0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Ех само ако бяхте дали, дефиниция що е то Хибрид, която ви поиска Инженера, схемата щеше да ми бъде, като детска игра и да мога да ви я съшия от други схеми, които давате.Начи, Връщаме се отново при Гадулките със стрелката Eдиния канал е само за дискриминация на стрелка в нашия случай той е IB схема класически едноканален Magnum (само на режим дискрим.) включен канала на изхода се определя - (цвят или черен) метал. С копче IRON BIAS, което как работи описа МИКРОН.Другия канал е класически PI - определя дали има или няма метал под сондата, която е познатото DD, комбинирана IB(Rx)+PI(Tx). зНАЧИ за Хибрид ни трябват два канала:* Един PI с Тх намотката - за определяне има-няма метал.* и втори канал за дискриминация (Rx намотка на DD антената) цветно-черно. От който вземаме IB нисък или висок тон на изхода за звук на звукогенератора.
Браво Печка - евала за упоритостта - верно е мноо бръзз! Ако се видим на некой събор трее ги сборим с другото хибрид - ей така приятелски за спорта, не да си ги мерим....
Имам работещ детектор... Мн. бърз... https://www.youtube.com/shorts/g6VVChsZ97M
Тестван ли е на реално търсене или само на масичката с осцилоскопа.
По голямата част от времето бях на това място... Цитат на: pechkata в Април 15, 2026, 08:11:27 pmАз детектор по съборите водя - като мечка на панир... Миналия събор те поканих да ми се обадиш - почти всички ме познават - дилари управата...
Аз детектор по съборите водя - като мечка на панир... Миналия събор те поканих да ми се обадиш - почти всички ме познават - дилари управата...