Автор Тема: Помощ за PFD  (Прочетена 2214 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен binko76

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 7
Помощ за PFD
« -: Май 03, 2024, 06:03:07 pm »
Здравейте колеги. Нов съм.Кажете мнения за металдетектор PFD.Имам един български,но при мен в Силистренско не бие повече от 12-15  см. пръстта е чернозем, също и на някои места прилич на пепел- сива на цвят. Не знам какво е. Дали ще работи по на дълбоко. По стари колеги казват, че до тридесетия сантиметър находки няма. Ако работи поне на толкова ще е добре.Аз практикувам хобито за удоволствие,но 5-6 часа да се трепеш на тъмно и 1 монетка да не намериш си е гадно. (За колегите от полицията - всичко предавам на музея в Силистра). Предварително благодаря. Поздрави.

Неактивен binko76

• Нов потребител
  • *
Re: Помощ за PFD
« Отговор #1 -: Май 04, 2024, 11:48:46 pm »
Абе никой ли не е ползвал тази машинка,че да даде мнение. Пък много коментари. Не всеки може да си купи на Стефан Микрона новата машинка. Да се трие темата, че картинката е ясна.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3151
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #2 -: Май 05, 2024, 12:21:14 am »
Тук са и търсачи и разработчици на PFD-то. Ама май са заети за чоплят платката на Микрона и нямат време за писане.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен comander

• Напреднал потребител
  • Публикации: 169
« Отговор #3 -: Май 05, 2024, 07:58:55 am »
Абе никой ли не е ползвал тази машинка,че да даде мнение. Пък много коментари. Не всеки може да си купи на Стефан Микрона новата машинка. Да се трие темата, че картинката е ясна.
.  Тия номера с нови никове и първи коментари ми са ясни ,даваи нататък .

Неактивен comander

• Напреднал потребител
« Отговор #4 -: Май 05, 2024, 08:21:35 am »
Тук са и търсачи и разработчици на PFD-то. Ама май са заети за чоплят платката на Микрона и нямат време за писане.
Платката на Емил Енчев от Русе продавана от Стефан има пет чарка ,ако си мислиш че това нещо някои ще си играе да копира си в грешка .Ама ако ви се иска мога да му сваля схемата.

Активен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 603
« Отговор #5 -: Май 05, 2024, 09:24:41 am »
В  1  вия  пост  си  много мил,ни лук ял ни мирисал.Но в този показваш познания  и шпионаж

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 111
« Отговор #6 -: Май 05, 2024, 09:29:02 am »
Платката на Емил Енчев от Русе продавана от Стефан има пет чарка ,ако си мислиш че това нещо някои ще си играе да копира си в грешка .Ама ако ви се иска мога да му сваля схемата.

Аз искам да видя схемата ако може я качете за всички. Благодаря

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 453
« Отговор #7 -: Май 05, 2024, 11:43:29 am »
Здравейте колеги. Нов съм.Кажете мнения за металдетектор PFD.Имам един български,но при мен в Силистренско не бие повече от 12-15  см. пръстта е чернозем, също и на някои места прилич на пепел- сива на цвят. Не знам какво е. Дали ще работи по на дълбоко. По стари колеги казват, че до тридесетия сантиметър находки няма. Ако работи поне на толкова ще е добре.Аз практикувам хобито за удоволствие,но 5-6 часа да се трепеш на тъмно и 1 монетка да не намериш си е гадно. (За колегите от полицията - всичко предавам на музея в Силистра). Предварително благодаря. Поздрави.
PFD-то по вашия край ще чува денар на около 20см. за по големите сигнали около 30см. - сигнал на ход... ;)
Работи стабилно на всички почви и звука е мн. приятен за слушане на дълбоки сигнали на Ал-метал... ;D
« Последна редакция: Май 05, 2024, 11:51:07 am от pechkata »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3151
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #8 -: Май 05, 2024, 02:31:41 pm »
Това е майсторлъка - с 5 аналогови чаркове дето са 1 процент от целия апарат, да направиш нещо дето не е правено досега  :) .
 Човека може съвсем сериозно да се интересува от PFD-то, ама два съвета на кръст не давате. Ваша си работа.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1433
« Отговор #9 -: Май 05, 2024, 05:54:19 pm »
Много е просто. Човека може да заснеме това PFD заедно с някой вестник, на който се вижда датата (или на телефона), да се вижда, че реално го има, за да не става интрига. Иначе отстрани погледнато изглежда, че някои се опитва да настройва едни хора срещу други хора.
Когато на мен ми донесоха едно PFD с оплакване, че не работи, първото нещо което направих, беше да се обадя на Командера, за да уточним за какво става дума.
Ако реално има проблем или въпроси, свързва се с Командера и ще се разберат кое как работи , или не работи...

