Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 339139 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 756
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1830 -: Май 04, 2026, 08:26:29 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=d4Yf_tNAWyg
Подобно излъчване гледах при Соверейна 2007г. мисля че беше - мн. честотно помпене... ;)
То сега всички го ползват... ;D
« Последна редакция: Май 04, 2026, 08:30:08 pm от pechkata »

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1611
« Отговор #1831 -: Май 04, 2026, 10:29:51 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=d4Yf_tNAWyg
Подобно излъчване гледах при Соверейна 2007г. мисля че беше - мн. честотно помпене... ;)
То сега всички го ползват... ;D
Човек може да "напомпи" каквото си иска, да го излъчи и приеме, но важното е какво прави после, как го обработва...
Умният човек търси начини да усъвършенства себе си, а глупавия търси кусури на другите!

Неактивен Ghostwheel

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
« Отговор #1832 -: Май 05, 2026, 11:00:02 am »

При хибрида ако има ожелезяване това хапсолютно не зависи от дълбочината на която се намира сигнала.

Изясни ми се работата. Терена е от два слоя с много неравна дебелина. От горе почва, по моите мерки "средна хубост" , от долу силно минерализирана глина. На места където глината стига чак до повърхността се усеща и на грунд - баланса, и на такова място дори на плитко сигналите стават черно - цветно. Където горният слой е по-дебел ако монетата е много на дълбоко в глината също изчернява. На такъв терен с пеперудата ако решиш да си играеш през десет метра с пренастройка може пак да не стане щото скалата за грунд не стига, с дискриминация също е нож с две острите и може да изцветниш желязото. С елипсата е много по-добре, но само ако си между повърхностния камънък който иначе на някои породи свири цвят. Така че всеки да си прави сметката къде и как ще работи. Не е болка за умиране като му свикнеш, още повече че на такива места където монетарките са зле хубавите сигнали може да си седят в земята. И то не много дълбоко.

Затова много хора реват че апарата бил смотан и не държал грунд баланс, и трябвало да грундират по-често. И преди го споменавах това нещо на няколко пъти, по съборите също съм го говорил, но повечето са си седнали на ушите и си пеят мантрата, че апарата не държи грунд, а не се замислят, че с нокс или деус, или друго влф нямат никакъв шанс да чуят нещо в такива случай....
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен hristo

• Напреднал потребител
  • Публикации: 151
« Отговор #1833 -: Май 08, 2026, 09:20:24 am »
...
 дали съм видел една допотопна БГ схема ?

Неактивен hristo

• Напреднал потребител
  • Публикации: 151
« Отговор #1834 -: Май 09, 2026, 05:11:34 am »
платката

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1835 -: Май 11, 2026, 03:29:01 pm »

www.youtube.com/watch?v=45iPolupQcc

Гледам, че напоследък е станало модерно да се правят тестове под паважа, та рекох и аз да се пробвам ::)
Умният човек търси начини да усъвършенства себе си, а глупавия търси кусури на другите!

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 429
« Отговор #1836 -: Май 11, 2026, 08:09:22 pm »
www.youtube.com/watch?v=45iPolupQcc

Гледам, че напоследък е станало модерно да се правят тестове под паважа, та рекох и аз да се пробвам ::)
къде е магнитът ? нанай си клин - вертикално :(  изтрий видеото с кофичката . пълна с люта почва , дето се лепи за магнитът  ;) , оти Бруса Кендито , Ален Лубе от ХР , Гарето и другите си съдраа и скинаа ризите !  ;D

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1837 -: Май 11, 2026, 09:15:04 pm »
къде е магнитът ? нанай си клин - вертикално :(  изтрий видеото с кофичката . пълна с люта почва , дето се лепи за магнитът  ;) , оти Бруса Кендито , Ален Лубе от ХР , Гарето и другите си съдраа и скинаа ризите !  ;D
Че те клиновете (гвоздеите) най-добре се дискриминират когато са вертикално.
Като ги снимаме вертикално - защо не са легнали. Като ги снимаме легнали - защо не са вертикално.
Е няма угодия. На другото ходене в гората специално за теб ще забуча един гвоздей под павето и ще го снимам ...

Неактивен avreliann

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 55
« Отговор #1838 -: Май 15, 2026, 12:29:34 pm »
Че те клиновете (гвоздеите) най-добре се дискриминират когато са вертикално.
Като ги снимаме вертикално - защо не са легнали. Като ги снимаме легнали - защо не са вертикално.
Е няма угодия. На другото ходене в гората специално за теб ще забуча един гвоздей под павето и ще го снимам ...
Тази тестовата не я ли продаваш?

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1839 -: Май 20, 2026, 07:28:18 am »
Тази тестовата не я ли продаваш?
Те всички работят еднакво. Който и да вземем е същия, няма специален тестов. Този на видеото дори не знам кой точно беше от всичките.
Но освен добрата дълбочина, и вече много голямата скорост, дискриминацията също е невероятно добра, включително и в дълбочина, включително и за големите и плоски железа. Едва ли има друг детектор, който да може толкова добре да ги идентифицира, при това засичайки правилно и дълбоките цветни цели.
Това много добре се вижда тук:  https://www.youtube.com/watch?v=BnA7CJTP7LQ
Който се съмнява в автентичността на заснетото, винаги е добре дошъл, да заповяда лично да направи каквито тестове иска, за да се увери, че всичко е точно както е показано!