Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 321968 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 767
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1770 -: Април 07, 2026, 05:11:20 pm »
А аз искам да питам, щом вече е в серийно производство, този който е без дисплей или и  двата? Сигурно с дисплея ще е по-скъп, осезателна ли ще е разликата и цената запазва ли се спрямо предишната  версия. Ще ми се да си купя апарат, като за последно, хобито приключи вече и се губи интереса и завършека да е с един микрон.

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1598
« Отговор #1771 -: Април 07, 2026, 08:20:30 pm »
А аз искам да питам, щом вече е в серийно производство, този който е без дисплей или и  двата? Сигурно с дисплея ще е по-скъп, осезателна ли ще е разликата и цената запазва ли се спрямо предишната  версия. Ще ми се да си купя апарат, като за последно, хобито приключи вече и се губи интереса и завършека да е с един микрон.
Серийно тръгна този модел: https://rexmetaldetectors.com/index.php?id=products
По цифровия имам още работа по софтуера. Не ми се иска да се пускат набързо недовършени неща в "суров вид", на които после да се правят безброй ъпдейти и версии. Така или иначе се правят постоянно подобрения на същестуващите модели, но тук с цифровизацията концепцията е малко по-различна и по сложна. Вариантите са много, могат да се направят и добавят много функции и възможности, но всичко трябва да се тества, да се изчистят недостатъци и т.н. А всичко това отнема повече време отколкото ни се иска.
За него е предвидено да е с този дизайн и конструкция, но с друг преден панел и друг дисплей:

В момента Сигнума е "преоблечен" в тази констркция, защото старите свършиха, а от тези има много, и са по леки и ергономични.
Умният човек търси начини да усъвършенства себе си, а глупавия търси кусури на другите!

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3262
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #1772 -: Април 08, 2026, 09:05:15 pm »
Утре един тръгва към Империо

...пристигна. Поразходих го половин час, поразцъках го, за сега толкова по липса на свободно време  8) Едно мога да кажа - само който е работил с предишния модел може да види и оцени разликите между двата апарата, и колко по-добре е "пипнат" Deep Force.

Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Asterix

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #1773 -: Април 09, 2026, 11:51:59 am »
По същата причина с липсата на свободно време, моят си седи в кашона както е пристигнал преди Коледа. Дано се появи някой свободен ден, та и аз да го поразходя....

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 743
« Отговор #1774 -: Април 09, 2026, 08:21:18 pm »
...пристигна. Поразходих го половин час, поразцъках го, за сега толкова по липса на свободно време  8) Едно мога да кажа - само който е работил с предишния модел може да види и оцени разликите между двата апарата, и колко по-добре е "пипнат" Deep Force.

Браво и успех с находките... ;)

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 382
« Отговор #1775 -: Април 10, 2026, 10:45:13 am »
Ехаа представям си след , като имах първия модел и знам , какво можеше , а какво ли е този новия освен голяма дълбочина и по категорична дискраминация. Имащите го ще пишат за това , а на всички желая много здраве и слука!

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 140
« Отговор #1776 -: Април 10, 2026, 03:03:45 pm »
По същата причина с липсата на свободно време, моят си седи в кашона както е пристигнал преди Коледа. Дано се появи някой свободен ден, та и аз да го поразходя....

Ехаа представям си след , като имах първия модел и знам , какво можеше , а какво ли е този новия освен голяма дълбочина и по категорична дискраминация. Имащите го ще пишат за това , а на всички желая много здраве и слука!

Аз пък мисля да го пазя 40 години в оригиналната опаковка и след това да го продам на колекционери, като рядък ретро модел от 2025год. след 40 години с нулеви и малки сериини номера от първите произведени бройки.

