Автор Тема: кантара на гарет  (Прочетена 4417 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен барбербгр

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 5
кантара на гарет
« -: Май 01, 2012, 06:39:52 pm »
колеги кажете и споделете ако някои знае нешто по вапроса

Неактивен trakieca

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 54
Re: кантара на гарет
« Отговор #1 -: Май 01, 2012, 07:20:01 pm »
За кантара на Гарет мога да ти кажа ,че апарата става 2 пъти по-дълбок от стандартните антени  , но за големи предмети ,след като го включиш към апарата автоматично започва да работи в режим Аll Metal ,прага също затихва и при преминаване над метален предмет се усилва звука като на горната скала на екрана се запълват всички сегменти ( квадратчета)  със Пинпоинта центрираш сигнала  , на равна местност се работи по-лесно и няма дискриминация , затова преди да го използваш пречистваш всички сигнали със стандартната антена включително и железните сигнали  и тогава се минава със  кантара  :)

Според мен режима All Metal на Гарет го прави удачен апарат и със този режим се пречиства всичко което има в земята до 30-40 см ,недостатъка  на Гарета е дискриминацията му , може би заради ниската честота много често отхвърля или припуква цветни сигнали в земята става въпрос за дълбоките сигнали иначе на плитко си ги различава  ;)

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1523
« Отговор #2 -: Май 01, 2012, 08:33:17 pm »
Привет, колега Тракиеца ,аз си мисля ,че точно заради дълбочинната приставка с която се работи в all metal, GTI2500 има тази уникална дълбочина в режим all metal и с другите сонди на чисти терени.

До колегата ,който е открил темата и всички, които се включиха в другата тема за Garrett GTI 2500 - по мое мнение е редно всичко което пишем за този металдетектор
да е в една тема, за няма колизии и дублажи на информацията за този апарат.
Очаквам и вашите мнения и утре може би тази информация ще премине към другата тема.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1523
« Отговор #3 -: Май 02, 2012, 09:16:37 am »
Заключвам темата и продължаваме за кантара на Garret GTI 2500 тук :

https://metaldetecting.eu/index.php/topic,120.0.html