Автор Тема: Развитие на Golden Mask  (Прочетена 4405 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 778
Re: Развитие на Golden Mask
« Отговор #15 -: Юли 14, 2026, 08:41:36 am »
Goldenmask Extreme Iron separation is very weak, how can I improve it?The distinction, in the final stage, gives a clear, good signal to the rusty, moldy nail in the soil.He always deceives me in the field.I want the separation to be pleasant. What should I do?
Половината форум правят този детектор - никой няма да ти помогне... ;)

Неактивен kecelerli

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #16 -: Юли 15, 2026, 04:51:33 pm »
Разбирам ситуацията, благодаря за информацията. Осъзнавам, че никой друг не може да ми помогне.Във форума дори има хора, които са проектирали печатни платки за Extreme версията.Може да са построили Extreme Circuit, никога не знаем.Обичам да изграждам ефективни схеми с малки суми пари.Големи пари се озоваха в сделките със земя.Сега са останали съвсем малко пари.Има много компании за детектори, но истината е, че много хора използват XP Deus.Деус е навсякъде.XP Deus не остави пари в земите, те изсушиха мястото.Съжалявам, че от години не успяваме да изградим толкова сложна схема като тази на XP.Работим с детски електрически вериги от години безплатно.Човекът, който се разхожда из полето, ще има остър и добър детектор.

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 778
« Отговор #17 -: Юли 16, 2026, 07:32:25 pm »
Разбирам ситуацията, благодаря за информацията. Осъзнавам, че никой друг не може да ми помогне.Във форума дори има хора, които са проектирали печатни платки за Extreme версията.Може да са построили Extreme Circuit, никога не знаем.Обичам да изграждам ефективни схеми с малки суми пари.Големи пари се озоваха в сделките със земя.Сега са останали съвсем малко пари.Има много компании за детектори, но истината е, че много хора използват XP Deus.Деус е навсякъде.XP Deus не остави пари в земите, те изсушиха мястото.Съжалявам, че от години не успяваме да изградим толкова сложна схема като тази на XP.Работим с детски електрически вериги от години безплатно.Човекът, който се разхожда из полето, ще има остър и добър детектор.

https://www.youtube.com/watch?v=M3Ze9WL4P6Q

Неактивен avreliann

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 57
« Отговор #18 -: Юли 23, 2026, 09:24:01 pm »

Неактивен kecelerli

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #19 -: Юли 27, 2026, 01:55:54 pm »
Разгледах Extreme на осцилоскопа.Честотата му е 14,5 kHz.Стойността на VPP ми се струва висока; искам да я намаля.Ами ако настроя честотата на 18 kHz? Ще бъде ли добре, ако го опитам?Искам да модифицирам Extreme.