Ghostwheel, flex и 10 Гости преглежда(т) тази тема.
Един бърз тест днес сутринта на полигона със заровените цели, показа че денара на 40см вече се засича с още 7-8см над земята, с ясен цветен сигнал без примеси.Денара на 35см (под ъгъл 45 градуса) - с още около 10см над земята. Гърнето с бронзови монети на дълбочина 60см - с още 60см над земята. За видео не остана време, но на следващото ходене и това ще стане. Време е да се прави нов полигон с по-дълбоки цели.
Стефко уважавам те като призводител не ми развалай мнението към теб... Продаваш детектори гледаш да не отървеш пазара и в същото време им правиш корекции и модефикации - не коректно спрямо клиентите... То е ясно защо има коментари от сорта - "на колегата е по добър от моя"...
Уморих се да чета подобни постове!В едната тема мед му капе от устата в тази тема само глупост след глупост!Понеже следя темата с интерес и като видя кой е писал мозъка ми автоматично изключва!Поздравления за новия детектор Стефан!
преди 10- 15 години на пловдивският панаир демонстрираха модифицирана права лопата ( казма ) за бързо обръщане ( прекопаване ) на градини . българско изобретение , но не успях да намеря видеоклип или нещо друго в нета по темата .по телевизиите рекламираха таз лопата. след пост « Отговор #1714 -: Ноември 27, 2025, 06:45:13 pm » на евентуалните купувачи ще трябва такваз лопата , бобкат или минибагерче за проверка на сигналите .гърне на 60 см с 60 см сонда над почвата - това кръти мивки
1. мога да надзвекам поне 4 пъти по-висока енергия 2.мога да подобря дискриминацията –методи бол3.не мога да променям физичните закони .конкретно – дискриминацията е едно към гьотере при дълбочина на обекта по-голяма от диаметъра на сондата ( обект с размери равни или по-малки от 1/10 от диаметъра на сондата –ориентировъчно ) . в геофизиката след няколко метода на проучване ( а не само един –както е при металотърсачите ) , комплексна софтуерна обработка на сигналите от поне 4 метода ( предизвикана поляризация , привидно почвено съпротивление с няколко метода на разполагане на елктродите , сеизморазведка и метод на преходни процеси –гигантска рамка 1х1км !!! и токове през рамката 500 -1000 ампера ! ) и геофизични станции струващи над 15- 30 милиона евро максималната точност е 70 % -грешката е над 30% изпил съм барем половин буре домашно вино и поне 2 буренца отлежала ракия с професионален геофизик , шеф .тая пръдня мери само по време на излъчване на енергия от сондата моля ви се извинете ... и недейте да ми се пенявите –и на мене ми се иска гърне на барем 40 см - на ход ,в реални условия на търсене , а не полигонно , ама нека се понаведем и да се приземим https://www.youtube.com/watch?v=dFNH0dWD-I4
Супер - много добре се получава детектора. Напредъка спрямо смарта е значителен - и като дълбочина, и като дискриминация. Струва ми се че и антената май е подобрена спрямо тази на смарта? Чудя се цифровата версия как ли ще е, щом този така категорично дискриминира вече. Аз докато се накумя сигурно ще е готова цифровата, па може и да е за добро - така или иначе сега е ловния сезон...