0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Боже , божееее... а аз получих още по- достоверна информация , че има една книга ,,електроразведка‘‘ . тя е учебник за студенти по геофизика .има поне 3 издания .на английски език са издадени барем една магарешка каруца подобни учебници .пълни са с формули , диаграми , и една камара данни от сондажи и измервания .ей –престанете да пишете пълни глупости , мамка му! Бъкел не разбирате от нищо , ама кой от кой по-голем експерт се изкарва !излагаме се като кифладжии- цел свет ни се смее ! от 35 години пропадаме като мъд през скинати потури – сега и физичите закони почнаате да променяте !
Дискриминацията е на max, само цветни сигнали ! https://talant.btv.bg/videos/muzikalno-izpalnenie-ot-georgi-chaushev.html
Много ясно че тогава не съм имал опита и знанията които имам сега, но дори от днешна гледна точка пак твърдя че това беше апарат с перфектна дискриминация, пък и хващаше дълбоко. И преди съм го казвал и пак ще го повторя - за мен добре изпълено показание за дискриминацията със стрелка за грамотен оператор е много по - информативно от разните му секторни дискриминации или скали на ВДИ. Бие го само ходографа на АКА. Ако е за цифрово показание най-добро си остава 180 градусовата скала на Уайтс. Фишери-мишери майнелаби се мъчат да откриват велосипеда и измислят разни техни изчанчени скали които с нищо не са по-добри. Фишер F5 и Технетикс Омега уж са едно и също ама друг път - омегата е разтеглен сектор на желязото. Тоя Майнелаб дето го оставих за работа на изплес е с 18 секторна скала на желязото. Винаги вкарвам границата на дискриминацията в горната част на Fe сектора, е тоя апарат като му отпуша крайната черна част и на замърсено ще оглушееш. Да не споменавам други кусури за дискриминацията за него и други апарати. Няма смисъл, пък и ме мързи да пиша. Ако му сравнявам дискриминацията специално на тоя майнелаб с тая на MIkron DS , микрона го бие като маче в дирек.