0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.
Здравейте машинката работи на 12KHz днес я тествах на вън справясе отлично в мокра почва доста машинки сам правил но тази наистина е добра с перфектна дискриминация пожелавам на всичкиви успех и неговорете глупости машинката пали от раз генератора е доста мощен и си работи
Колега и при мен работи с тези стойности,а други колеги ми пишат,че умишлено съм я качил с грешки.Колега сподели с какъв проводник и с колко навивки си навил антената.При мен работи с 80навивки предавателна 0,31мм и 140навивки приемна 0,28мм.
Тръгна
Много се радвам че работи и при теб,нещо променял ли си по стойностите на елементите.
Здравейте, някой правил ли е тази схема?Струва ли си да се прави?
Споделете ако искате къде е бил проблема та не тръгва генератора.Да могат всички които са решили да направят детектора да знаят ако имат същия проблем.
Привет на всички и весели празници.Направих само генератора от схемата и при мен не тръгваше от 10-15 пъти включване и изключване само 1-2 пъти зацепваше.Намалих резисторите от 150к на 120к и заработи без проблем. Амплитудата около 25v. Успех
Колко ома ти е ТХ и каква е амплитудата? Защото при 100к единия и 150к другия не тръгва не на студ не на топло. При мен е 80нав-0,31 3,66mH 14.5 ома F=12.1kHz