Автор Тема: Темата по Нова Телевизия-22.07-19.30ч.  (Прочетена 15453 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен zanvan

• Напреднал потребител
  • Публикации: 227
Re: Темата по Нова Телевизия-22.07-19.30ч.
« Отговор #15 -: Юли 23, 2012, 08:30:37 pm »
тук нещо неразбирам защо сте се разкудкудякали ,че не е опоменато ,че самородно злато може да се търси и намира и с мд ..има също и др методи освен легенче  ,който също не са опоменати ..
предаването си беше екстра и е едно от малкото в ,който не съм се смял на простотии или натоварвал психически    :)

Неактивен Kiril62

• Старши потребител
  • Публикации: 282
« Отговор #16 -: Юли 23, 2012, 08:52:18 pm »
Металдетектори имаше и имаше хора и от федерацията и не членове на федерацията.Идята на филма беше да се говори за хобито промиване на злато,защото който ми хване златинки от реката а не парчета над 1гр. с металдетектор има подарък от мен чисто нов апарат.Следващия филм който ще направим ще бъде за търсене на метеорити и там ще използвам предимно Фишер Ф75.Така че който иска да направи филм предимно за металдетектинга може да си кани журналисти.Тук има секция за самородното злато и темата е пусната там.
« Последна редакция: Юли 23, 2012, 08:58:31 pm от Kiril62 »

Неактивен asd

• Напреднал потребител
  • Публикации: 151
« Отговор #17 -: Юли 23, 2012, 10:07:16 pm »
Металдетектори имаше и имаше хора и от федерацията и не членове на федерацията.Идята на филма беше да се говори за хобито промиване на злато,защото който ми хване златинки от реката а не парчета над 1гр. с металдетектор има подарък от мен чисто нов апарат.Следващия филм който ще направим ще бъде за търсене на метеорити и там ще използвам предимно Фишер Ф75.Така че който иска да направи филм предимно за металдетектинга може да си кани журналисти.Тук има секция за самородното злато и темата е пусната там.
Мойте поздравления за получения отзвук.Знам че си положил много усилия в начинанието си , само така за напред.Дано някои ден металдетектинга придобие непрестъпно лице и да излезе на светло и тогава можем да си разправяме кой детектор за какво се използва.

Неактивен XpDeusV2.0

• Старши потребител
  • Публикации: 265
  • Истината е някаде там
« Отговор #18 -: Юли 24, 2012, 04:13:22 am »
Колега Kiril когато става дума за дере с образувани водопади от минало време къде да започна с проучването най-напред.
Където е най-голям наноса или където са образувани легла в скалите ?
I'm back

Mission loading.........

Неактивен Kiril62

• Старши потребител
« Отговор #19 -: Юли 24, 2012, 09:36:05 am »
Ако няма вада ще ти бъде трудничко с пробите.Иначе прави пробите пред и зад големите скали.,ако има завой направи проба по течението на завоя от вътрешната страна в началото в средата и в края на завоя.Също така корените на върбите са добри капани,и най вече реката да е била златоносна.Успех.

Неактивен XpDeusV2.0

• Старши потребител
  • Истината е някаде там
« Отговор #20 -: Юли 24, 2012, 04:38:58 pm »
Златоносна уж ама ще видим утре ако остане време сме там да видим какво ще покаже деренцето (било буйна река в миналото по думите на старите хора )
Имам и още един въпрос ,Фишера изкарва ли проводимост на метеоритите ?
Поздрави.
I'm back

Mission loading.........

Неактивен Kiril62

• Старши потребител
« Отговор #21 -: Юли 24, 2012, 05:51:07 pm »
Като намеря метеорит ще ти кажа ,или като взема от музея за снимките на филма.Гледам колегите с които контактувам в Америка ползват този модел за търсене и на метеорити.Имай предвид че всеки метеорит било съдържание на други метали има и съдържание на желязо в различни проценти.Ако при проверка на никел се окаже че има това съдържание в него е 100процента метеорит поради причината че на земята няма такъв предмет със съдържание и на никел и желязо.Хваща го магнит и самия бива като магнит лепят се за него кламери.
https://www.forum.numizma.com/viewtopic.php?f=42&t=2576&sid=399d79507253df0ad8000a81d04e5ae3

Неактивен XpDeusV2.0

• Старши потребител
  • Истината е някаде там
« Отговор #22 -: Юли 25, 2012, 08:51:36 am »
Мерси много това ми беше достатъчно .
Деуса не вади никаква индикация за проводимост и се шашка нещо  дано не радиоактивен .Определено е по странен материал от всички др. които съм виждал
I'm back

Mission loading.........

