0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
Прати на командера и хибрида и пулса да минат през бургаския полигон че там всико живо умира за сега освен на Стефан хибрида който ... обръща сигналите.... на 33 см обаче свири денара мн добре... има цели които само гпх ги чува и то само със определена моно антена..на койлтек... детеч антените Също умират... Всички цели са антични бронс сребро и мед ако не бъркам са над 4 г във земята...
Бургаския плаж с черен пясък не е критерий(индикатор) за дадена машина как работи - там Римско селище няма и да има е само петно... Та той ги обръща и на чернозем - над камък или буца...
Публикувайте, такива твърдения е хубаво да са подплатени с доказателства, защото иначе се приемат за голословни, и клеветнически. В интерес на истината вашия апарат ми изглежда много добре - за алтус говоря, точно така си представях идеалния вариант за такъв тип апарати. При скъпия вариант не мога да разбера защо всички врътки трябва да са отзад на апарата, а не отстрани като на алтуса? Надявам се апаратите ви да се представят дори по-добре, отколкото изглеждат - много се кефя, когато българско изделие удря конкуренцията от големите западни фирми в земята. Не мога да разбера, защо българските производители вместо да се обединявате и помагате, се джафкате и плюете едни други - това съм го виждал по съборите и е много грозно. Хубаво ще е на събора да присъства някой ваш апарат - дали ще сте лично вие, или ваш доверен човек е все едно(принципно ако сте вие ще е най-добре), по-важното е да има тест на един полигон, при едни и същи условия, в едно време, достатъчен брой присъстващи, които са в час, и тогава ще се види истината кой е по-добър хибрида или алтуса. Конкуренцията не е чак толкова лошо нещо, а когато фактите говорят и боговете мълчат.
И мам чувството че имаш пръст в производството на Микрона - Хибрида... И стига си писал тез фермани - напиши два реда ама да хванат дикиш...
П.П. Са преговарям и с Владо да предложи някакво спонсорство....
Е как на Командера машините за там са правени... По нашия край не работят дълбоко...
Обещал съм на Командера един хибрид, ама все няма налични, до средата на декември ще стабилизираме производството и ще му пратя, тъкмо по празниците да се забавлява