Автор Тема: Golden Mask hybrid  (Прочетена 39768 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Ghostwheel

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
Re: Golden Mask hybrid
« Отговор #135 -: Септември 15, 2025, 12:00:19 am »
Ех тази дребнавост - затова сме на такова дередже,
Печка, за детектори като схеми и прочие технически неща съм 1000% сигурен, че е така - аз съм прост консуматор, и въобще не ме интересуват схеми, електроника, и разни инженерни решения - интересува ме само крайният продукт. Също така не са ми минали десетки гаражни бангии от знайни, и незнайни майстори през ръцете, защото преди да придобия някаква играчка имам навика да попрочета малко, и да се информирам предварително за какво иде реч. Но съм готов обаче, да заложим по някоя голяма зелена пара с тебе лично, и да се пробваме на някой по-хард полигон с един и същи апарат да определяме цели. Говоря само за стария хибрид на Стефан, не за други детектори, да те видя па колко разбираш тогава от въпросния апарат. И да, знам че тоя "пулсак" е не 100% пулс, но това не се афишираше официално на Леденика. Обаче само като му чуеш озвучението и видиш маховете, ако си имал достатъчно работа с хибрида на Стефан, ти става ясно за какво иде реч. Не е моя работа да афиширам такива неща, защото това си е работа между разработчик и производители - имат си хората някакви уговорки, мен това не ме засяга. Да са живи и здрави всички те, и да ни радват с още по-добри апарати в бъдеще. Аз коментирам само готовия краен продукт - въобще не ме интересува, че всичко тръгва от една схема, всички отдавна вече знаем кой е създателят и. Евала правя на инж. Енчев, че е разработил това нещо, и като българин се гордея с това. А дали Владо, или Стефан, или някой друг български производител, с който инж. Енчев може да реши да работи за в бъдеще, ще направи най-якия апарат, това само времето и пазара ще покажат. Важното е да е българин - поне за мен това е много важно. Най-важното в момента обаче е, че детекторите и на двамата български производители отупват прахоляка и правят смешни фирми като Майнлаб, ХП, Фишер, Гарет, и да не кажа голяма дума, но май и всички други на пазара - а това са фирми с десетилетия опит в бранша, с отдели от доста инженери, и бюджети милиони долари за развойна дейност. А тука изведнъж - три българчета, със смешен бюджет(става въпрос в сравнение с големите фирми, да не се обидите ей) започват да правят най-добрите детектори, и това е само началото - има-няма две години, не е ясно до къде ще успеят да стигнат. Това че аз съм избрал на този етап да съм клиент на Стефан, а не на Владо няма никакво значение в случая. Кой разбрал - разбрал, и те така...

,, Очаквайте ''БИТКАТА НА ХИБРИДИТЕ''  :)  - адано ама  надали  :(

Инж. Войнов, аз лично като се заимам с новото апарат и му посвикна леко, съм готов да се пробвам срещу конкуренцията. Но това е да си сверя часовника просто, кой по какъв път е тръгнал, къде е стигнал, и дали аз съм направил правилния избор. Не е война за оцеляване, а просто приятелска битка да го наречем. Това все едно ако оная ти работа е 26сантима, а на комшията е 25, коги на сите други са по петшестнайсе - за момите винаги ще сте номер 1 с комшията...
« Последна редакция: Септември 15, 2025, 12:16:05 am от Ghostwheel »
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 399
« Отговор #136 -: Септември 15, 2025, 12:27:50 am »
Спор няма ........... до колкото гледам по клипове и на Владко апаратите са много добри и няма , какво да си кривим душата  макар , че по принцип майстора на електрониката е Емил , но това си е тяхна работа.  Обаче за да съм по категоричен в добрата му работа трябва да го видя тук помоите градинки с желязна пръст и свирещи камъни около мен. Не вярвам обаче Владко да се навие да тестваме двете машинки тук. А именно тука ще се разбере колко е потенциала им , просто защото тук умират всички детектори , правят дискотека а цветът не е цвят и черното не е черно. Стефан и Емил поне видяха за какво става въпрос. Иначе за леки до средни почви машините са не само много дълбоки , но и  с добра дискраминация и както всички разбираме май нямат конкуренция нито от Майнлаб нито от Деус и др. , това вече си е гордост за нас Българите! :)
« Последна редакция: Септември 15, 2025, 12:35:09 am от traper250 »

Неактивен koko5819

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 112
« Отговор #137 -: Септември 15, 2025, 12:51:15 pm »
Аз като практикуващ хобито на лека почва в централна северна България изобщо не се притеснявам за свирещи камъни и тежки почви.Интересувам се от дълбочина и дискриминация защото останаха сигнали в замърсеното и в дълбочина.Търся с Маска-7 и съм доволен,но малко повече дълбочина няма да ми е излишна.На здраве на всички!

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 429
« Отговор #138 -: Септември 16, 2025, 05:40:50 am »

Инж. Войнов, аз лично като се заимам с новото апарат и му посвикна леко, съм готов да се пробвам срещу конкуренцията. Но това е да си сверя часовника просто, кой по какъв път е тръгнал, къде е стигнал, и дали аз съм направил правилния избор. Не е война за оцеляване, а просто приятелска битка да го наречем. Това все едно ако оная ти работа е 26сантима, а на комшията е 25, коги на сите други са по петшестнайсе - за момите винаги ще сте номер 1 с комшията...
[/quote]
 Кухата ми кратуна  използва КУРолация (  тази хибридна дума е творение на нашият Кирил  - https://www.youtube.com/watch?v=tJzx4PTvXis&list=RDtJzx4PTvXis&start_radio=1    ) , и веднага напраих аналогия с твоите мъдри слова , казани на място ! :)   момите много си споделят една на друга...и като чуят , че некой има над 18 см- налитат като мухи на мед . а 25см  - ухааа !!! ;)  ;)  ;)  да ама такава 25 см гега им бърка дълбоко , нооо – има и недостатъциии  :'( –  момите  го усещат  ... и биха казали , че прекакено голямата паламарка няма  ефективност ( правиме аналогия между тая и ОНАЯ... работа  ) . ефективността  е - броят  монети , съответно ОРГххМИ  за еденица време . надявам се , че на всички е ясна тази аналогия . иначе твоето мото ,, За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...‘‘  е една от най-мъдрите мисли на човечеството и се радвам , че вдига нивото на тоз форум

