Автор Тема: Продавам Майнлаб Ескалибур  (Прочетена 563 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 399
Продавам Майнлаб Ескалибур
« -: Май 05, 2026, 03:59:24 pm »
Здравейте! Продава се Майнлаб Ескалибур в добро състояние. Има само няколко драскотинки на слушалките. Цена 1100 Евро.

Неактивен traper250

• Старши потребител
Re: Продавам Майнлаб Ескалибур
« Отговор #1 -: Май 05, 2026, 09:19:25 pm »
Извинявам се цената е грешна и смешна  ;D.  Ако може да се поправи , при мен е късно за редакция.  Цена 1100Евро.

imperio: поправено

Неактивен traper250

• Старши потребител
« Отговор #2 -: Май 19, 2026, 11:17:09 pm »
Все още наличен.

Неактивен hristo

• Напреднал потребител
  • Публикации: 151
« Отговор #3 -: Май 19, 2026, 11:48:32 pm »

Майнлаб Ескалибур в добро състояние. Има само няколко драскотинки на слушалките. Цена 1100 Евро.
..След Две Седмици..
Все още наличен.
Цената му е вискока (така мисля аз).

https://www.youtube.com/watch?v=QqS3m0lRTAo
https://www.youtube.com/watch?v=8y2DyYIbU0w
Ако се налага да се сменяват О-пръстените от магазин за газови уредби продават съм виждал за потенциометрите и след разхерметизиране вече не е същото след профилактиката.

По-евтин е нов за 2000 Евро
3 909,70 лв.
« Последна редакция: Май 20, 2026, 12:12:50 am от hristo »

Неактивен traper250

• Старши потребител
« Отговор #4 -: Май 20, 2026, 12:59:32 pm »
Ристьооо знам че разбираш много , но дай да не ми обясняваш на мене тези неща за ,,О,, пръстени и тем подобни. С апарата е влизано 5 пъти , само дето е стоял.  Ползвал ли си такъв апарат само подвода и изобщо занимаваш ли се с подводно търсене?  Я питай някой постоянен гмуркач и търсач с Ескалибур да ти каже дали неговите ,,О,, пръстени са изтървали особенно , ако си ги е обслужвал периодично със силиконова смазка?Тука имаме Ескалибури работят над 12 години почти всеки ден подвода и то солена и ,,О,, пръстен ни на потенциометър , ни в предна и задна капачка е мръднал. А ,,О,,пръстени на потенциометри най нормално си се сменят стига майстора да си знае работата и след това проблеми никакви. Аз лично съм го правил и , като не знаеш с , кой си имаш работа насреща не си прави труда да осираш обявата. Апарата е почти на половината свален така , че ако на теб не ти изнася не дрънкай глупости , като на интернет разбирач.

Неактивен traper250

• Старши потребител
« Отговор #5 -: Май 22, 2026, 09:21:59 pm »
Моля тената да се заключи.