Автор Тема: Продажба:Aka Smart Pulse / Хибрида на Стефан/  (Прочетена 3035 пъти)

Ghostwheel и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 346
Re: Продажба:Aka Smart Pulse / Хибрида на Стефан/
« Отговор #15 -: Ноември 05, 2025, 12:17:51 pm »
Какво не ти харесва Любо и каква манипулация има за краставичарите? Аз тогава този клип го правих специално за Емил понеже с него и Стефан правихме някой настройки и добавяне на двупозиционно ключе за Sensitiviti. Ако смяташ тях за краставичари ...............?

Неактивен traper250

• Старши потребител
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2025, 12:48:37 pm »
Нова цена 1800лв. , който еб- еб- Пена вдигна гащите. От днес е пуснат в Базара и др.   

https://bazar.bg/obiava-52300319/metaldetektor-metalotarsach-aka-smart-puls-aka-smart-pulse-hibrida-na-stefan

Неактивен algan

• Старши потребител
  • Публикации: 431
« Отговор #17 -: Ноември 06, 2025, 07:44:25 am »
https://www.youtube.com/watch?v=EgfS746Uqv0
Колега направи го и с тестови предмети  зад буркана с магнетит  първо с монета от  1 лев после с 10 ст и след това с  гвоздей хоризонтално ,вертикално след това сложи гвоздей и 1 лев или гвоздей  10 ст  едно до друго да се види и този тест.

Активен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3240
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #18 -: Ноември 06, 2025, 07:47:40 am »
На пулсов апарат тестове не се правят с буркан.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен algan

• Старши потребител
« Отговор #19 -: Ноември 06, 2025, 08:22:23 am »
На пулсов апарат тестове не се правят с буркан.
Не знаех,а каква е причината,но и така направения тест е грешен ,защото го няма земния ефект ако буркана или пласмасовия съд с магнетит е сложен в дупка в земята така мисля,че е реален теста

Неактивен traper250

• Старши потребител
« Отговор #20 -: Ноември 06, 2025, 08:29:13 am »
Нима не сте гледали това видео? Нямам време за тестове сега , а видеото го правих , когато купих машината и то с друга цел. Ето такава пръст виждал ли си , аз му я изпратих на Стефан преди години от моите градинки ;D. Гледай.............https://www.youtube.com/watch?v=etE3n4LWCB4
« Последна редакция: Ноември 06, 2025, 08:33:26 am от traper250 »

Неактивен algan

• Старши потребител
« Отговор #21 -: Ноември 06, 2025, 04:10:29 pm »
Това с правене на тестове с магнетит не знам кому е нужно макар,че и аз имам същия буркан и правя тестове понякога с него по принцип  само част  на бургаския плаж има такъв и там не ходят много хора да се пекат мое мнение по-добре да са тестове с тежка керамика и орудени камъни аз също съм почнал да си правя два различни хибрида и затова исках да видя този тест с монета зад буркана просто за мен си исках да си имам база за сравнение с магнетита

Неактивен traper250

• Старши потребител
« Отговор #22 -: Ноември 06, 2025, 06:06:31 pm »
Чувал си някой работи...... В Бургас един е много , много магнетитния плаж , но там има и други с една идея по малко магнетит и там също повечето апарати умират. Тук при мен също има подобни с определени участъци на които детекторите обръщат сигнала. Та за хора , като нас живеещи на такива места тези тестове са приоритетни или нас не ни броиш за хора. Също за нас морските са важни и машини работещи в солена вода щото ровим под вода.
Е кажи сега важни ли са или не или по добре да спрете най после да ми спамите темата. Която е за продажба , а не на кой , колко му е голям!

Неактивен algan

• Старши потребител
« Отговор #23 -: Ноември 06, 2025, 06:44:21 pm »
Както писах и по горе твоя тест не е правилен и инжинера ти написа ама ти не го разбра върви на плажа от който си взел този магнетит грундирай там тогава няма да има забележки.
Успех с продажбата.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 408
« Отговор #24 -: Ноември 06, 2025, 06:49:29 pm »
като ви прочетох отговорите -по добре да праиш теста с буркан кисели краставички -ще има огромна  гледаемост .и турни на масата 2 чаши домашна пърцуца ;) .и да ви кажа как се правят такива тестове -изобщо няма да ме разберете ! а наздраве !  :D
--------------------------------------------------------
нема вода , нема ток -аз живея в трети блок !

Неактивен algan

• Старши потребител
« Отговор #25 -: Ноември 06, 2025, 08:13:25 pm »
нас не ни броиш за хора.
Къде съм писал това ?

Неактивен traper250

• Старши потребител
« Отговор #26 -: Ноември 06, 2025, 11:06:06 pm »
Това съм имал това съм пуснал , като не ти харесва или изнася подминавай темата , просто е! Пуснах  линк и от клипа на Стефан с желязната пръст , пак не ти харесва , ами не ги копувайте тези скапани Хибриди бре! Комай гроздето е кисело!
 Пак подчертавам това е тема за продажба , а не какво може или не може Хибрида за да дрънкате свободни съчинения. Има си  тема за тези разисквания! Оср-хте темата с какви ли не глупости , сложи ръждиви пирони , прекъди уреда с тамян , после хвърли малко пи-и косми от заминалите си тук корортяги .......
Ако ще продължаваш да ме занимаваш с глупости админа направо да заключва темата!
« Последна редакция: Ноември 06, 2025, 11:09:47 pm от traper250 »

Неактивен algan

• Старши потребител
« Отговор #27 -: Ноември 07, 2025, 07:24:49 am »
Админите да преценят ако съм писал нещо нередно моля да го изтрият не  бих си купил нищо от теб ,за хибрида на Стефан   бих си го купил от него https://bazar.bg/obiava-46474044/metalotarach-aka-smart-pulse-s-dve-sondi
 има супер уважително отношение към клиентите си.

Активен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 760
« Отговор #28 -: Ноември 07, 2025, 07:55:29 am »
Както писах и по горе твоя тест не е правилен и инжинера ти написа ама ти не го разбра върви на плажа от който си взел този магнетит грундирай там тогава няма да има забележки.
Успех с продажбата.

А твоите платки дали си проверил, гарантираш ли , че са правилни, има ли видеа и тестове дали работят и процеса на запълване и изработка? Това е обикновенна продажба и никой не прави реклами за продажба на серии, който има интерес, ще има претенции и ще проучи, другото е само обикновенно саботиране и заяждане, каквото виждаме ежедневно. Оставете хората на мира и не се мешайте само и само да се правите на интересни. Да бил показвал правилни видеа, ама той е обикновен търсач-потребител и няма претенции за експертност, за разлика от други, които се заемат с неща, които не достатъчно разбират и са доста уверени.