Неактивен j

• Напреднал потребител
  • Публикации: 224
« Отговор #139 -: Октомври 13, 2025, 01:11:46 pm »
Здравейте колеги следя темата със интерес но няма отзиви от колеги те  някой да е закупил хибрида да пусне клипчета...

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 272
« Отговор #140 -: Октомври 25, 2025, 02:42:57 pm »
Здравейте колеги следя темата със интерес но няма отзиви от колеги те  някой да е закупил хибрида да пусне клипчета...
Крият се колегите, за момента само от запад има видео .

https://www.youtube.com/shorts/YKklWnSTRAE
https://www.youtube.com/watch?v=ea7OBxEgPCE

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 756
« Отговор #141 -: Октомври 26, 2025, 08:52:13 am »
Поздравления Влади - мн. добре се държи детектора... :)
И антената мн. ми хареса - браво... ;)

Неактивен Sasho06

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 32
« Отговор #142 -: Октомври 26, 2025, 03:19:55 pm »
;D ;D ;D ;D

• Производители
  • Старши потребител
  • *
« Отговор #143 -: Октомври 26, 2025, 05:44:38 pm »

Благодаря !
Добре е че успях да върна доверието на поляците в хибридните детектори че бая се бяха отчаяли след теста на АКА СМЪРТ.
Серийното производство на Golden Mask Altus вече е факт, до средата на Ноември ще пуснем серийно и Golden Mask H120, в началото на Март, 2026 ще бъдат пуснати два нови детектора, златарска хибридна машина (детектор ориентиран към нископроводими цели) както и мощен импулсен кантар с дискриминация .

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 606
« Отговор #144 -: Октомври 27, 2025, 06:48:59 am »
Който както и каквото иска да говори и пиче,но аз   пиша  и  казвам Стефан Микрона  е на светлинни години и всичките сме му в джоба на ризата!!

Неактивен kesera

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #145 -: Октомври 27, 2025, 07:14:01 am »
Може би производителите не осъзнават колко градивна за тях е конкуренцията. Това може би е причината технологично да са едни от най-добрите в света. Осезаема е разликата обаче в маркетинговия подход с другите лидери на световната сцена. Можем само да надяваме и да им помагаме да стават все по-добри и един ден България да стане най-големия производител на металдетектори.

• Производители
  • Старши потребител
  • *
« Отговор #146 -: Октомври 28, 2025, 01:10:17 pm »
Който както и каквото иска да говори и пиче,но аз   пиша  и  казвам Стефан Микрона  е на светлинни години и всичките сме му в джоба на ризата!!

Шегаджия ! А ти кой беше ?

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 606
« Отговор #147 -: Октомври 28, 2025, 04:04:58 pm »
Шегаджия ! А ти кой беше ?
Който и да съм съм си ,ама на теб евала не  давам .Тии що  и кой си да се  ебавай с  колегите  си  ,това  е  толкова  тъпо ,което  правиш ,чее нямам думи .Теб не те  интересува ,кой съм имам право на отговори и никога  не  искам с такъв човек да комуникирам ей тва съм аз.. И пак  ти  пиша  ,нито културата нито знанията нито обноските можеш да имаш на Стефан ,сядай си в селската кръчма и там се прави на  пичагата

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 767
« Отговор #148 -: Октомври 28, 2025, 05:02:44 pm »
Който и да съм съм си ,ама на теб евала не  давам .Тии що  и кой си да се  ебавай с  колегите  си  ,това  е  толкова  тъпо ,което  правиш ,чее нямам думи .Теб не те  интересува ,кой съм имам право на отговори и никога  не  искам с такъв човек да комуникирам ей тва съм аз.. И пак  ти  пиша  ,нито културата нито знанията нито обноските можеш да имаш на Стефан ,сядай си в селската кръчма и там се прави на  пичагата

Къде ходиш бре, откак се спомина колегата май загуби интерес към схемите и детекторите. Ама попадам на твои видеа за ремонти, евала, че помагаш на хората, продължавай все така.
Иначе не се коси, тарикатко вече си го знаем, ако струваше нещо, досега да е откъснал далече, ама с тази злоба само копае дъното, нищо добро, само отвращава хората, не бих си купил негово изделие. Подиграва се на друтите, осмива ги, прави нялоялна реклама, нексуса ем пее по-добре, а и детекторите му по-добри, няма и друг български производител с по-лошо представяне като свойства, реклама и отношение. Аз не знам дали освен печката, дали има някой друг та го подкрепя, само автореклама не става, остава само да дойдат поляците.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 429
« Отговор #149 -: Октомври 28, 2025, 07:25:16 pm »
Това е краят на държавата България и на българите на тази територия .ще останат само тези на територията на Русия , италия и малко потомци на богомили –около Тулуза . отделих по 30 минути да слушам проповеди в баптиска и адвентиска църкви . бях и ,,свидетел на Йехова‘‘ . идете и вие и ще разберете кои са се заели с нас и ни унищожиха . такава злоба е навсякъде изеждаме земята от злоба един към друг . самоизяждаме се като плъове