Автор Тема: Биполяр Пулс Индукция  (Прочетена 4266 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен orbit

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 52
Re: Биполяр Пулс Индукция
« Отговор #90 -: Април 14, 2025, 07:44:34 pm »
Когато осъзнаеш, че си нежелан, няма нужда да го обясняваш. С Алтра сме приятели от много години, чуваме се всеки ден и се смеем на иронията на професора и всичко казано е истина. Проектът се разработваше дълго и от самото начало бях информиран за всички подробности... Дори първият прототип беше тестван в Бургас, където се представи много добре. След това бяха разработени няколко версии. Нито аз, нито Алтра продаваме, прави се от чиста любов и за нашите нужди. Устройството може да работи в почва със средна минерализация и в много тежка австралийска почва или на Марс, както четете има общо 4 режима на работа! Той може да открие от малки късчета, че gpx 4500 изобщо не се усеща при директния тест на монети и реликви.
« Последна редакция: Април 14, 2025, 07:49:28 pm от orbit »

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 580
« Отговор #91 -: Април 14, 2025, 08:26:12 pm »
На видеото показоно преди нищо общо няма с работата на детектора на Алтрата... :(
На масата е добре - ама на къра не върви... ;)

Неактивен orbit

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #92 -: Април 14, 2025, 08:43:37 pm »
На видеото показоно преди нищо общо няма с работата на детектора на Алтрата... :(
На масата е добре - ама на къра не върви... ;)
Браво Печката, както казваш 😉 ти си по-знаещ, питай Марк има ли връзка или не, дори не си виждал устройството и да знаеш, радвам се, че знаеш. Мисля, че правителството има печелившо устройство 😉.. Поздравявам правителството, ако чете!

Неактивен orbit

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #93 -: Април 14, 2025, 08:46:37 pm »
Браво Печката, както казваш 😉 ти си по-знаещ, питай Марк има ли връзка или не, дори не си виждал устройството и да знаеш, радвам се, че знаеш. Мисля, че правителството има печелившо устройство 😉.. Поздравявам правителството, ако чете!
Мисля си за Владо Лилов..