Автор Тема: Съпоставка между Minelab Eureka Gold, Fisher Gold Bug 2, и Fisher Gold Bug Pro  (Прочетена 14465 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Интересна съпоставка между  Minelab Eureka Gold, Fisher Gold Bug 2, и Fisher Gold Bug Pro, във вид на кратко филмче. Благодарско на колегата Deultum за линка.

https://www.youtube.com/watch?v=nhQ-stf2tDY
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен deultum

• Тестова група
  • Напреднал потребител
  • *
  • Публикации: 197
Моля , моля няма проблем аз така си търся от време на време клипчета за еуреката понеже е малко оскъдна информацията за нея . Доколкото гледам в клипа стария голд бъг е по- добър от новия .

Неактивен borisla123

• Старши потребител
  • Публикации: 373
Правили ли сте тестове между еурека и голд бъг . Още едно време и бях хвърлил око на евриката ама пуста криза не можах да си я взема .

Неактивен petar-pz

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 86
еуреката е на 60 килохерца,затова губи см. за по големи сигнали.ако се постави 6,4 става много по дълбока.

Неактивен Araman

• Ветеран
  • Публикации: 1251
Тази съпоставка в този клип е не особенно коректна и меко казано има...по скоро лек информативен характер. От това което се вижда на видеото,аз не бих си направил правилните изводи за потенциалът и възможностите на всеки един от уредите. Поздрави !!!
"Страхуваш ли се-не го прави. Правиш ли го-не се страхувай!!!"-Чингис хан

https://vbox7.com/play:7e5f6da7ff&start=1

Неактивен авантюрист

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 1
Re: Съпоставка между Minelab Eureka Gold, Fisher Gold Bug 2, и Fisher Gold Bug Pro
« Отговор #5 -: Септември 24, 2015, 06:24:09 pm »
Правили ли сте тестове между еурека и голд бъг . Още едно време и бях хвърлил око на евриката ама пуста криза не можах да си я взема .