0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Затова се насочих към чисти пулсаци, където да гоня дълбочина основно пък дискриминацията е бонус, понеже истинската дискриминация ще дойде от лопатата и ВЛФ.
Ай сега у всеки трети търсач Хибрид - 3000лв. никой не дава... Кат ва гледам 10 човека сте на кръст - стига сти са перчили...
Ами колега, то е очевидно, у целио свет нищо, очакваш да намериш хора врели и кипели баш с тези апарати. За мен това са посредствени уреди и не бих си взел, освен ако око не види и ръка да пипне, ама ако беха цвет за мирисане, досега да се у всеки трети търсач.
Ма то се подразбира за какво иде реч... За мен ценаната ще е по две - без отсъпка... Писах някъде - и да го копираш какво ще почнеш да го произвеждаш ли...? Там му е мястото у Микрона...
Какво се подразбира? Колегата пита за определени апарати и съм си дал мнението, до там няма и дума за хибриди. Такива като тебе, където имат кошмари в определени насоки, само да си помислят и започват да фантазират. Обаче не пришивай мнения и умозаключения, които не съм давал и писал, защото, първо не е коректно и второ, не е вярно. Не е лошо да си преглеждаш коментарите си и да изчакваш поне половин час или да тървсиш второ мнение, пресявай ги нещата, пишеш лъжи.
Точно колегата го спомена - ама ти не си чел до там... И кое му е лъжовното за Хибрида на Микрона...? Че не работи ли - какво му е на апарата че се палиш толкова...?Не те разбирам нещо... Аз запалих поради др. причина - как до сега пулсаците бяха №1 и след появата на Хибрида станаха за смях... И да не си кво ние го споменаваме - е и...?И никой от вещо имащите не направи клип с достоверни данни...https://www.youtube.com/watch?v=ApglhS_-9pA