0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Абе никой ли не е ползвал тази машинка,че да даде мнение. Пък много коментари. Не всеки може да си купи на Стефан Микрона новата машинка. Да се трие темата, че картинката е ясна.
Тук са и търсачи и разработчици на PFD-то. Ама май са заети за чоплят платката на Микрона и нямат време за писане.
Платката на Емил Енчев от Русе продавана от Стефан има пет чарка ,ако си мислиш че това нещо някои ще си играе да копира си в грешка .Ама ако ви се иска мога да му сваля схемата.
Здравейте колеги. Нов съм.Кажете мнения за металдетектор PFD.Имам един български,но при мен в Силистренско не бие повече от 12-15 см. пръстта е чернозем, също и на някои места прилич на пепел- сива на цвят. Не знам какво е. Дали ще работи по на дълбоко. По стари колеги казват, че до тридесетия сантиметър находки няма. Ако работи поне на толкова ще е добре.Аз практикувам хобито за удоволствие,но 5-6 часа да се трепеш на тъмно и 1 монетка да не намериш си е гадно. (За колегите от полицията - всичко предавам на музея в Силистра). Предварително благодаря. Поздрави.
Много е просто. Човека може да заснеме това PFD заедно с някой вестник, на който се вижда датата (или на телефона), да се вижда, че реално го има, за да не става интрига. Иначе отстрани погледнато изглежда, че някои се опитва да настройва едни хора срещу други хора.Когато на мен ми донесоха едно PFD с оплакване, че не работи, първото нещо което направих, беше да се обадя на Командера, за да уточним за какво става дума.Ако реално има проблем или въпроси, свързва се с Командера и ще се разберат кое как работи , или не работи...
Здравейте. Май не се изразих правилно. Интересувам се от този апарат. Исках приблизително някаква информация колко е горе долу дълбочината му за нашите почви-ако има някой някакви наблюдения, опит с него.Да не си давам парите за нещо, което няма да върши работа. Не съм искал в никакъв случай да противопоставям някой срещу някого. Благодаря на г-н Печката и г-н Империо. ГОСПОД да пази всички. Да сте живи и здрави.