Автор Тема: Видео Клипове  (Прочетена 2445 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paunnetti

• Ветеран
  • Публикации: 876
Видео Клипове
« -: Април 30, 2024, 05:45:03 pm »
Някой ще ме светне ли какво трябва да направя за качвам клипове
в форума. Предваритлно БЛАГОДАРЯ. Поздрави. :)

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Re: Видео Клипове
« Отговор #1 -: Април 30, 2024, 05:53:11 pm »
Във форума не можеш да качваш. Ползвай youtube, rutube...места за хостинг на видео има достатъчно
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен paunnetti

• Ветеран
« Отговор #2 -: Април 30, 2024, 06:00:33 pm »
Не ме разбра. Какво трбва да направя за да има къде да ги качвам.
Вероятно не задавам въпросът правилно. Профил трябва да си направя
или нещо друго. Дасе регистрирам ли някъде. А бе от А до Я. Мога да
снимам аз съм фотограф в миналото. това го мога. А след това КАКВО.
Поздрави. :)
Имам и видео камера. Но след това как да го направя на клип. Това е
ВЪПРОСЪТ.
« Последна редакция: Април 30, 2024, 06:04:12 pm от paunnetti »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #3 -: Април 30, 2024, 07:23:24 pm »
Ако имаш телефон който работи под Андроид значи имаш и готов акаунт в ютуб. Влизаш там и качваш.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен paunnetti

• Ветеран
« Отговор #4 -: Април 30, 2024, 07:31:48 pm »
Нямам такъв телефон. Изкам през компютър. Просто искам да кача
клип как работи моят Детектор.
« Последна редакция: Април 30, 2024, 07:37:02 pm от paunnetti »

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 743
« Отговор #5 -: Май 01, 2024, 12:54:44 am »
Нямам такъв телефон. Изкам през компютър. Просто искам да кача
клип как работи моят Детектор.

Създаващ си имейл, ако нямаш или друг ти го прави в пощата на гугъл  @gmail.com, ако имаш цифров фотоапарат с видео или камера си правиш видеоклипа, прехвърляш го в накоя папка на компютъра. В ютубето влизаш в профила с новия мейл + парола и си качваш желания клип. Правиш го достъпен за всички, копираш връзката за споделяне под видеоклипа и я вмъкваш тук за да видим, какво си направил. Обаче най-лесно е с телефон с андроид, снимаш и качваш, то вярно старите телефони са бетон, ама друго си е цивилизацията.

Неактивен paunnetti

• Ветеран
« Отговор #6 -: Май 01, 2024, 07:29:13 pm »
Създаващ си имейл, ако нямаш или друг ти го прави в пощата на гугъл  @gmail.com, ако имаш цифров фотоапарат с видео или камера си правиш видеоклипа, прехвърляш го в накоя папка на компютъра. В ютубето влизаш в профила с новия мейл + парола и си качваш желания клип. Правиш го достъпен за всички, копираш връзката за споделяне под видеоклипа и я вмъкваш тук за да видим, какво си направил. Обаче най-лесно е с телефон с андроид, снимаш и качваш, то вярно старите телефони са бетон, ама друго си е цивилизацията.
Здравейте колега. Май съм малко неразбиращ (  т- - - п). Ще помогнеш ли. Поздрави.
PS: Какво трябва да направя след това.

Неактивен paunnetti

• Ветеран
« Отговор #7 -: Май 01, 2024, 08:27:40 pm »
Всъщност не съм толкова ( т--по копеле ) софийски жаргон. :) Просто съм доста назад
с новите компютърни неща. Имам три програми с които работя. За проектиране на
платки, за писане на програми за ATMEL микроконтролери и за проектиране за 3D
Принтери. Но не мога да качвам клипове в YuoTube. А искам да се науча. Защото
никой не се е родил научен ( да знае всичко ). Поздрави.

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1484
« Отговор #8 -: Май 01, 2024, 09:20:46 pm »
Отваряш youtube. Горе в дясно кликваш на стрелката (в червеното кръгче на прикачената снимка). Отваря се нов прозорец в който избираш или SELECT FILES или пак натискаш на стрелката и след това избораш кой файл (видео) да заредиш. След това вече можеш да се променяш / добавяш заглавие на клипа, описание и т.н. През това време от долу ще виждаш в % докато се зарежда клипа. Като стане 100% ще видиш надпис, че е готов и най- накрая натискаш синия бутон (пак горе в дясно) ПУБЛИКУВАЙ ... и си готов.

Активен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 254
« Отговор #9 -: Май 01, 2024, 10:29:29 pm »
Да ама колегата първо си няма акаунт в Ю туб. Колегата Петроний ти е обяснил да си направиш първо Имейл акаунт в Гугъл.
А ако имаш смартфон с Андроид си направи Гугъл акаунт и след това отваряш Тубата и влизаш първо в профила си и след това  в своя канал и там следваш инструкциите. :)
« Последна редакция: Май 01, 2024, 10:34:10 pm от traper250 »

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 743
« Отговор #10 -: Май 01, 2024, 11:11:22 pm »
Здравейте колега. Май съм малко неразбиращ (  т- - - п). Ще помогнеш ли. Поздрави.
PS: Какво трябва да направя след това.

Значи, в гугъла пишеш поща gmail(това е пощата собственост на гугъл и респективно на ютуба) , излиза страницата в която те подканва да влезеш или да се регистрираш, като нов клиент, следваш стъпките една по една, измисляш си име и създаваш своя електронна поща в гугъла. След това, когато посетищ сайта на ютуба, намираш горе в дясно sign in( влизане в профила си, както в нашият форум, влизаш с новосъздадения е-майл и вече в менютата намираш опциите и качваш на воля. Без електронна поща на на gmail не можещ да качваш нищо, се едно във форума без да влезнеш в профила си да пускаш мнение, няма как да стане. Ако все пак имаш затруднение, мога да ти създам акаунт, стига да искаш, пък после, когато влезеш, може да си смениш паролата, няма проблеми.

П.П

Аааа, чакай, който не гледа е така, значи на втората снимка виждам, че вече си имаш електронна поща p****v@gmail, тогава влизаш в сайта на ютуба и с този мейл се вписваш и от менюто на профила си, качваш видео на сайта.
« Последна редакция: Май 01, 2024, 11:20:57 pm от Petronii »

Неактивен paunnetti

• Ветеран
« Отговор #11 -: Май 02, 2024, 08:01:00 am »
Отваряш youtube. Горе в дясно кликваш на стрелката (в червеното кръгче на прикачената снимка). Отваря се нов прозорец в който избираш или SELECT FILES или пак натискаш на стрелката и след това избораш кой файл (видео) да заредиш. След това вече можеш да се променяш / добавяш заглавие на клипа, описание и т.н. През това време от долу ще виждаш в % докато се зарежда клипа. Като стане 100% ще видиш надпис, че е готов и най- накрая натискаш синия бутон (пак горе в дясно) ПУБЛИКУВАЙ ... и си готов.
Не мога да стигна до първата снимка??.

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 604
« Отговор #12 -: Май 02, 2024, 08:12:48 am »

Активен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 254
« Отговор #13 -: Май 02, 2024, 08:24:14 am »
Добро утро! Е сега вече надявам се да се оправиш , чак и видео ти е пуснал колегата.

Неактивен paunnetti

• Ветеран
« Отговор #14 -: Май 02, 2024, 08:27:00 am »
За което му БЛГОДАРИХ. Благодаря и на ВАС които ми помагате.