Автор Тема: Продавам интересен апарат  (Прочетена 1115 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Radislav

• Напреднал потребител
  • Публикации: 186

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 106
Re: Продавам интересен апарат
« Отговор #1 -: Декември 18, 2025, 10:35:26 pm »
Интересна е само цената, защото майсторът си продова апаратите за около 450 лв.нови. Говорим за Арчи от Благоевград.
В Базар.бг всичко е наред, ама тука е редно да имаш уважение към колегите.
Дай да видим за колко е закупен и къде му е захранването!
« Последна редакция: Декември 18, 2025, 10:41:44 pm от неделя »

Неактивен Radislav

• Напреднал потребител
« Отговор #2 -: Декември 19, 2025, 10:02:12 pm »
Захранвамео е акумулатор 12V, просто не е сниман.В момента е преработен с литий-йон батерия които струват 100лв.Купил съм го от колега за 600лв, и за толкова го продавам.Към момента 600лв, равняват ли се на 600лв от преди няколко години ? На теб какъв ти е проблема, че ми пишеш глупости под темата ?
« Последна редакция: Декември 19, 2025, 10:15:26 pm от Radislav »

Неактивен Toros

• Старши потребител
  • Публикации: 266
« Отговор #3 -: Декември 23, 2025, 11:13:15 pm »
Захранвамео е акумулатор 12V, просто не е сниман.В момента е преработен с литий-йон батерия които струват 100лв.Купил съм го от колега за 600лв, и за толкова го продавам.Към момента 600лв, равняват ли се на 600лв от преди няколко години ? На теб какъв ти е проблема, че ми пишеш глупости под темата ?

Радиславе не се сърди, но си надул много цената. Само приказката "100  лева  за литиеви батерии" ме изправя на нокти.  Щом апарата работи на 12 волта значи,че са му нужни 3 броя литиеви батерии тип 18650. Те струват от 4 до 10 лева едната. Платката за заряд и  балансиране на батериите е около 5 лева. Следователно за никакви 100 лева не може да говорим. Неделя ти обясни кой е производителя на апарата и за колко пари си продава детекторите.  За колко са те излъгали теб, за да ти го продадат, в случая няма никакво значение. И не забравяй, че  три години си ползвал апарата само ти, а освен теб е ползван от човека, който ти го е продал. Разбирам,че критиката не ти харесва, но все  пак знай, че публикуваш обява пред хора,които разбират.Тук не е Bazar.bg или ALO.BG

Неактивен Radislav

• Напреднал потребител
« Отговор #4 -: Декември 24, 2025, 08:52:39 am »
Не е въпрос на сърдене, а на прости финанси. Апарата съм го купил за 600лв от колега, който го е купил от иван от Българско Сливово който писа първият коментар и му го е продал за 450лв преди 3-4 години !!!Направил съм му подобрения относно батерията, която е преработена с три литиеви елемента 18650, които не са запоени, а са на държачи /могат да се сменят/, зарежда се като телефон, има индикатор за ниво на батериите и може да се настройва колко волта да подава - от 9 до 36 волта. Батериите са Samsung не някави ментета. Над 100лв. струваше да занеса апарата на човек, да му преправеи смешните букси от антена за телевизор от 80те, и да се пригоди да не е с акумулатора в джоба и един метър кабел. И апарат не е ползван-чисто нов е.Стои в гардероба. Цената е тази-на който му е скъпо да пали колата и да отива до майстора в Благоевград (за който чувам че вече не прави апарати).Моята цена е тази. Торос-една антена за някакъв марков апарат струва повече !!! Я сега обясни какво олкова има в една антена (примерно на Койлтек, или Нугет Файндер, или Minelab) че струваt 800-1200лв. ?Дай да направим бартер апарат за антена като ти е много скъпо ???Ще си на далавера-цял апарат срещу една антена ?
« Последна редакция: Декември 24, 2025, 09:23:04 am от Radislav »

Неактивен Toros

• Старши потребител
  • Публикации: 266
« Отговор #5 -: Декември 24, 2025, 11:08:52 am »
Съжалявам Радиславе, но аз трампи не правя и от далаверите бягам. Всичко продадено "на далавера" по-късно излиза скъпо и прескъпо. Предпочитам оригиналите.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 764
« Отговор #6 -: Декември 24, 2025, 01:29:53 pm »
Човека може да продава на колко си поиска, въпроса е колко дават. Ако е търговец е допустимо да си търси печалба, може да чака дълго, докото няко клъвне. В повечето случаи, ако искаш да се изчистиш от нещо, винаги е на загуба, то е пресметнато, стоката излезе ли от магазина, веднага се обезценява с времето, освен ако не става въпрос за антики и колекционерски стоки. Не съм продавал нещо на пачалба, знам че е трудна работа, а и аз когато купувам няма да дам накакви пари. Не става въпрос за качествата на апарата, колегата да иска колкото може, но ако иска да го продаде, цената трябва да удовлетвори купувача. Един приятел го питах на битака защо продава на загуба, той ми отговори че времето е пари и не може да чака защото губи още повече, не става от тази стока, но от друга печели, това е риска на покупките и търговията, няма вечна печалба.

Неактивен Radislav

• Напреднал потребител
« Отговор #7 -: Декември 24, 2025, 10:01:25 pm »
В цялата ситуация пеалба НЯМА. Доста машини съм купил, пробвал и продал-на загуба. Единствената която си е задържала цената беше един кантар на Лъчо от Монтана.Обяснимо защо. Знам защо се спами темата, но няма да го правя обществено достояние.Само ще напиша, че ако някой има сантимент към нещо има по-интелигентни начини хората да се разберат...Но това може да се случи само при ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора, при онези с дребнавият селски манталитет, където търсиш все келепира, и да си на "далавера' това е трудно постижимо. Досега не съм излъгал НИКОЙ с калпава машина, или подвеждаща информация за такава. Хоеа във форума могат да го потвърдят, И затова нека селските тарикати да не ми спамят под темата.Цената си я определявм АЗ, който му е скъпо да подминава и да не се прави на професор.По скоро ще го подаря на няко, отколото да го продам на някой чакал, за когото гроздето е кисело, защото манталитета и жовота му е такъв.Шестотон лева не променят по никакъв начин живота ми,Който разбрал-разбрал.Въпроса е принципен, а не финансов!

Неактивен Radislav

• Напреднал потребител
« Отговор #8 -: Декември 24, 2025, 10:06:17 pm »
Съжалявам Радиславе, но аз трампи не правя и от далаверите бягам. Всичко продадено "на далавера" по-късно излиза скъпо и прескъпо. Предпочитам оригиналите.

Не отговори на поставените въпроси ? Бягаш езуитски от същите. Тогава не се прави на философ, и не си позволяай да пишеш под обявите на хората. Изказваш се неподгтвен,но после не можеш да се аргументираш убедително. И не съм длъжен да влизам в обяснителен режим-какво,защо, и как... Петроний го написа правилно, за което му благодаря.

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 359
« Отговор #9 -: Декември 24, 2025, 11:10:47 pm »
Хора не се карайте и ядосвайте точно на този празник. Все пак колегата си решава на колко ще го продава и за , колко време. Дайте да не издребняваме ....... Весела коледа колеги , желая ви много здраве пък другото някак се урежда!
Едно време  в лудите млади години мислех и мечтаех за всякакви други неща , но за здраве не се сещах.