Автор Тема: GО Terrain by XP Metal Detectors  (Прочетена 488 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Medievil

  • Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 105
GО Terrain by XP Metal Detectors
« -: Януари 03, 2024, 02:09:27 pm »
Go Terrain e програма за мобилен телефон направена от XP metal detectors. Съвместима е с Android и IOS

Чаках я отдавна да я разгледам и да ви кажа ме впечатли доста.
Има опции, като да ви маркира с линии пътя от където сте минали и да маркирате на самата карта всяка една находка, както и да качите снимка на находката в програмата.
Показва ви колко КМ сте изминали , колко часа сте търсили и кога и къде сте търсили.
Можете даже да си начертаете зона в която да търсите на картата и ако излизате да ви сигнализира телефонът, че не сте в зоната.
Има опции , като групово търсене и ако сте повече хора с Go Terrain на даден обект ви сихронизира и се вижда всеки от къде е минал и какво е изкарал, ако го е вкарал в програмата.
До колкото видях не е задължително да имате Deus апарат , а може и с други марки, но плюсът да сте Deus e , че телефонът ви се връзва с апарата ви и показва какъв Target ID има предметът, който сте изкарал на картата.

Има и още оции все различни, ако ви е интересно можете да видите видеото  - https://www.youtube.com/watch?v=sire45YbyDw

Лошото е , че програмата е платена, но не е прекалено скъпа. Има три пакета за абонамент, като най-евтиният е 9.50 лв за година , следващият е 18.99 лв. за година.

Неактивен Medievil

  • Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 105
Re: GО Terrain by XP Metal Detectors
« Отговор #1 -: Май 04, 2024, 03:28:51 pm »
Здравейте.

Викам да си продължа темата за GO terrain.
Купих си абонамент за 18,90 лв. , който е за една година. Влязох в една нива за 3 часа да тествам и да ви кажа доста добре ме следи ,къде минавам и какво засичам. Направих го да праща към телефона сигнал, който съм засякал поне 6 пъти и така виждам какъв VDI ми е дало на находката. Съответно казва , колко КМ си минал, колко часа съм търсил и съответно какво и къде съм минал точно. Тази програма ще ми свърши много хубава работа на плажа, където съм по редовен особено лятото.

 

Powered by EzPortal