Автор Тема: Покупка на пулс индукция през 2024  (Прочетена 3129 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 473
« Последна редакция: Август 13, 2024, 10:11:15 pm от pechkata »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Re: Покупка на пулс индукция през 2024
« Отговор #16 -: Август 13, 2024, 10:07:14 pm »
Като гледам в темата пулсаджийте с другите апарати също се прескачат един друг. Един човек не даде мнение за тях. Оставете автора на темата да си вземе какъвто пулсак там си е харесал и това.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #17 -: Август 14, 2024, 12:39:21 am »
Затова се насочих към чисти пулсаци, където да гоня дълбочина основно пък дискриминацията е бонус, понеже истинската дискриминация ще дойде от лопатата и ВЛФ.
В такъв случай, който и да е обикновен импулсник ще свърши работа.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 740
« Отговор #18 -: Август 14, 2024, 02:04:39 pm »
Ай сега у всеки трети търсач Хибрид - 3000лв. никой не дава... ;D
Кат ва гледам 10 човека сте на кръст - стига сти са перчили... >:(

Я ако обичаш, прочети ми отново мнението и посочи, къде съм написъл за хибрид? Знаем повечето, че се изхвърляш и пишеш много пъти неверни, непроверени и рекламни неща, няма нужда от празни приказки, само и само да се участва.

П.П. А що се отнася за хибрида, ако идеш на събори и хванеш промоции и се договориш, цената става много приемлива, ама за копирачи, като тебе и твойте дружки едва ли.
« Последна редакция: Август 14, 2024, 02:33:27 pm от Petronii »

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #19 -: Август 14, 2024, 06:25:20 pm »
Ами колега, то е очевидно, у целио свет нищо, очакваш да намериш хора врели и кипели баш с тези апарати. За мен това са посредствени уреди и не бих си взел, освен ако око не види и ръка да пипне, ама ако беха цвет за мирисане, досега да се у всеки трети търсач.
Ма то се подразбира за какво иде реч... ;)
За мен ценаната ще е по две - без отсъпка... >:(
Писах някъде - и да го копираш какво ще почнеш да го произвеждаш ли...? ;D
Там му е мястото у Микрона... :)

Неактивен Petronii

• Ветеран
« Отговор #20 -: Август 14, 2024, 07:37:22 pm »
Ма то се подразбира за какво иде реч... ;)
За мен ценаната ще е по две - без отсъпка... >:(
Писах някъде - и да го копираш какво ще почнеш да го произвеждаш ли...? ;D
Там му е мястото у Микрона... :)

Какво се подразбира? Колегата пита за определени апарати и съм си дал мнението, до там няма и дума за хибриди. Такива като тебе, където имат кошмари в определени насоки, само да си помислят и започват да фантазират. Обаче не пришивай мнения и умозаключения, които не съм давал и писал, защото, първо не е коректно и второ, не е вярно. Не е лошо да си преглеждаш коментарите си и да изчакваш поне половин час или да тървсиш второ мнение, пресявай ги нещата, пишеш лъжи.

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 216
« Отговор #21 -: Август 14, 2024, 08:48:44 pm »
Абе да си взима една железарка и да прави мускули та да се приключи с тази тема.

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #22 -: Август 14, 2024, 09:32:01 pm »
Какво се подразбира? Колегата пита за определени апарати и съм си дал мнението, до там няма и дума за хибриди. Такива като тебе, където имат кошмари в определени насоки, само да си помислят и започват да фантазират. Обаче не пришивай мнения и умозаключения, които не съм давал и писал, защото, първо не е коректно и второ, не е вярно. Не е лошо да си преглеждаш коментарите си и да изчакваш поне половин час или да тървсиш второ мнение, пресявай ги нещата, пишеш лъжи.
Точно колегата го спомена - ама ти не си чел до там... ;D
И кое му е лъжовното за Хибрида на Микрона...? ???
Че не работи ли - какво му е на апарата че се палиш толкова...?
Не те разбирам нещо... :o
Аз запалих поради др. причина - как до сега пулсаците бяха №1 и след появата на Хибрида станаха за смях... >:(
И да не си кво ние го споменаваме - е и...?

И никой от вещо имащите не направи клип с достоверни данни...
https://www.youtube.com/watch?v=ApglhS_-9pA
« Последна редакция: Август 14, 2024, 09:51:03 pm от pechkata »

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #23 -: Август 14, 2024, 10:10:00 pm »
Ай сега у всеки трети търсач Хибрид - 3000лв. никой не дава... ;D
Кат ва гледам 10 човека сте на кръст - стига сти са перчили... >:(
Ники, то и всеки трети не е с GPX... ама и тях има кой да ги купува и то за немалко пари. "За всеки влак си има пътници".
Дали са 10 човека е друг въпрос. Това кой какво вижда и какво е в действителност, няма нищо общо. Болшинстовто хора не бият тъпана, къде и с кого ходят, с какви апарати и какво намират!
А за отстъпка не си питал, не си получил. Никой от колегите които пишат тук не го е взел за 3000лв. И не само те, който е дошъл в магазина, също.
Как се определят цените, защо са такива, и на кого какви отстъпки се дават е съвсем отделна тема.
Оспамихме темата на човека. За него поне вече стана ясно, че щом има мерак за пулсак, какъвто и да вземе, ще му върши работа щом е само за засичане, а ще дискриминира с монетара.

