0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
А аз искам да питам, щом вече е в серийно производство, този който е без дисплей или и двата? Сигурно с дисплея ще е по-скъп, осезателна ли ще е разликата и цената запазва ли се спрямо предишната версия. Ще ми се да си купя апарат, като за последно, хобито приключи вече и се губи интереса и завършека да е с един микрон.
Утре един тръгва към Империо
...пристигна. Поразходих го половин час, поразцъках го, за сега толкова по липса на свободно време Едно мога да кажа - само който е работил с предишния модел може да види и оцени разликите между двата апарата, и колко по-добре е "пипнат" Deep Force.
По същата причина с липсата на свободно време, моят си седи в кашона както е пристигнал преди Коледа. Дано се появи някой свободен ден, та и аз да го поразходя....
Браво и успех с находките...
Ехаа представям си след , като имах първия модел и знам , какво можеше , а какво ли е този новия освен голяма дълбочина и по категорична дискраминация. Имащите го ще пишат за това , а на всички желая много здраве и слука!
Не ми се иска да се пускат набързо недовършени неща в "суров вид", на които после да се правят безброй ъпдейти и версии.
г-н Mikron Производител Ветеран, моля спрете да правите глупости като да ползвате кутии на АКА от "Pilgrim" 7247 и други тяхни каквито се готвите АКА СИГНУМ МФД ХМ3 налравете си свой нали се уважавате и вашето име е Микрон Стефан а не REX и дргути такива измислени така само си навреждате а хората се чудят АКА ли кАКА ли какво е това SMART PULSE и новото REX DEEP Force престанете да си измисляте простотии не може щюот имате лепенки PTS които ви са останали да кръщавате хибрида Пулс Технология + Сунус всеки който го чуе това нелепо словосъчетание ще ви се смее ако знае какво говорите никой няма да ви вярва на простотии. Платете на Дизайнер да ви направи дизайн на кутия стик и каквото искате не се лигавете повече моля имайте самоуважение, като сериозен производител ветеран ВладкоТарикатко 25 години продава една схема като всяка година сменя кутия и дизайна а вие в една кутия сигнум 12 години продавате сорекс сигним вашия хай минелрализатор антени и сега искате и нов хибрид по добре като че е гарга да си платите на истина за дизайн на ваша конструкция не да се правите номера на кукувичката и да се криете за уважавани марки AKA (руснаци) и REX (англичани).
Ристьоо Ристьо много злобни бръмбари в главата ти бе.........какво стана , схемата на Хибрида нещо неможеш я копира! Ами направи ти нешо по добро па и без много да е с дизайнерска кутията , нека само машината е по добра от Хибрида на Стефан.