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1777 -: Април 10, 2026, 03:12:56 pm »
г-н Mikron  Производител  Ветеран, моля спрете да правите глупости като да ползвате кутии на АКА от "Pilgrim" 7247  и други тяхни каквито се готвите АКА СИГНУМ МФД ХМ3  налравете си свой нали се уважавате и вашето име е Микрон Стефан а не REX и дргути такива измислени така само си навреждате а хората се чудят АКА ли кАКА ли какво е това SMART PULSE и новото REX DEEP Force престанете да си измисляте простотии не може щюот имате лепенки PTS които ви са останали да кръщавате хибрида Пулс Технология  + Сунус всеки който го чуе това нелепо словосъчетание ще ви се смее ако знае какво говорите никой няма да ви вярва на простотии. Платете на Дизайнер да ви направи дизайн на кутия стик и каквото искате не се лигавете повече моля имайте самоуважение, като сериозен производител ветеран ВладкоТарикатко 25 години продава една схема като всяка година сменя кутия и дизайна а вие в една кутия сигнум 12 години продавате сорекс сигним вашия хай минелрализатор антени и сега искате и нов хибрид по добре като че е гарга да си платите на истина за дизайн на ваша конструкция не да се правите номера на кукувичката и да се криете за уважавани марки AKA (руснаци) и REX (англичани).
« Последна редакция: Април 10, 2026, 03:23:26 pm от hristo »

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1778 -: Април 10, 2026, 04:10:08 pm »
Не ми се иска да се пускат набързо недовършени неща в "суров вид", на които после да се правят безброй ъпдейти и версии.

Ами то тука е така сега така се прави пуска се нов продукт и после безброй  ъпдейти и версии свиквайте с новото нормално да живее цифровият 21 век

Забележка ДАЖЕ ЕЛЕКТРОМОБИЛА НА ТЕСЛА МОТОРС КОМПАНИЯ СЕ ЪПДЕЙТВА БЕЗЖИЧНО САМ ПО САТЕЛИТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ЛОВИ НОВИЯ МОДЕЛ.
« Последна редакция: Април 10, 2026, 04:14:23 pm от hristo »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3262
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #1779 -: Април 10, 2026, 06:12:12 pm »

Мерси сърдечно, но засега не мога да се похваля  ;D Днес разходих машинката за час и половина на едно място дето е идеално за хибрид - гора, почва средна хубост в която монетарките губят към 30-40 процента дълбочина, сравнително чисто, чат-пат е пускало хубави сигнали в дълбочина. Пълно капо - оказа се че с предишния модел така съм рендосал мястото че там трева повече няма да никне  ;D
Настройката за това място която се оказа оптимална: грунд 4, треш 8, сенс 8, диск между 3 и 4. С тоя модел се оправи нещо което специално мен много ме бъркаше за много места  - със стария апарат треша често беше скопен заради смущенията. Този вече и в дома за проби мога да го надувам. Дискриминацията е мнооого подобрена и вече не трябват гимнастики със "разтриване" плътно, припомпване и т.н. Почти винаги още на първия мах е разбира сигнала какъв е. За повече проби, камънаци и прочее ще е някъде натам че напоследък съм много зле със свободното време.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1598
« Отговор #1780 -: Април 10, 2026, 07:58:37 pm »
г-н Mikron  Производител  Ветеран, моля спрете да правите глупости като да ползвате кутии на АКА от "Pilgrim" 7247  и други тяхни каквито се готвите АКА СИГНУМ МФД ХМ3  налравете си свой нали се уважавате и вашето име е Микрон Стефан а не REX и дргути такива измислени така само си навреждате а хората се чудят АКА ли кАКА ли какво е това SMART PULSE и новото REX DEEP Force престанете да си измисляте простотии не може щюот имате лепенки PTS които ви са останали да кръщавате хибрида Пулс Технология  + Сунус всеки който го чуе това нелепо словосъчетание ще ви се смее ако знае какво говорите никой няма да ви вярва на простотии. Платете на Дизайнер да ви направи дизайн на кутия стик и каквото искате не се лигавете повече моля имайте самоуважение, като сериозен производител ветеран ВладкоТарикатко 25 години продава една схема като всяка година сменя кутия и дизайна а вие в една кутия сигнум 12 години продавате сорекс сигним вашия хай минелрализатор антени и сега искате и нов хибрид по добре като че е гарга да си платите на истина за дизайн на ваша конструкция не да се правите номера на кукувичката и да се криете за уважавани марки AKA (руснаци) и REX (англичани).

