0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.
https://www.youtube.com/watch?v=d4Yf_tNAWygПодобно излъчване гледах при Соверейна 2007г. мисля че беше - мн. честотно помпене... То сега всички го ползват...
При хибрида ако има ожелезяване това хапсолютно не зависи от дълбочината на която се намира сигнала.Изясни ми се работата. Терена е от два слоя с много неравна дебелина. От горе почва, по моите мерки "средна хубост" , от долу силно минерализирана глина. На места където глината стига чак до повърхността се усеща и на грунд - баланса, и на такова място дори на плитко сигналите стават черно - цветно. Където горният слой е по-дебел ако монетата е много на дълбоко в глината също изчернява. На такъв терен с пеперудата ако решиш да си играеш през десет метра с пренастройка може пак да не стане щото скалата за грунд не стига, с дискриминация също е нож с две острите и може да изцветниш желязото. С елипсата е много по-добре, но само ако си между повърхностния камънък който иначе на някои породи свири цвят. Така че всеки да си прави сметката къде и как ще работи. Не е болка за умиране като му свикнеш, още повече че на такива места където монетарките са зле хубавите сигнали може да си седят в земята. И то не много дълбоко.
... дали съм видел една допотопна БГ схема ?
www.youtube.com/watch?v=45iPolupQccГледам, че напоследък е станало модерно да се правят тестове под паважа, та рекох и аз да се пробвам
къде е магнитът ? нанай си клин - вертикално изтрий видеото с кофичката . пълна с люта почва , дето се лепи за магнитът , оти Бруса Кендито , Ален Лубе от ХР , Гарето и другите си съдраа и скинаа ризите !
Че те клиновете (гвоздеите) най-добре се дискриминират когато са вертикално. Като ги снимаме вертикално - защо не са легнали. Като ги снимаме легнали - защо не са вертикално. Е няма угодия. На другото ходене в гората специално за теб ще забуча един гвоздей под павето и ще го снимам ...
Тази тестовата не я ли продаваш?