Forum > Чужди детектори
Ревю на Teknetics Omega 8000
TRAKER:
--- Цитат на: imperio в Април 16, 2012, 04:44:29 pm ---Аз на модели не робувам но тая машинка ми допада. Ще я ползвам за основен апарат заедно с някой от новите микрони. После ще допиша още неща за работата и.
--- Край на цитат ---
Машинката наистина е страхотна,запо4вам да се замислям и аз за нещо от този производител,но както казваше един бивш премиер от близкото минало"когато му дойде времето".
imperio:
Малко за работата на минерализация, и засичане на сигнали под силно минерализирани обекти. Първото което е важно за един апарат това е да хване сигнала под керамика примерно, а да мълчи на самата керамика. Второто важно нещо е че не само трябва да го хване, а и да го идентифицира правилно като сигнал за вадене. Всичко това зависи от типа на минерализираните обекти (разни керамики, гранити, и т.н) вида на сигнала под тях (малък или по-голям, метален състав) и от възможностите на самия апарат. Много апарати съм опитвал, и за Технетикс Омега мога да кажа че е един от апаратите който се справя много добре. Правих доста проби с няколко вида строителна керамика и няколко вида кофти гранити - апарата се справя. Специално в сравнение ИБ монетари като Fisher F75/70, Teknetics T2, всички монетари на Гарет и Уайтс, Майнелабите без Еуреката - Омегата мисля че се справя най-добре. Ходиш през керамика - ако няма сигнал под нея апарата мълчи, има ли сигнал под нея - дава го като за вадене. Повече от това здраве му кажи. Кратка проба на много кофти строителна керамика с монета, повече ме мързеше да снимам:
https://youtu.be/FZZLaKJ5OO0
trakieca:
новите модели на Teknetics изместват доста апарати от другите модели на Гарет,Уайтс и Минелаб ;)
imperio:
Специално Омегата се представя достойно. Има и някои недостатъци но това е положението. Например няма регулировка на звука и подсветка на дисплея, а ако чувствителността не е усилена докрай тънка златно синджирче с ниски карати и да го увиеш около сондата пак няма да се обади. Това да са му кусурите, преживяват се.
TRAKER:
Със малката сонда не би трябвало да имаш проблеми с тънкото синджир4е,това 4е звука не се регулира наистина е малко гадно на затова пък има слушалки,колкото до подсветката за мен е плюс 4е я няма-по малка косумация на ток и понякога доста практи4но.На тези кусури аз им викам "бели кусури" ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия