Forum > Български металдетектори

Помощ за PFD

(1/4) > >>

binko76:
Здравейте колеги. Нов съм.Кажете мнения за металдетектор PFD.Имам един български,но при мен в Силистренско не бие повече от 12-15  см. пръстта е чернозем, също и на някои места прилич на пепел- сива на цвят. Не знам какво е. Дали ще работи по на дълбоко. По стари колеги казват, че до тридесетия сантиметър находки няма. Ако работи поне на толкова ще е добре.Аз практикувам хобито за удоволствие,но 5-6 часа да се трепеш на тъмно и 1 монетка да не намериш си е гадно. (За колегите от полицията - всичко предавам на музея в Силистра). Предварително благодаря. Поздрави.

binko76:
Абе никой ли не е ползвал тази машинка,че да даде мнение. Пък много коментари. Не всеки може да си купи на Стефан Микрона новата машинка. Да се трие темата, че картинката е ясна.

imperio:
Тук са и търсачи и разработчици на PFD-то. Ама май са заети за чоплят платката на Микрона и нямат време за писане.

comander:

--- Цитат на: binko76 в Май 04, 2024, 11:48:46 pm ---Абе никой ли не е ползвал тази машинка,че да даде мнение. Пък много коментари. Не всеки може да си купи на Стефан Микрона новата машинка. Да се трие темата, че картинката е ясна.

--- Край на цитат ---
.  Тия номера с нови никове и първи коментари ми са ясни ,даваи нататък .

comander:

--- Цитат на: imperio в Май 05, 2024, 12:21:14 am ---Тук са и търсачи и разработчици на PFD-то. Ама май са заети за чоплят платката на Микрона и нямат време за писане.

--- Край на цитат ---
Платката на Емил Енчев от Русе продавана от Стефан има пет чарка ,ако си мислиш че това нещо някои ще си играе да копира си в грешка .Ама ако ви се иска мога да му сваля схемата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия