Автор Тема: Продавам Ака Signum MFD HM  (Прочетена 1854 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 75
Продавам Ака Signum MFD HM
« -: Октомври 31, 2023, 10:15:00 pm »
  Продавам си Сигнума - последната за сега версия 3.0 - МФД ХМ  с дълбочинната програма. Документално, физически, и технически е изряден. Състояние почти неразличим от нов, с остатъчна гаранция до 07.06.24г.(и да - въпреки тунинга гаранцията е в сила) Апарата е с къстъм карбонов стик, и моднато захранване - 4 елемента LI-ION SONY VTC6 18650 3000Mah или казано иначе 6000Mah капацитет на 8.2V във водоустойчив контейнер клас IP67, с допълнителен индикатор за заряда на батериите. На около 40 излета е ако това има значение за някой.  Винаги е съхраняван в специално пригодена за него раница, не е суркан по багажници, изпускан, или удрян - принципно си пазя вещите. Антената е използвана винаги с фабричен за нея протектор. Тука в темата за сигнум съм описал какво съм направил, и защо. Има и снимки - последната страница:

https://metaldetecting.eu/index.php/topic,1357.450.html

Причината за продажбата е тривиална - ще минавам на друг клас детектор, и този ми става излишен. Апарата се намира в София, но може да пътува до всяка точка на страната с куриер за сметка на купувача, с опция преглед и тест. За района на София може и лично предаване. Цената е 1400лв. За контакти 0878 30885пет - Цецо.
Пускам и някоя актуална снимка в момента в завършен вид - принципно няма разлика между тези от темата и сегашните:
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен vampirs

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 4
Re: Продавам Ака Signum MFD HM
« Отговор #1 -: Ноември 03, 2023, 06:37:22 pm »
Здравей колега ако си навит за 1000лв

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #2 -: Ноември 03, 2023, 07:57:53 pm »
  Неустоимо предложение, с много добро чувство за хумор. Щр го обмисля мноого внимателно...
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен vampirs

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #3 -: Ноември 03, 2023, 09:03:35 pm »
Не разбирам какво лошо има в това да предложа някаква цена която мога да отделя а това дали ще го дадете си е ваша работа

Успех с продажбата

Пс.но все пак ако размислите може да пишете

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #4 -: Ноември 03, 2023, 10:05:45 pm »
   Че аз да съм казал нещо лошо? Последните два дена ми омръзна от тарикати шегаджии. Върха на сладоледа беше преди половин час. Някакъв калъф ми звъни от Пазарджик - "давам ти 1200лв без да се пазаря, само трябва да дойдеш утре до Пазарджик да се видим, за да го тествам, защото нямам кола, и ако ми хареса ти броя веднага парите". Друг па вчера ме пита луд ли съм - "те ноксовете стрували по толкоз, па аз за руска бангия съм искал една торба пари като за нокс. Той повече от 1100лв. не давал, и то само от добро сърце бил навит да ме отърве от бангията". Чудни хора, не знам да се смея ли, да плача ли - защо губят и моето, и тяхното време.  Та да си кажа - "бангията" не е целта да се продаде на всяка цена, тоест не искам да се отърва от нея, за да си купя нокс примерно - аз съм си мазохист и харесвам само бангии, па който иска ноксове, деуси и друга квалитетна техника - да ги търси на съответните места. Подаръци правя само на роднини по кръвна линия.

Неактивен paunnetti

• Ветеран
  • Публикации: 876
« Отговор #5 -: Ноември 03, 2023, 10:18:31 pm »
Понеже се занимаваш с двигатели имам два Direct Driwe двигатели от Ел тротинетки. Предлагаш
ли замяна на МД + някаква сума срещу АКА Сигнум. Само питам. Поздрави.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #6 -: Ноември 03, 2023, 10:42:17 pm »
Благодаря, но аз се занимавам с радиоуправляеми модели, не точно със тротинетки. А сигнума го продавам само защото мисля да минавам на по-висок клас машина, та трябва да акумулирам малко финикийски знаци, а не защото не го харесвам и искам да се отърва от него.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #7 -: Ноември 03, 2023, 11:55:09 pm »
  ... Друг па вчера ме пита луд ли съм - "те ноксовете стрували по толкоз, па аз за руска бангия съм искал една торба пари като за нокс. Той повече от 1100лв. не давал, и то само от добро сърце бил навит да ме отърве от бангията"...
Такова изказване веднага показва, че човека явно изобщо не е в час какво може и не може Нокса, и какво може и не може руската бангия. Ето малко сравнения с едни и същи цели в едни и същи условия:
https://www.youtube.com/watch?v=yaqr2-NA-Vk
https://www.youtube.com/watch?v=8KQy1ZnnwX4&t=165s
В конкретния случай Сигнума буквално му "смачка фасона" на Нокса, както се изрази по-рано...
Цветни сигнали все още се намират, не защото никой не е минал през тях, а са подминати, засечени като железни (или изобщо незасечени), защото много детектори обръщат (ожелезават)  сигнала, особено в дълбочина, и особено при малко по висока минерализация. Примери и реални тестове вкл. с видео има безброй. Затова на практика един минава и "чува" хубавите сигнали като желязо (или нищо не засича), а друг след него минава и ги обира с друг детектор или други подходящи настройки!
Има една хубава приказка сред старите търсачи: "Всеки знае какво и колко е намерил, но никой не знае какво и колко  е изтървал!" :)

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2023, 09:38:33 pm »
Нова цена 1350лв.

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2023, 10:13:09 pm »
Сигнума е мн.хубава машина.Въпрос на вкус и начин на работа.Не отстъпва на много многочестотници,и ги превъзхожда осезателно .Прекрасен апарат,ако знаеш какво искаш от една машина.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #10 -: Ноември 20, 2023, 06:35:43 pm »
1300лв.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #11 -: Декември 06, 2023, 05:43:33 pm »
Апарата е продаден. Честито на новия собственик - със здраве да си го ползва! Темата е за ключ.