0 Потребители и 26 Гости преглежда(т) тази тема.
Дизайна е изцяло мое дело
Това са правилни разсъждения. Идеята за алиекспрес не е лоша. Там се въртят огромни продажби и има милиони посетители от цял свят. И без това в последните 2-3 години разни мениджъри от алиекспрес и алибаба редовно ме бомбардират с предложения да си качвам нещата там. Освен детектори продавам и много други неща и явно това им е работата - да привлиачт повече търговци. Там освен китайски търговци, е пълно и с турци и руснаци. Ето хората са си качили кутиите там и само аз съм им направил оборот 1000 кутии. Които между другото са супер здрави, може и да се копае с тях, и да се чупят орехи, и дори да се забиват гвоздеи в стената
Да беше турил и др. две врътки на панела - BIAS - SPEED ...
Ако идваш към полигона звънни да видя за какво иде реч.
Iron Bias, за което съм му споменавал преди време и за което пита , е комбинирано с веригата за дискриминацията като двоен потенциометър и се регулират едновременно двете вериги.
Това са различни величини - не се управляват заедно...
Стефчо днес на събора ако заснимате видео на новия хибрид качете го да го видим че аз се канех да идвам но така стана че съм на работа днес благодаря предварително.
Стефан каза че след събора ще се пусне в продажба.
И Стефан, и Владо споделят, че надграждат различни схеми на един и същи човек.
Щом този човек, да го наречем "Конструктора", е разработил две схеми, значи става дума за два различни апарата. Разбира се ще е интересно да видим предимствата на всеки от тях. Определено печеливши ще са потребителите. Защото всеки ще прецени от какво има нужда.
С тях нямаме никакви проблеми, за разлика от други колеги, които няколко месеца не можаха да направят свястна нормално работеща антена.