Forum > Български металдетектори

СилентNew Forse-металдетектор

(1/3) > >>

stapkaneron72:
Апарата  е в  лошо състояние ,подариха  ми  го.Подариха  го  но  антената  е   счупена ,дори  и да не  беше  в много  тежка.Въпроса  ми  е  къде  мога  да намеря данни за  да  направя  нова  антена-благодаря  предварително.Апарата  го  отварях ,изтрити са  чиповете  но  е  елементарен нищо стряскащо.

algan:
ТX-60 навивки-0,45 , RX -140 -145 навивки-0,25.Кондензатора на TX предполагам е с 220 NF ако е 330 NF 45 навивки даните са като стандартните намотки на адмирал

stapkaneron72:

--- Цитат на: algan в Март 09, 2024, 08:57:39 am ---ТX-60 навивки-0,45 , RX -140 -145 навивки-0,25.Кондензатора на TX предполагам е с 220 NF ако е 330 NF 45 навивки даните са като стандартните намотки на адмирал

--- Край на цитат ---
Да  ,видях приемника  и предавателя ,стандартни банални схеми-Магнум аз  дори  си  мисля  и  без  кондензатори  на намотките  ще  работи същото .Енигми ,Адмирали  и прочие  схеми са  това

laki:
Приемната мисля,че беше 120 навивки.

stapkaneron72:

--- Цитат на: laki в Март 09, 2024, 10:23:55 am ---Приемната мисля,че беше 120 навивки.

--- Край на цитат ---
Правена  е  ,абе  трудно  е ставало в  по  дебел текстолит  ,фреза  е дълбала каналите,после  навивките  после лекоплст  е  ползвал смола ,екран и пак смола..Полага  ги отгоре  залива  и прави ушите  ,доста труд  е

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия