Автор Тема: Golden Mask hybrid  (Прочетена 41724 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 434
Golden Mask hybrid
« -: Май 21, 2025, 07:42:31 am »
наблюдаваме затишие по възловите теми –хибриди ( на стероиди ) , кюмбето  не гори по темата биполярни пулсаци ...а когато едно кюмбе не гори , тогава се събира критична маса експлозивен пушиляк, който се взривява ! ( знам го от личен опит ...   :'(  ) . Национален събор на 31 май 2025, ще бъде в с. Прелом ! името на селото носи символика ( аналогия –Чернобил ) . май  този събор ще е преломен – ще се демонстрират нови бандурки –каймак-каймаклъ на високите технологии !  ???

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 272
Re: Golden Mask hybrid
« Отговор #1 -: Май 21, 2025, 09:50:14 am »
наблюдаваме затишие по възловите теми –хибриди ( на стероиди )

Ето ти един хибрид, бая назобан ::) !

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3269
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #2 -: Май 21, 2025, 10:18:32 am »
Прототип ли е или краен вариант? На какви пари ще го даваш?
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Ghostwheel

• Напреднал потребител
  • Публикации: 166
« Отговор #3 -: Май 21, 2025, 11:31:36 am »
Този събор явно ще е интересен - задължително ще има тестове на новите бангии спрямо старите, знае ли човек от кой храст ще изкочи зайчето...
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен zAt

• Старши потребител
« Отговор #4 -: Май 21, 2025, 08:13:28 pm »
Ето ти един хибрид, бая назобан ::) !

като си турнал на  синията (https://www.olx.bg/d/ad/masa-siniya-CID262-ID9xv9V.html )  мезето – сипи у юзчетата  (https://oreshak.bg/yuzche-za-rakiya-50-ml-staklo ) и ракия  ;) ( видео ) . сигурен съм , че и другите форумци ще почнат да квичат ,врякат и крякат за барем едно видео. panem et circenses !  ( хляб и зрелища ) ...

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 272
« Отговор #5 -: Май 21, 2025, 08:52:48 pm »
Прототип ли е или краен вариант? На какви пари ще го даваш?

95% краен вариант, ще има леки промени по антената и по двата капака на кутията.
Доста се забавих с пускането на машината поради забавяне с доставката на по-специална жица за антените ( самозалепваща алуминиева жица с медно покритие) .
Машините реално ще са три, горните снимки са на модел позициониран по средата като цена ( около 2800 лв с 11'' сонда и безжични слушалки)

Това е скъпия модел нa цена около 3800 лв

Машините няма да могат да се видят на събора в с. Прелом до Ловеч, понеже съм обявен за враг на метал детектинга в България и имам доживотна забрана да присиствам на съборите на БНФМ, от което много страдам !
« Последна редакция: Май 21, 2025, 09:00:10 pm от Владко_тарикатко »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3269
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #6 -: Май 22, 2025, 01:23:10 am »
Ами успех, искрено се надявам машините да се добри, в конкуренцията е истината, макар че от край време си уважам разработките на Микрон.. Баси, помня че навремето питах бая народ от федерацията защо аджеба са натирили бандита при условие че видимо беше взел нещата присърце, ама отговори мъгла, в края на крайщата нищо не разбрах ама карай, отдавна беше, сега всички тук са добре дошли.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен zAt

• Старши потребител
« Отговор #7 -: Май 22, 2025, 06:49:21 am »
,, Баси, помня че навремето питах бая народ от федерацията защо аджеба са натирили бандита при условие че видимо беше взел нещата присърце, ама отговори мъгла‘‘ - divide et impera ( разделяй и владей ) .както в църквата –на   два синода през 1992 година (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4 )- поповете си скубеха брадите ! . така и тук-БНФМ  (2009 год и ) и другият ,,синод‘‘ БАТСЗМ – основан 2012г ( https://zlatoimeteoriti.bg/wp/ )  ... според дефиницията за понятието война , БГ е така от 35 години .бавно и незабележимо ( сварената жаба ) станахме територия , населявана от
 самоунищожаващи се шушумиги .последният етап ( еврозона ) се случва сега , като ефекта от гранатомета на Т800 върху Т1000 -  https://www.youtube.com/watch?v=yiBHj8Xs4sg . забележете какво става с Т1000 след като цопна в разтопеният метал и направете аналогия със събитията тук през последните десетилетия  ;) .както казва  pechkata - ,,да се мисли не е вредно , но е трудно‘‘    ;D
« Последна редакция: Май 22, 2025, 07:08:45 am от zAt »

Неактивен nikola.zhelev

• Старши потребител
  • Публикации: 292
« Отговор #8 -: Май 22, 2025, 09:14:37 am »
Владо ще е хубаво да направиш някое друго видео да се добие някаква представа за работата на тези апарати,дълбочината дискриминацията да се види долу горе,и друго ще е хубаво да има и едно GP на тестовете да се види по дълбоки ли са от гпх са по добре ли дискриминират.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 770
« Отговор #9 -: Май 22, 2025, 11:39:54 am »
Живот и здраве сме там. А тарикатко, като са го натирили, което ми  много чудно, понеже раздаваше доста благинки, може да даде на някой свой авер да разходи апарата и да се тества, не вярвам да го изгони някой. А пък и да е и мало конфликти, винаги могат да се решат, няма вечни врагове и приятели, а интереси.

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 404
« Отговор #10 -: Май 22, 2025, 11:48:04 am »
Живот и здраве сме там. А тарикатко, като са го натирили, което ми  много чудно, понеже раздаваше доста благинки, може да даде на някой свой авер да разходи апарата и да се тества, не вярвам да го изгони някой. А пък и да е и мало конфликти, винаги могат да се решат, няма вечни врагове и приятели, а интереси.
Точно така колега .........това си е оправдание от Владко. Дава една две бангий на двама авери и спокойно си идват на събора , кой ще им забрани. Така поне ще се видят , как работят машинките и хората /клиенти/ ще започнат да си поръчват , ако са добри.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 770
« Отговор #11 -: Май 22, 2025, 11:52:16 am »
Точно така колега .........това си е оправдание от Владко. Дава една две бангий на двама авери и спокойно си идват на събора , кой ще им забрани. Така поне ще се видят , как работят машинките и хората /клиенти/ ще започнат да си поръчват , ако са добри.

По-скоро ми се струва, че не е подготвен и го е шубе да не се изложи.

Неактивен Ghostwheel

• Напреднал потребител
« Отговор #12 -: Май 22, 2025, 11:58:56 am »
Не виждам на открит събор как някой ще ми забрани да присъствам - не като производител със сергията, а като частно лице. Когато човек има желание да направи нещо търси начин как  то да стане. Истинските възможности на тези апарати най-добре може да се видят в пряк сблъсък на един и същи полигон с хибрида на Стефан, и то когато и двамата производители си мерят... апаратите заедно, защото иначе се почва - тоя на който му бях дал апарата не го е разучил добре още, и затова не чу тоя, или оня сигнал - аз ако бях щях да го чуя, и други оправдания от този сорт.  От такъв реален тест ние клиентите ще спечелим най-много, защото се вижда за какво реално става дума, и може всеки които има желание да тества как се представят апаратите. Когато има реална конкуренция, тогава нещата се развиват в правилна посока - и за клиентите и за производителите(макар за изоставащата страна да е малко тегаво на моменти). Това са си мои разсъждения - времето ще покаже дали съм прав...
« Последна редакция: Май 22, 2025, 12:02:30 pm от Ghostwheel »
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен zAt

• Старши потребител
« Отговор #13 -: Май 22, 2025, 08:24:30 pm »
ако отчетем реалната инфлация - в последните 3 години   е над 100%  ( за елементната база  в електрониката –и над двукратно повишение на цените ) , нараснали производствени разходи, забележимото повишение на ефективността на новите модели –бъдете много , ама МНОГО доволни от обявените по-горе цени . повече от хората не знаят каква мъка е   производството . 

Неактивен Ghostwheel

• Напреднал потребител
« Отговор #14 -: Май 22, 2025, 09:16:15 pm »
Никой не коментира цени, а коментираме евентуалните качества на апаратите. Цената на такова изделие като себестойност е смешна - едва ли ще е повече от 200-300лв, ноухауто е ценното. Щото и един флагмански телефон е къде 200$ като себестойност в момента, но докато се разработи е голямата мъка та затова струва после над 2 бона...
Аз не правея сметка на чужди пари - едно изделие струва толкова, колкото са готови да го плащат купувачите - ако е читаво ще се продава скъпо, ако е смотано - ще спре да се продава...