P.S. Всъщност, като стана дума за GPX, ето какво пише тези дни един човек от Италия. Как са го тествали, не знам, малко ми е странно да даде такъв резултат - денар само на 22см, но са правили някъде някакви сравнения... Така, че тези 3000лв. дето ги споменаваш съпоставими към цената на GPX и възможностите на единия и другия модел, се оказва, че изобщо не е висока цена. ;)

Неактивен Petronii

• Ветеран
« Отговор #24 -: Август 14, 2024, 10:16:29 pm »
Точно колегата го спомена - ама ти не си чел до там... ;D
И кое му е лъжовното за Хибрида на Микрона...? ???
Че не работи ли - какво му е на апарата че се палиш толкова...?
Не те разбирам нещо... :o
Аз запалих поради др. причина - как до сега пулсаците бяха №1 и след появата на Хибрида станаха за смях... >:(
И да не си кво ние го споменаваме - е и...?

И никой от вещо имащите не направи клип с достоверни данни...
https://www.youtube.com/watch?v=ApglhS_-9pA

Абе човек, ти нещо явно не вдеваш, какво само повтаряш хибрид та хибрид, не съм говорил за хибрид в темата, та да използваш мои цитати и да коментираш върху тях. Друго много важно, след като подхващаш темата, само едно ще кажа. Нищо не разбираш и само говориш празни приказки на някакви клипчета, които не си видял на живо. На събора в Троян, защо не дойде в гората, като си толкова на ти с материала, да видиш на живо в реални условия за какво става на въпрос, човека си бе направил труда да направи реален тест в полеви условия. А ти, както повечето паркетни специалисти се завъртехте около масите с томболите, ако може да откачите нещо и айде бегом, затова коментарите са излишни.

Неактивен Savage_333

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #25 -: Август 14, 2024, 10:47:50 pm »
Човека е дете на комунизма явно и чака всичко да му се даде даром...Аз съм дете веднага след като е свършил комунизма.Един апарат ако не бачка днес 8 часа в гората,следователно и оператора,няма да извади!!!! В моята работа отивам и давам оферта,знанията съм си ги натрупал с години практика,но пак РАБОТЯ САМ!! Аз си купих хибрид,че ме засърбя крастата и ми писна от работа.Писал съм мнения,даже не веднъж в  друга тема.Платил съм си апарата на човека без да се пазаря,мога да кача и снимки от OLX-чата,не мисля че ще е нужно.Излизах 2-3 пъти с този апарат,дълбок е много,аз лично имах затруднение с дискриминацията последният път,но е нормално,апарата е малко по-различен от всички БГ гаражни апарати (magnum) и като цяло не е VLF.Лично аз ще направя тестове и то главно за себе си защото ходя на такива места на които денар на 40 см няма VLF който да закачи!!! Жълта гадна смолница която като се понамокри се реже като глина на лопатата... Бронзовете са като бръснарски ножчета буквално.Вадил съм на 30см с гадулка и то на фалш сигнал едва ли не,без реална дискриминация.Сега не му е времето и не мога да ходя навсякъде,тоя апарат ще го вкарам и в средно замърсено и вади,пробвах го вече...Единствено на GPX5000 аз лично съм копал дълбок сигнал на такава почва (изкопах много други преди това железа),наистина излезе едно бронзче 5 см дълго на около 40 см....Няма дискриминация никаква..Говоря като един "прост" търсач,бях де  ;) ама пак ще жулиме камъните.Та главната мисъл ми беше защо АДЖЕбА някой на теб да ти направи подарък? Ти на кого си направил тук? Аз не съм на никого :) И никой на мен не е направил!

Неактивен algan

• Старши потребител
  • Публикации: 373
« Отговор #26 -: Август 15, 2024, 12:49:23 am »
Колега скоро си купил тази антена
https://www.thrace-detectors.com/bg-bg/nf-mono-25-bg
с СД2200 теста въздушно за капачка от буркан е 160 см
за 1 лев въздушно 70 см
ще каже като го тестват на реален терен как е

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #27 -: Август 15, 2024, 08:11:34 am »
Нищо не сме осрали в темата - дискусия за пулс-индукция...
И Хибрида е с пулс помпене - не зависи с каква форма помпи...

Неактивен mitko.petrov2024

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #28 -: Август 15, 2024, 04:04:09 pm »
Благодаря на всички за постовете по и около темата :)
От Микрон разбрах това което и аз си мислех, че като цяло всеки пулсак ще стане и все пак....
ако има някакви дребни замърсявания - примерно ловджийски съчми или нещо дребно тези уреди многат ли поне и игнорират такива дребни железца?
Гледам в тубата разни още варианти на wave, pirate итн. - гледам са и на доста по-приемливи цени от първите дето постнах.

Неактивен algan

• Старши потребител
  • Публикации: 373
« Отговор #29 -: Август 15, 2024, 07:53:33 pm »
С рамка 1х1 няма да хваща  ловджийски съчми или нещо дребно ,но е хубаво да имаш още една ангена кръгла около 60 см и като ги тестваш и двете ще си избереш ,но 60 см антена ще хваща колкото рамката или може и малко по-вече , е да  за някой дребни предмети може на плитко да ги хваща ,но според терена ще си избереш с коя антена да работиш каквато си избереш и Микрон  също продава пулсhttp://mikronbg.com/PulseMasterPro.html има клип