Автор Тема: Покупка на пулс индукция през 2024  (Прочетена 1864 пъти)

mikreto, pmd и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3143
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Re: Покупка на пулс индукция през 2024
« Отговор #30 -: Август 15, 2024, 07:59:57 pm »
Със сонда към 40 см спокойно можеш да бягаш от дребни съчми и подобни, просто като оставяш аванс между нея и земята. Да не говорим че много пулсаци си имат опция в управлението за тая работа.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 292
« Отговор #31 -: Август 16, 2024, 07:19:55 pm »
С рамка 1х1 няма да хваща  ловджийски съчми или нещо дребно ,но е хубаво да имаш още една ангена кръгла около 60 см и като ги тестваш и двете ще си избереш ,но 60 см антена ще хваща колкото рамката или може и малко по-вече , е да  за някой дребни предмети може на плитко да ги хваща ,но според терена ще си избереш с коя антена да работиш каквато си избереш и Микрон  също продава пулсhttp://mikronbg.com/PulseMasterPro.html има клип
експериментите показаха , че най-доброто е монокойл 55-65 см за гърненца , дипломи , съдинки и други вторични суровини .аз имам такива за продаване , навити с швейцарски литцендрат ;)

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1428
« Отговор #32 -: Август 16, 2024, 09:38:44 pm »
експериментите показаха , че най-доброто е монокойл 55-65 см за гърненца , дипломи , съдинки и други вторични суровини .аз имам такива за продаване , навити с швейцарски литцендрат ;)
Там някъде е истината. Особено за сам човек е най-удобно нещо такова - 70см осмоъгълник. Дребните неща не ги харесва, а гърнетата ги "чува" маааалко по слабо отколкото например рамка 1х1м. Обаче не е нужен втори човек да държи от другата страна, и по лесно се минава през храсталаци / гори или в пресечена местност.

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 240
« Отговор #33 -: Август 17, 2024, 04:36:53 pm »
Стига с тези гърнета.Колко ли от тях са останали?Бих се вгледал в машина която чува неща на пребито място,и то ако чува с дискриминация достатъчно ясно, то това е Моята.Това си бих търсил ,вече колегата по какви нишани и карти и други подобни квачки с пиленца ще ходи, по целта да си търси машина.Ходил съм три пъти с такива колеги по разни легенди и" един турчин казал на дядо",искренно съм се забавлявал.Както казваще един приятел толкова глупави хора не е имало никога ,които да знаят къде има пари на куп и да кажат на някой си щот е Убавец.

Неактивен mitko.petrov2024

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #34 -: Август 22, 2024, 11:46:25 pm »
Благодаря на всички за мненията и информацията - ще пиша ако излезе нещо интерсно от терена като му дойде реда.

Неактивен mitko.petrov2024

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #35 -: Август 30, 2024, 05:10:46 pm »
За тази новата маска - Golden Mask 4Xtreme - мнения и наблюдения има ли?
Изглежда и тя някакъв хибрид като на Микрон, или греша?

Активен Всм

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #36 -: Септември 01, 2024, 10:14:43 am »
Здр колеги някой да има за продаване lorenz z1 на разумна цена