Неактивен comander

• Напреднал потребител
« Отговор #10 -: Май 05, 2024, 06:45:25 pm »
Много е просто. Човека може да заснеме това PFD заедно с някой вестник, на който се вижда датата (или на телефона), да се вижда, че реално го има, за да не става интрига. Иначе отстрани погледнато изглежда, че някои се опитва да настройва едни хора срещу други хора.
Когато на мен ми донесоха едно PFD с оплакване, че не работи, първото нещо което направих, беше да се обадя на Командера, за да уточним за какво става дума.
Ако реално има проблем или въпроси, свързва се с Командера и ще се разберат кое как работи , или не работи...
Аз доколкото разбрах е че той нямал PFD имал някакъв друг , а пита за мнение .А не върви  аз  да давам мнение .

Неактивен binko76

• Нов потребител
  • *
« Отговор #11 -: Май 05, 2024, 06:48:57 pm »
Здравейте. Май не се изразих правилно. Интересувам се от този апарат. Исках приблизително някаква информация колко е горе долу дълбочината му за нашите почви-ако има някой някакви наблюдения, опит с него.Да не си давам парите за нещо, което няма да върши работа. Не съм искал в никакъв случай да противопоставям някой срещу някого. Благодаря на г-н Печката и г-н Империо. ГОСПОД  да пази всички. Да сте живи и здрави.

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 195
« Отговор #12 -: Май 05, 2024, 07:06:02 pm »
Здравейте. Май не се изразих правилно. Интересувам се от този апарат. Исках приблизително някаква информация колко е горе долу дълбочината му за нашите почви-ако има някой някакви наблюдения, опит с него.Да не си давам парите за нещо, което няма да върши работа. Не съм искал в никакъв случай да противопоставям някой срещу някого. Благодаря на г-н Печката и г-н Империо. ГОСПОД  да пази всички. Да сте живи и здрави.
Да ама тука хората са на тръни..........като барутен погреб сме. Аз съм го разхождал и ми се видя доста плитък , но  за тази предвидена дълбочина дискраминация има и на орудено работи , защото ако знаеш апарата е Пулс Инд.  Остава да чакаш в темата защото съм сигурен , че има хора , които го притежават и ще ти дадът мнение.
« Последна редакция: Май 05, 2024, 07:20:03 pm от traper250 »

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #13 -: Май 05, 2024, 07:31:59 pm »
Значи аз не съм разбрал добре. Четейки набързо съм останал с впечатлението че го има, но не работи дълбоко ..
Ако има някой засегнат, да ме извинява...

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #14 -: Май 05, 2024, 08:17:34 pm »
Схемата, платката, софтуера и всичко по този проект са собственост на Микрон. Платките се правят в Китай, но всъщност няма никакво значение, кой къде и какво сглобява. Може да питате в Русе, или където се сетите.
Схемата е банално проста, но без софтуера, който я управлява, на никого няма да свърши никаква работа. Това вече го коментираме неведнъж...
В момента работя по друг софтуер, на подобрена  версия с още по опростена схема  :)
Колегата да извинява, че му оспамихме темата :-[