Автор Тема: Golden Mask hybrid  (Прочетена 24384 пъти)

0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 420
Re: Golden Mask hybrid
« Отговор #165 -: Ноември 07, 2025, 04:10:32 am »
Прати на командера и хибрида и пулса  да минат през бургаския полигон че там всико живо умира за сега освен  на Стефан хибрида който ... обръща сигналите....  на 33 см обаче свири денара мн добре... има цели които само гпх ги чува и то само със определена моно антена..на койлтек...  детеч антените
Също умират...
Всички цели са антични бронс сребро и мед  ако не бъркам са над 4 г във земята...
Поста ти е доста интересен – като инфо и доста многоточия .на терени с голяма реактивна компонента  DD бие моното като шкембе у дувар .австралийците отдавна го знаят . би ли подкрепил поста си с някое видео ? уточни какъв е почвения матриял на тоз полигон ? –магнетит ( сарафово ) или люта почва ? на мократа ивица на плажа ли е ? схемата на микрона и на Маската ( базова платформа ) се ползва в геофизиката барем от 50 години и една версия е пльокната поне преди 5-6 години в Геотеча и се пробутва като българско изубретение . защо  караш  русенския създател на БГ хибрид-истерия да се състезава сам със себе си на бургаския полигон ? Към всички – бъдете по-конкретни бре ! сърцето ми губи синхронизация от някои ваши  твърдения ! пуцате като пияни ловджии след неуспешен лов – тогава се изпива най-много  C2H5OH. и само да им слушаш приказките... ;D ;D ;D

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 695
« Отговор #166 -: Ноември 07, 2025, 09:48:39 am »
Прати на командера и хибрида и пулса  да минат през бургаския полигон че там всико живо умира за сега освен  на Стефан хибрида който ... обръща сигналите....  на 33 см обаче свири денара мн добре... има цели които само гпх ги чува и то само със определена моно антена..на койлтек...  детеч антените
Също умират...
Всички цели са антични бронс сребро и мед  ако не бъркам са над 4 г във земята...
Бургаския плаж с черен пясък не е критерий(индикатор) за дадена машина как работи - там Римско селище няма и да има е само петно... ;)
Та той ги обръща и на чернозем - над камък или буца... :(

Неактивен j

• Напреднал потребител
  • Публикации: 202
« Отговор #167 -: Ноември 07, 2025, 01:13:38 pm »
Бургаския плаж с черен пясък не е критерий(индикатор) за дадена машина как работи - там Римско селище няма и да има е само петно... ;)
Та той ги обръща и на чернозем - над камък или буца... :(

Ако ги прати щеви направя видое полигона е във гората... целите са заровени от 35 см до 68 см има единични цели  монети... систерция,  коруба ,бронз чаша, гърне с костаци и още имах подробно видео при правенето и заряването на целите но изгубих телефона във гората ... нямаше обхат... и си остана някъде там 😁

Русенския съсдател беше домъкнал 3...4 антени големи всичките антени при тестовете свирила целите черно !

Почвата е чернозем но доста люта влф те се презимяват грундират но не чуват нищо..

Деуса 2ката съм го мъчел със малка голяма антена  пълно мълчание всякви настройки алметал не чува :) имало е състезания на полигона с над 20 различни машини влф никой нищо не чува ... само пулсови машини хващат целите но не всички зависи с какви антени.. единствено кумфлажната серия моно антени на койлтек работят категорично добре !

Също така на Командера машините работят адекватно и хващат целите !
« Последна редакция: Ноември 07, 2025, 01:26:39 pm от j »

Неактивен pechkata

• Ветеран
« Отговор #168 -: Ноември 12, 2025, 07:07:07 pm »
Е как на Командера машините за там са правени... ;)
По нашия край не работят дълбоко... >:(

Активен algan

• Старши потребител
  • Публикации: 432
« Отговор #169 -: Ноември 13, 2025, 07:32:57 am »
Колеги ,а някой знае ли на каква честота работи Golden Mask hybrid?Благодаря.

Неактивен pechkata

• Ветеран
« Отговор #170 -: Ноември 13, 2025, 11:51:12 am »
Публикувайте, такива твърдения е хубаво да са подплатени с доказателства, защото иначе се приемат за голословни, и клеветнически. В интерес на истината вашия апарат ми изглежда много добре - за алтус говоря, точно така си представях идеалния вариант за такъв тип апарати. При скъпия вариант не мога да разбера защо всички врътки трябва да са отзад на апарата, а не отстрани като на алтуса? Надявам се апаратите ви да се представят дори по-добре, отколкото изглеждат - много се кефя, когато българско изделие удря конкуренцията от големите западни фирми в земята. Не мога да разбера, защо българските производители вместо да се обединявате и помагате, се джафкате и плюете едни други - това съм го виждал по съборите и е много грозно. Хубаво ще е на събора да присъства някой ваш апарат - дали ще сте лично вие, или ваш доверен човек е все едно(принципно ако сте вие ще е най-добре), по-важното е да има тест на един полигон, при едни и същи условия, в едно време, достатъчен брой присъстващи, които са в час, и тогава ще се види истината кой е по-добър хибрида или алтуса. Конкуренцията не е чак толкова лошо нещо, а когато фактите говорят и боговете мълчат.
По твоята платформа няма да има конкуренция смисъл схемите ще се обединят - а това е лошо за потребителя... ;)
Така е мн. по добре - всяка жаба да си знае гьола... 8)
И мам чувството че имаш пръст в производството на Микрона - Хибрида... ???
И стига си писал тез фермани - напиши два реда ама да хванат дикиш... ;D

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 148
« Отговор #171 -: Ноември 13, 2025, 12:24:24 pm »
И мам чувството че имаш пръст в производството на Микрона - Хибрида... ???
И стига си писал тез фермани - напиши два реда ама да хванат дикиш... ;D
Имам бе Печка, ма не пръст, а цяла ръка...
На % съм при Стефан - дава ми по 40% от продажбата на всеки хибрид, а сега го чакам да ми изпрати новия хибрид + 10 големи зелени бонус - да имам за гориво, та да мога да обикалям по цялата страна, и да рекламирам колко як апарат е...
Понякога човек не може да изложи мислите си с два реда, ма ти едва ли го разбираш това нещо. Лек и успешен ден, и не ми завиждай много - кой се уредил - уредил:)

П.П. Са преговарям и с Владо да предложи някакво спонсорство....
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен pechkata

• Ветеран
« Отговор #172 -: Ноември 13, 2025, 05:18:16 pm »
П.П. Са преговарям и с Владо да предложи някакво спонсорство....

Мисля че на Владо Лилов детектора няма нужда от тлкова пеняване... ::)

Неактивен j

• Напреднал потребител
« Отговор #173 -: Ноември 15, 2025, 11:56:30 pm »
Е как на Командера машините за там са правени... ;)
По нашия край не работят дълбоко... >:(

Ъпсурд да не работя ! Особенно дълбочина та !

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 265
« Отговор #174 -: Ноември 26, 2025, 01:28:00 pm »
Също умират...

Обещал съм на Командера един хибрид, ама все няма налични, до средата на декември ще стабилизираме производството и ще му пратя, тъкмо по празниците да се забавлява :)

Неактивен j

• Напреднал потребител
« Отговор #175 -: Ноември 26, 2025, 08:10:12 pm »
Обещал съм на Командера един хибрид, ама все няма налични, до средата на декември ще стабилизираме производството и ще му пратя, тъкмо по празниците да се забавлява :)

Задължително и пулсака