Автор Тема: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"  (Прочетена 233724 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 826
Re: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"
« Отговор #135 -: Март 08, 2013, 09:02:11 am »
Ти ме  изкара  бахти  и  престьпника  ,че  преди  две  години  сьм  продал  монетарка  и  рамка.Ми то  има  хора дето  през  седмица  си  купуват  и  продава  апаратите-това  си  е  тяхна  воля  и тяхно  право.Това  ли  са ти  КУПИЩАТА  ПЛАТКИ  И  ПУЛС  ИНДУКЦИИ.Някой  да  ме  е  обвинил  или  упрекнал  в  нещо???Приключих  с  тебе  и  без  туй  насерахме  темата.

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #136 -: Март 09, 2013, 09:06:40 am »
Не клеветя никой , мисля , че имам право да подложа на съмнение и се потърси отговор и изяснят проблемите
да имаш право, както и ние имаме право да защитаваме лъки, защото го знаем що за човек е и, ако някога , някъде е имало някакви проблеми с негови продадени техники, ако въобще ги има, то те не са нарочни и нямат за цел бърза и некоректна печалба на гърба на друг, ако беше такъв човек нямаше да присъства с ника си по форумите дълги години.
мошениците се регват, продават и след това изчезват, или се връщат във форума под друг ник.
петроний, виждаме , че си си изградил погрешно мнение за колегата, затова са тия наши яростни застъпки за него, ние, убедените в противното на твоето мнение имаме право да се опитаме да обърнем и твоето мнение :)
поздрави

Неактивен potomyk

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #137 -: Май 06, 2013, 11:28:59 pm »
я вижте от десетина години как всеки 'нов модел'  металдетектор и антена имат Уй,,упс-уж 30% по голяма дълбочина и разликата между първия и последния стига към,,,200%,ето ви една измама голяма.отнася се почти за всички рекламирани от империо форума детектори и антени.минетлапа импулсните прехвалени кви реклами имаха :) а голден маските  :) да не продължавам.бе доста амбуланщина има и пасмина когато рекат да рекламират металдетектори

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3272
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #138 -: Май 07, 2013, 12:51:42 am »
Цитат
империо форума

Да не се обърка някой който посещава форумите от скоро. Става дума за бившия ми форум, но там какво и как се говори отдавна не е мой проблем. Това само за протокола, и нека не обръщаме темата в обсъждане на форуми.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен zanvan

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #139 -: Септември 09, 2013, 03:12:17 pm »
Ако има мераклия за лопатката която е в софия офис раковски и стой вече 10 дена колегата loti1976 който я поръча явно няма да я вземе.
Aко иска някой мога да и намаля цената и да променя имената на получателя и да я вземе.да не плащам на еконта 12лв за доставката в двете страни...

май вече тук е мястото да се опомене ,че ,,колегата ,, loti1976 има навика да си поръчва неща ,които няма намерение да си взема   ...
вярно хора сме.. тук таме ни се случват непредвидени неща  но при лоти явно това си е практика   ....

Неактивен asparuh12

• Ветеран
  • Публикации: 523
  • Прогонен
« Отговор #140 -: Септември 09, 2013, 03:40:57 pm »
ЗАН-ВАН щом са остави ги...Тъпи селски тарикати ,,,мисля че този ник е на Венцо-квартал секирово -живеещ до кварталното магазинче до циганската махала..гадюха и предадел от немай -къде..(па може и да греша..)и в момента е певец в националния хор!И сега предлага под една или друга форма ментета,виждате ми админе и модератори ай-пито .Всичко се знае и него никой не го ебава!!!по-нагоре във мненията -МНОГО ми харесва че Вал не цепи басма никому и го пише направо--засега на лични де.. :-\така и трябва да бъде.занван ако не греша това момченце не заслужава изобщо внимание,-питай го на лични колко бой яде на златосел на  могилата????????????????--..просто му спомени (по негови думи -колко време е стоял във въздуха-ха-ха)Все пак възможно е да греша относно некои..анонимни.

