0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте.Вчера имах възможност да пробвам и поработя с новата лопата представена от ЗАНВАН. Определям я само с една дума-ПЕРФЕКТНА.
аз си купих 4 броя такива лопати от балмакс и сам много доволен доста изпитания минаха и нема проблем наистина са страшни лопати просто са уникални
няма празно има всичко даже искоренител за плевели със стоманени щипки https://zanvan.com/viewtopic.php?f=61&t=173&sid=871fe5dec94d8aad73a282c049f8e353 кой заквото се интересува да пита на лични или скайп ще гледам да помогна пс .мен неми пречи спама нали е форум но тук си има др шеф така ,че се съобразяваите с него все пак
- -Глеам доста добря си си го спретнал форумчето, това каренце с инфото за времето си е супер за нашего брата.Махнал си ми май подфорума за "WileyX"-а ма правилно аз не влизам у форумо ти а и вероятно нема интерес-Иначе имам бройки от SG 1 и си ги продавам все още -Както и да е,тва не е меродавно ма така и не разбрах има ли Мачете в артикулите на тая фирма или не...............................
каква е цената на лопатката
от днес благодарение на занван съм собственик на най-яката лопатка.вече комплекта ми е пълен