0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Добра дълбочина, доста шумен на праг. Не знам на какво се дължи но мисля че можеш да го пипнеш още.
В сегашно състояние прави ли този номер?https://www.youtube.com/watch?v=ujM61Hy2o1U
Абе чак от камерата няма да е, защото ако е от камерата тогава неможе да се приеме, че чува двете евро на 40 см, за медальона на 50 няма въобще да говоря. Апарата просто е издут на максимум според мен. Хубаво е като се правят такива клипове да се показват и настройките на апарата, за да се добие реална представа каква е почвата - например при хибрида на Стефан средните почви са между 4 - 5.5 до 6, а другите под 4 грунд отиват от тежки, до много гадни, съответно над 6 грунд са супер леки. Над 5 почти няма разлика въздушно, и в земята. Иначе поздравления за стика - изглежда много добре, шестата врътка за регулиране на чувствителността ли е? П.П. Въпроса за настройките е за клипа, където се тества в земята.
https://www.youtube.com/watch?v=1YQuCb5o9-Y&ab_channel=GoldenMaskСпециално за този клип прага се чува съвсем нормално - не виждам какъв е проблема че вдигате толкова мн. пара...
Точно така - аз съм съботно-неделен търсач, защото търся само събота и неделя, понеже това ми е хоби а не професия, и не си вадя хляба с него. Не виждам нищо лошо във това, да не говорим, че в България няма как ако спазваме законите това да е професия, с която човек да може да се издържа по обясними причини. На мен нищо не ми е криво, не мрънкам, и ме боли оная работа дали някой детектор има фенерче, или прочие глупости. Интересува ме само апарата да работи добре, и що годе да е ергономичен, за да ми е кеф да търся с него. И понеже се рекламира, че въпросния Алтус щял да бъде по-дълбок от хибрида на Стефан, и с по-добра дискриминация от него, очаквах поне на тези рекламни клипове да е по-дълбок, а дискриминацията може да се тества и друг път,но за съжаление според това което видях не е. С моя хибрид чувам левче на 40см в земята без проблем, чух миналата година на събора в Чифлик пред свидетели малката бронзова купичка, която е почти колкото капачка от буркан, и присъства на повечето клипове на Стефан, на 90см в земята - става въпрос за стоковата антена, а апарата мълчеше като комунист на разпит- настройките бяха направени за търсене на ход - нито се чуваше праг, ни вопъл, ни стон. Със сигнума на 4 програма - за дълбоко търсене, капачката се чува на 1.6-1.7 метра въздушно със стоковата антена, но мен въздушните тестове не ме интересуват. Ще взема да пробвам тия дни на колко ще чуя 2евро с хибрида(все пак е по-голямо от един лев), и капачка от буркан въздушно - досега не съм пробвал, но заради последният ви коментар ще си направя този труд, и най-вероятно ще пусна един клип да се види наистина каква, и колко точно е разликата, съответно със тих и жужащ праг. Не мисля, че е редно търговец да се отнася по този селски начин със потенциален клиент, но това си е въпрос на възпитание все пак...П.П. От Стефан до момента не съм чул/прочел такъв коментар към някой потенциален/бъдещ клиент
Българският пазар е неплатежоспособен и малък и е разбираемо да нямаш интерес към него. Но затова пък е наситен с добри майстори и много предложения. И никой от гилдията не хвърля кал наляво и надясно по колегите. АКА-то го няма вече втора употреба. Има го само нов, пазарът си каза думата. Дай да видим най-после ти какво си си купил и какво предлагаш на Световния пазар, не на нас. Че да ти кажем и ние какво мислим. Вярвам ,че е с други достойнства твоята схема. Ама първо скочи, пък после кажи "хоп".
[color=]Ето детектор за неделни търсачи, скриваш прага, слагаш малка антена и пак е по-дълбок от всичко друго[/color] .https://www.youtube.com/watch?v=WjnaD2q8HG0&t=107s
Антената от видеото е 24х30 см и това е най-малката антена с която ще се предлага, със средната 29х32 см дълбочината е още по-голяма, а най-голямата е 45 см.https://youtu.be/1YQuCb5o9-Y[color=]Снимах това видео за да видят дистрибуторите на Golden Mask че Altus e по-дълбок от GM4Xtreme когато става въпрос за монети и малки предмети и много по-дълбок за големи цели ( от капачла за буркан и нагоре ), като тепърва ще има много тестове[/color].