0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Благодаря за отзивчивоста и отговора,уредът е на лице,мой познат ми го връчи да му направя Check up ,дали въобще работи понеже навремето се занимавах със електроника като хоби,тествах го с моя FLUKE 177,kойто от доста време не минал калибровка от сп.лаборатория,за съжеление старият ми Hameg не работеше,измерих следните стойностни величини Gold F1 5000-5200Hz,Gold F2 5200-5300 Hz,Gold F3 5400-5500Hz,SILVER 8700 Hz,BRASS 11200-11800Hz CAVITY 200-400 Hz,мисълта ми е какво да кажа на собственника на този уред,да му разчита или Не.Благодарности
Здр.група търся инфо за TERRA GOLD LR 200,произведен в Гърция,как най оптимално да го използувам и наистина ли върши работа,разполага със 2 малки сини на цвят,и 2 големи черни на цвят аантени.Благодаря
Това, че си измерил някакви честоти показва,че антената излъчва. Дали приема не е ясно. Най-добре излез на разходка в гората или на полето. Постави някъде метален предмет, отдалечи се и включи уреда насочен надолу. После го изправяш и чакаш да ти покаже накъде да вървиш. Така ще го пробваш дали работи. Ако наоколо няма други метални предмети се предполага, че антената трябва да те насочи към мястото на метала, който си поставил и да почне да се върти когато стигнеш самото място. Ако има инструкция на гръцки език, вземи я сканирай и преведи с Гугъл за да се ориентираш как да работиш.
P.s.Доколкото бях информиран от собственника на ел.багетата,е намирал празни гилзи и средно големи снаряди,предполага че са от 2 Световна Война...