0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Металдетектори имаше и имаше хора и от федерацията и не членове на федерацията.Идята на филма беше да се говори за хобито промиване на злато,защото който ми хване златинки от реката а не парчета над 1гр. с металдетектор има подарък от мен чисто нов апарат.Следващия филм който ще направим ще бъде за търсене на метеорити и там ще използвам предимно Фишер Ф75.Така че който иска да направи филм предимно за металдетектинга може да си кани журналисти.Тук има секция за самородното злато и темата е пусната там.
новини са гледани от 800 000 зрители,веднага след това почвайки нашия филм гледаемоста скача на 1 300 000 зрители което е рекорд по гледаемост.След филма гледаемоста пак пада до към 800 000зрители.
Благодаря ви момчета да поздравленията,но както винаги става в България завистниците и злобарите са повечето.Най добре е да се крият зад клавиатурите и мишките си и си мислят че са анонимни ,но дълбоко се заблуждават.Винаги съм казвал който не може да помага, по добре и да не пречи.Поздрави на всички.
И момичета,Кириле ... и момичета...Малко сме по тези форуми,но все пак ни има.Макар че не твърдя,че съм кой знае какъв специалист/ходила съм около 15-тина пъти за самородно злато/,всичко във филма ми хареса.Даже пратих линка на няколко руски форуми, в които съм от години.Сигурна съм,че ще им хареса.Още веднъж поздравления!