Неактивен top333

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 27
« Отговор #141 -: Септември 09, 2013, 06:59:41 pm »
и аз ще запиша един колега loti1976 поръча си от мен лопатка която продавам и така не си я взе 10 дена писах му лс на другия ден отиде да си я вземе обадих му се пак отиде да си я вземе ама все си стой там явно няма намерение да си я взема , изопщо се чудя защо си я поръчва като няма намерение да я взема, почвам да си мисля дали тея от еконта нямат скрити лимонки из форумите и само да поръчват с цел да си запълнят касите.

Неактивен asparuh12

• Ветеран
  • Публикации: 523
  • Прогонен
« Отговор #142 -: Септември 09, 2013, 07:18:05 pm »
Според мен Еконта изобщо не трябва да се коментира тука-хората са си точни-взел Томи=дал Томи... ;)

Неактивен loti1976

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 52
« Отговор #143 -: Септември 10, 2013, 09:10:20 am »
   top333 ти си голям лъжец.от  вчера 09.09.2013 лопатката е при мене.Какви 10 дни бе човек.лопатката пристигна на 04.09.аз какво съм виновен ,че 05-06-07 са празници и почивни дни.тоест реално съм я взел на вторият работен ден.аман от такива продавачи.

Неактивен shenol58

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 51
  • Büyük köpek kapmak, büyük kelime söyleme!
« Отговор #144 -: Ноември 11, 2013, 07:35:29 pm »
Искам да пусна "колегата" Marbone, който си поръчва детектор, а после не отива до Еконта да си вземе пратката. Ако поне беше отишъл, погледнал и да се откаже, щях да го разбера, но да поръчаш и въобще да не отидеш е много неприятно. Остана ми сметка от Еконт, няколко разкарвания и ядове. В тези гладни години да набутваш "колега" е крайно ненормално. Така, че ако имате "поръчка" от Марбоне или Пламен Джаркин или от тел. 0877925383 имайте в предвид, че може да е измама. Жив и здрав да си Пламене!

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 772
« Отговор #145 -: Ноември 11, 2013, 09:19:41 pm »
Искам да пусна "колегата" Marbone, който си поръчва детектор, а после не отива до Еконта да си вземе пратката. Ако поне беше отишъл, погледнал и да се откаже, щях да го разбера, но да поръчаш и въобще да не отидеш е много неприятно. Остана ми сметка от Еконт, няколко разкарвания и ядове. В тези гладни години да набутваш "колега" е крайно ненормално. Така, че ако имате "поръчка" от Марбоне или Пламен Джаркин или от тел. 0877925383 имайте в предвид, че може да е измама. Жив и здрав да си Пламене!

Да добавиш и от къде е, за да знаем ?

Неактивен c2h5oh

• Ветеран
  • Публикации: 1036
  • ADMIRAL
« Отговор #146 -: Ноември 11, 2013, 09:57:07 pm »
Petronii  напиши в гуглето Пламен Джаркин и ще разбереш ... ;D

Неактивен shenol58

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 51
  • Büyük köpek kapmak, büyük kelime söyleme!
« Отговор #147 -: Ноември 11, 2013, 10:12:58 pm »
Да добавиш и от къде е, за да знаем ?
гр. Вълчедръм

Неактивен bob22

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 88
« Отговор #148 -: Ноември 12, 2013, 12:38:48 am »
Здравейте , колеги ! Работя с Еконт вече 4 години , изпратил съм и съм получил над 1200 пратки , никога не съм имал проблем с тях , но да ви дам един съвет за пратките - когато не познавате купувача или имате някакви съмнения в неговата коректност искайте предварителен паричен превод по Еконт за 15-20 лева /който покрива двете посоки/ , тези пари приспадате в наложения платеж. Ако купувача откаже - решавате вие , аз лично не изпращам при отказ за предварителен превод. Нищо ново не ви казвам , тази практика е във всички аукциони и продавалници. Поздрав и успех на всички !

Неактивен c2h5oh

• Ветеран
  • Публикации: 1036
  • ADMIRAL
« Отговор #149 -: Ноември 12, 2013, 08:53:47 am »
Колега , купувача ако прати предварително пари и при опцията да прегледа преди да плати и реши че не му харесва ко прайм тогава  ;D