Автор Тема: Помощ за PFD  (Прочетена 2440 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 122
Re: Помощ за PFD
« Отговор #15 -: Май 05, 2024, 10:12:17 pm »
Схемата, платката, софтуера и всичко по този проект са собственост на Микрон. Платките се правят в Китай, но всъщност няма никакво значение, кой къде и какво сглобява. Може да питате в Русе, или където се сетите.
Схемата е банално проста, но без софтуера, който я управлява, на никого няма да свърши никаква работа. Това вече го коментираме неведнъж...
В момента работя по друг софтуер, на подобрена  версия с още по опростена схема  :)
Колегата да извинява, че му оспамихме темата :-[

Може ли все пак да видим схемата от Микрон,  след като не е тайна и също новата опростена схема, да знам че ако я направя няма да работи без програмата в микроконтролера. ще е полезна и за който иска да я поправя ремонтира и надстройва.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #16 -: Май 06, 2024, 12:10:15 am »
Моли се на командера да ти препише една схема и да мирясаш. Извинявай, но става досадно във всяка една тема да се молиш за схеми.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен algan

• Старши потребител
  • Публикации: 373
« Отговор #17 -: Май 06, 2024, 07:58:18 am »
.Да не си давам парите за нещо, което няма да върши работа
Хората по света си дават парите за всевъзможни неща които няма да им вършат работа или го ползват от любопитство и интерес няколко пътя след покупката.Има си хора и за това да измислят неща за това как и с какво по различно да привлекат  вниманието към техния продукт .Аз не съм чувал ,че някой от известните производители на металдетектори всеки негов нов модел да е му е по дълбок от предходния.Правят ли печалба с новите модели ами много ясно ,че правят щом произвеждат нови значи има интерес и т.н.

imperio: темата се заключва по молба на автора
« Последна редакция: Май 06, 2024, 11:48:58 pm от imperio »