Автор Тема: Golden Mask hybrid  (Прочетена 31654 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Savage_333

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 83
Re: Golden Mask hybrid
« Отговор #195 -: Януари 06, 2026, 04:49:53 pm »
Тия сантиметри за нищо ги нямате  ;D ;D ;D На 40 може да хванеш такава монета но на 50 е абсурд...Работя с един от хибридите на другия производител с който се ядете.... Ами да денар на 40 вадих и аз,на повече трудно да го чуеш.Твоите апарати едва ли са по-дълбоки....И все пак вече не излиза много "ляба" И 200 евро да вземеш за един денар пак няма сметка,защото ги няма....не се вади всеки ден...

Неактивен Kirovladimirov@gmeil.com

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 62
« Отговор #196 -: Януари 06, 2026, 06:55:09 pm »
Монети в гърне,какъв сигнал дава хибрида,черен или цвят

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 708
« Отговор #197 -: Януари 06, 2026, 08:35:45 pm »
Алтус е с широколентов предавател - възможно е да чува по дълбоко дребните сигнали като денара... ;)
Пример: 2 kHz генератор не може да генерира 10 kHz ... ::)
« Последна редакция: Януари 06, 2026, 08:40:36 pm от pechkata »

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 269
« Отговор #198 -: Януари 06, 2026, 09:27:49 pm »
Тия сантиметри за нищо ги нямате  ;D ;D ;D На 40 може да хванеш такава монета но на 50 е абсурд...Работя с един от хибридите на другия производител с който се ядете.... Ами да денар на 40 вадих и аз,на повече трудно да го чуеш.Твоите апарати едва ли са по-дълбоки....И все пак вече не излиза много "ляба" И 200 евро да вземеш за един денар пак няма сметка,защото ги няма....не се вади всеки ден...

Явно не четеш, пише ''сребърен костак залепен за още няколко'' или по-точно 4 сребърни монети са горели заедно и са извадени залепени една за друга, който е професионалист вижда че дясната страна на монетата е стопена. Освен това тази монета е селиква, а не денар и струва 3-6000 EUR (зависи от качеството) . 

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 269
« Отговор #199 -: Януари 06, 2026, 09:34:47 pm »
Монети в гърне,какъв сигнал дава хибрида,черен или цвят

Гърне колкото юмрук пълно с медни пари 3-ти век, на 66 см ( от средата на гърнето) го свири цвят с още 10 -15 см запас.
Може да се тества по всяко време.

Неактивен Savage_333

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 83
« Отговор #200 -: Януари 07, 2026, 09:17:02 pm »
Явно не четеш, пише ''сребърен костак залепен за още няколко'' или по-точно 4 сребърни монети са горели заедно и са извадени залепени една за друга, който е професионалист вижда че дясната страна на монетата е стопена. Освен това тази монета е селиква, а не денар и струва 3-6000 EUR (зависи от качеството) . 

Абе чета,че и мисля.... Този "костак" е с диаметъра на денар.И е много по-слаба проба сребро.Обикновенно се чупят още в ръцете ти като ги извадиш от киселинните почви,нямат плътност на ядрото спрямо денара... ама ти от де да знаеш....А така както са се "заварили" ако и вземеш 300 евро аз лично ще те почерпя! Късното сребро е много зле...Имаше един стар лаф между търсачите. "На първи век среброто,и на 4-ти златото" Ти ми отговори защо?