0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
И каквато технология да измислят след 20години, ако не измислят някой робот дето да ходи и копа вместо теб, пак ще си трее яко дупе и кръст за обикаляне по чукарите, и копане на трапове, щото в къщи на дивана находки няма...
Те тука ги ръчна в болното място повечето
Еми така е бате, търсачите с опит и на 50+ са повечето останали в хобито и са още в него от психична зависимост, при сегашната ситуация със законите и обраните бостани, няма млади надъхани търсачи. Ние сме като във вица, къде стария бик, като види стадо крави отдалече, пристъпа бавно и не бърза, а младия ще си претроши краката от бързане в орането.Та затова вече и не ходим толко често, избираме да е по-равно и меко и плитко, та затова и нема много, ама това е положението. Хобито гледам е на залязване, като и броя на търсачите, та ми е смешно тези копирачи, дето ще разбиват пазара, на кого ще продават?П.П. то и след 20 год, ако все още съм в контакта, най-много да ровя пясъка на плажа или по реките, ако има сгоден уред и превоз.
Абе има търсачи да ти кажа,но наистина не е това което беше преди 20 години.Аз съм на 40 що годе има сили и ходя,има и разни младежи нови ходят.Кпй редовно кой не.Но си прав много от старите не ходят,а някои не са и на този свят вече.Няма да се върне и тоя бум на купуване на апарати който беше навремето,и причините не са само в малкото търсачи.Тогава имаше материал и някакъв пазар макар и на черно.А сега си е набутване на разходи в повечето случаи но крастата е до края Но честно казано повече клоня и аз лъм драгата и реката.Там поне е спокойно и ако ходи човек повечко на проби има и хубави петънца.Златко гони 200кинта вече та поне и смисъл има
Еми така е бате, търсачите с опит и на 50+ са повечето останали в хобито и са още в него от психична зависимост, при сегашната ситуация със законите и обраните бостани, няма млади надъхани търсачи. ...
Първия АКА Смърт Пулс който дойде при мене е купен Декември 2023 г (снимката която качих е негова, т.е. от първите и платката е лепена на ръка ) ,връщан Н пъти за ремонт, смяна на антени и др. та аз го тествах след всичките тия разходки до Варна и обратно. След това есента на 2024 тествах съвсем друга машина, купена лятото на 2024 и разлика имаше само в дръжката и подлакътника, като работа същата история, има ли малко трева над таргета всичко е черно. Зарибявките с дисплея съм ги чувал още преди 15 години когато Микрона се плюнчеше че щял на слага на NRG големи дисплеи, само че няма как да направиш цифрова машина след като аналогвата ти е пълна скръб.Колко и да спорим тук на търсачите ще им стане ясно през Април от къде духа вятъра . Поради тази причина когато знам за точната дата за пускане на новите ми машини ще направя промоция на терен, като всички с АКА ... смърт Пулсе ще са поканени да демонстрират извънземните му възможности, даже за тях ще направя специален полигон покрит с шума за да има в какво да ровят преди да дискриминират . Машините които ще излязат на пазара през Април ще са две :1 . Хибридна ( с бързина и дискриминация като на ВЛФ, без да е нужно да стържеш почвата, на втория мах знаеш какво има отдолу... като ще е по-дълбока от всички мулти-честотни детектори на пазара) .2. Пулс Индукция с 20-30% по-дълбока от Смърт Пулсето и горе-долу същата дискриминация (като работим да стане по-добра) .
Хибрида има още едно преимущество със стандартната антена съм извадил доста сигнали на една страна ,и то на убити места.Понеже свикнах да използвам пимпойнтер в дупките, и това ме убеди доста пъти вече.Мога да говоря за малките и средни номинали,за по-големи не съм минавал над тях.Така за мен се доказва един апарат,работа на убито от 25 години.На трап е едно надуване,маанйе над маркиран сигнал по 5 минути,това е за телевизионните зрители.
Работата е там, че пазара в България е "малък" и понеже форума се чете от търсачи от цяла България.Излизат нови модели продажбите трябва да вървят...Малко сране по колега и вълшебните думи по-дълбок и стабилен от на конкуренцията и готово!Пък да не коментирам някой колеги които повтарят като папагали едно и също без дори да са виждали камоли да са докосвали Хибрида тях не ги разбирам защо го правят.От прочетеното до момента излиза че основния проблем на някой колеги и производители е начина дискриминация и колко части има в кутията !Номера с частите в кутията в интерес на истината минава!Наскоро един колега ми сподели че е избрал и купил Релик Страйка пред друг подобен детектор понеже бил по тежък имало повече матерял вътре в него .Явно този маркетингов трик работи! Не ме разбирайте погрешно аз се радвам че има хора в тая държава дето мислят създават някакви неща в конкретния случай детектори!Но не мисля че това е начина но явно когато нещата опират до пари се стига до това!Мислех че форума е за да споделяме опит знания но уви.Относно работата на Хибрида не може да очакваш да е производителен като се навреш в някое сметище,но когато търсиш бавно на по чисто разбираш без значение каква е почвата ,че всъщност не държиш поредната тояга за брулене на орехи!Ако обичаш да обхождаш повече квадрати за ден определено не е това детектора.Макар че въобще не е бавен!Едно от нещата които се забелязват още в началото е стабилността на уреда!!Няма крякане няма мяукане тишина и спокойствие имали обаче метал под сондата няма да пропусне да го отчете и то с прилична дискриминация!Успех на всички български производители!
Колега Savaje един съвет от мен, трябва да идеш да се прегледаш.
Това не съм го пробвал аз,но и не работя с пинпоинтер.Но мога да кажа за денар на прибито място на 40см,не на проби и тестове,мога да кажа за цяла пръчка за гласуване на обект интернационал дет го мандръсат откак има апарати че и преди това,и беше на 15см...което е странното,последно изкарах едно олово с размерите и форма на сестерция на 50 см,гърмеше сигнала и го хващах в аванс над земята,като цяло навсякъде вадя цветни сигнали на прибито,между трапове сигнал....4 аса на отрепано петно за 1 ден пак от последните излети.... На дребна разсейка акчета дет вадих с деуса после извадих още 40% с хибрида дет "не дискриминира" Иска ходене,работа и копане!!!Ама тук си мерят патлаците като гледам повече хора с поялници отколкото с лопати в ръка.....Лично за мен като търсач апарата е продуктивен и работи,а за много дълбоки сигнали вече,и там вади ама иска копане....И много странно защо се оплюват един друг....както казах и по нагоре няма да се върне бума на купуване на апарати като преди 20 години....Та ако ще и на метър да хване денар,няма кой да копа Тогава във всяка 4-та къща имаше търсач,а сега един от 140 къщи да го кажа просто