0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Какъв например? И трябва да е VFL доколкото разбирам. Няма значение цената.
Hristo /Hristoooo / Milenium продължава да си мисли, че е анонимен, а ние продължаваме да се правим, че не знаем кой е
Това май касае също мен? Абе в този форум има ли нормални хора с които може да комуникираш? Или всички са обсебени че някой ги преследва и ги дебне . Доколкото разбирам ти трябва да си Стефан, вместо се правиш на Шерлок Холмс бъди по сериозен. Бяхме си писали във вайбър на 16.10.23г. , и исках да купя една сонда 15'' 7Kz за Сигнум и ти каза че си я продал и ще имаш след няколко дни и ще ми пишеш...уви.. от умял писмо!
В никакъв случай не касае теб. Той си знае кой е. Да, аз съм Стефан, но не се правя на Шерлок Холмс, има си хора за тези неща. Нито се крия, като някои колеги производители, които редовно влизат в конфликт с много хора и накрая биват изгонени от форумите и групите. Впоследствие с разни измислени анонимни регистрации, осират (без извинение) обявите и темите на хората, като се заблуждават че редовното им оплюване ще промени нещо. За 34 години в този бизнес, съм се нагледал на какви ли не изпълнения...Извинявай, че не съм се обадил, но получавам на ден десетки обаждания, съобщения, Е-мейли и понякога ми отнема по 2-3 часа на ден да отговоря на всички. А не винаги има такова време. Като мине време, понякога и забравям. Просто е трябвало да се обадиш / пишеш пак…
Да разбирам, че има някаква меко казано надпревара или по точно удари под кръста между АКА и DETECH за надмощие, с не позволени средства, и аз с въпроса си за двата вида уцелих точно в ''раната'', съжалявам не знаех. Относно сондата вече не ми трябва поне за сега, имам Сигнум но никога не съм го използвал, мисля да взема Smart Pulse другия месец и ще ми трябват съвети, затова реших да пиша. Доколкото четох някъде се очаква ъбдейт на сматр пулса, верно ли е това.
... На мен например ми е интересна техническата страна принципната електрическа схема, детайлно обяснение по работата на схемата, сондата конструкция, детайлно обяснение по сондата и те така чисто техническите детайли. Аз изводи за апарат не си правя докато не видя схемата на апарата за да разбера какво има вътре под капака. Ако вие имате разполагате със снимки на платката и схемата то моля да ги качите тук в темата за да ги обсъдим иначе освен за кутията и външния и вид няма какво да си говорим друго....
Реално и да ти покажат платките и схемите без софтуера какво точно излъчва и как се отработва приетия сигнал не вярвам да ти свърши някаква работа.
За Христо да - но за др. хора не ми се вярва... "Да се мисли не е вредно - а е трудно..."
поне за сега не виждам как проекта от при Стефан ще се литне в някакъв страничен производител
Ей, не си седнахте на задниците докато не го копирахте. Ами ще чакаме да видим каква сте я свършили.
Нещо не си разбрал, не копирам НЕработещи машини !