Неактивен Kiril62

• Старши потребител
« Отговор #23 -: Юли 25, 2012, 08:27:19 pm »
Пратиха ми филма,само да уточня и да се знае по статистиката в отпускарския месец новини са гледани от 800 000 зрители,веднага след това почвайки нашия филм гледаемоста скача на 1 300 000 зрители което е рекорд по гледаемост.След филма гледаемоста пак пада до към 800 000зрители.
https://www.youtube.com/watch?v=NtEOshyCCLw

Неактивен ЧИГОТ

• Напреднал потребител
  • Публикации: 210
  • Прогонен
« Отговор #24 -: Юли 25, 2012, 11:30:03 pm »
новини са гледани от 800 000 зрители,веднага след това почвайки нашия филм гледаемоста скача на 1 300 000 зрители което е рекорд по гледаемост.След филма гледаемоста пак пада до към 800 000зрители.

Веке сме полвин милион ли бре...  8) 8) 8)

Неактивен ROMA

• Напреднал потребител
  • ПОКРОВИТЕЛКА
« Отговор #25 -: Юли 26, 2012, 12:53:40 am »
Чак сега успях да гледам филма.Много е истински-реката,златотърсачите,многото работа и...най-вече,движещата сила-голямата надежда,че след следващата проба ще намериш злато! Информацията е поднесена така,че да е достъпна за всеки.
Поздравления за Кирил!

Форумът има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит!!!

Неактивен Kiril62

• Старши потребител
« Отговор #26 -: Юли 26, 2012, 10:05:46 am »
Благодаря ви момчета да поздравленията,но както винаги става в България завистниците и злобарите са повечето.Най добре е да се крият зад клавиатурите и мишките си и си мислят че са анонимни ,но дълбоко се заблуждават.Винаги съм казвал който не може да помага, по добре и да не пречи.Поздрави на всички.

Tribal

• Гост
« Отговор #27 -: Юли 26, 2012, 01:37:36 pm »
Поздрави и от мен,Кириле!Зад всяка добре свършена работа ,като твоята,стои планина от труд, усилия и много разнопосочни емоции....Вярвам ,че си видял и залегнали зад мишките колеги,но преброяването им по-скоро е загуба на време.
По-важни са "изправените".
« Последна редакция: Юли 26, 2012, 01:53:36 pm от Tribal »

Неактивен ROMA

• Напреднал потребител
  • ПОКРОВИТЕЛКА
« Отговор #28 -: Юли 26, 2012, 03:11:31 pm »
Благодаря ви момчета да поздравленията,но както винаги става в България завистниците и злобарите са повечето.Най добре е да се крият зад клавиатурите и мишките си и си мислят че са анонимни ,но дълбоко се заблуждават.Винаги съм казвал който не може да помага, по добре и да не пречи.Поздрави на всички.
И момичета,Кириле ... ;) и момичета...
Малко сме по тези форуми,но все пак ни има.Макар че не твърдя,че съм кой знае какъв специалист/ходила съм около 15-тина пъти за самородно злато/,всичко във филма ми хареса.Даже пратих линка на няколко руски форуми, в които съм от години.Сигурна съм,че ще им хареса.Още веднъж поздравления!
Форумът има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит!!!

Неактивен Kiril62

• Старши потребител
« Отговор #29 -: Юли 26, 2012, 04:53:03 pm »
И момичета,Кириле ... ;) и момичета...
Малко сме по тези форуми,но все пак ни има.Макар че не твърдя,че съм кой знае какъв специалист/ходила съм около 15-тина пъти за самородно злато/,всичко във филма ми хареса.Даже пратих линка на няколко руски форуми, в които съм от години.Сигурна съм,че ще им хареса.Още веднъж поздравления!

Благодаря ти за това че филма ти е харесал,а относно колежките в драга форума вече има няколко запалени колежки които проявяват интерес,даже една колежка от Монтана си промива и си изкарва злато.Като и гледах златинките доста големички имаше.Така че контактувайки с Европейските подобни форуми особено от Германия и Словакия около Банска Бистрица и в горното течение на Татрите има доста колежки занимаващи се това хоби.Специално за теб ти давам тази презентация на твой колежки от тези държави и по горното течение на р.Рейн
https://www.youtube.com/watch?v=9VPnit9HmwY
« Последна редакция: Юли 26, 2012, 04:58:32 pm от Kiril62 »