О, кой е изпълзял от дупката :) И сега след като написа всичко това, олекна ли ти? Или са толкова са зле нещата, и съвсем не вървят никакви продажби, че се налага да четем тук някакви дивотии, които нямат връзка с действителността, и от които аз почти нищо не разбрах? Освен че някакви Пилигрими и руснаци ти се привиждат. Кутиите, както и матриците са си мои, и даже наскоро нащракахме по 2000бр от модел, че да има докато не са скочили още цените на пластмасите.
По 100бр. в кашон от кутията за цифровия модел:

Да виждаш някакви други надписи освен Микрон?

Какви са тези англичани REX, така и не разбрах. Ни съм виждал, ни чувал за такива. Дай някакъв линк да ги видим?
Детектори с марка REX продавам от 2008-а, но досега почти само в чужбина. https://www.youtube.com/watch?v=8o1yrb1MLww

P.S. Както ти даваш съвети, и аз ще си позволя да ти дам един. Ако са толкова зле нещата с продажбите, ако не можеш сам, потърси някой да ти разработи някакъв по съвременен модел, че да се успокоиш. От подобни писания като това по-горе няма никаква полза, за никого, нито пък ще променят нещо!
Умният човек търси начини да усъвършенства себе си, а глупавия търси кусури на другите!

Неактивен Ghostwheel

• Напреднал потребител
  • Публикации: 163
« Отговор #1781 -: Април 11, 2026, 02:07:37 am »
Пак се почва с хранилката... Явно новия хибрид почва да бърка в г"за на знайни и незнайни родни производители на детектори. Очаквам скоро включване и от другите двама, защото в момента е затишие пред буря. Ще си позволя да направя едно предложение към конкуренцията на Стефан, ако въобще съществува такава за момента: Хора, вместо да се чудите как да се заяждате и плюете, защото това е грозна работа, се хванете  та измислете по-добър детектор от неговия, и тогава давайте акъл кое как трябва да стане. Защото в момента работата почва да изглежда малко като циганчето, дето го питали вкусни ли са били кебапчетата, па то отговорило, че не било яло, но брат му бил на сватба в съседното село и ял, и му казал че били вкусни. и те така...
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 382
« Отговор #1782 -: Април 11, 2026, 04:20:11 pm »
Ристьоо Ристьо много злобни бръмбари в главата ти бе.........какво стана , схемата на Хибрида нещо неможеш я копира! Ами направи ти нешо по добро па и без много да е с дизайнерска кутията , нека само машината е по добра от Хибрида на Стефан.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 767
« Отговор #1783 -: Април 11, 2026, 04:58:45 pm »
Ристьоо Ристьо много злобни бръмбари в главата ти бе.........какво стана , схемата на Хибрида нещо неможеш я копира! Ами направи ти нешо по добро па и без много да е с дизайнерска кутията , нека само машината е по добра от Хибрида на Стефан.

Бих добавил Емо-Емооо...одъртяваш, но не ти идва акъл в главата. За толкова години щом не се разви и направи нещо запомнящо се, по-добре се скрий и отиди да береш банани някъде.

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1784 -: Април 11, 2026, 05:35:49 pm »
За Хибрида или добро или нищо, както за умрял се говори тук.

Мен са ме научили на следното правило: пъвро погледни назад в историята как е било развитието на металотърсачите (пълна скръб) схемотехнически неграмотни схеми конструктивно изработени от некадърни техници, после виж днес хибрида какво е напредъка (пак трагедия) вече дори свястна PCB (разбирай красива) не могат да проектират дори, камо ли да говорим за Digital Signal Processing DSP, след това направи смело 'само' една крачка напред и го изпревари, ако можеш както каза traper250.
Забележка  само крачка защото ако са две като тази ?Хибридизация? яко се прецаква Прихода от Капитализация на стъпката, която си прескочил.

Petronii

35 Години Банани по Магазините - Честит 10 Ноември
« Последна редакция: Април 11, 2026, 05:47:06 pm от hristo »