Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 180299 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 301
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1530 -: Юни 04, 2025, 11:52:04 am »
Не ме хвалете толкова, че чак се изчервих  :-[
Древна китайска мъдрост: "Който ме критикува, ми е приятел, а който ме ласкае ми е враг!"
Критиката е един от факторите на прогреса, така че тези който се заяждат и "оплюват" стимулират най-много развитието  :)
Такива като Тарикатко например, заслужават най-големите благодарности ;)
Естественно , че и това го има , но в случая не е така и това е моята гледна точка и преценка.  :D

Неактивен Savage_333

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 71
« Отговор #1531 -: Юни 05, 2025, 09:47:31 pm »
https://youtu.be/782Nxkeoch4?si=4qEtmLQwzsoplAgA
Кметът на селото е много разочарован от това, че след събора поляната остана като след бомбардировка.
Не знам защо толкова много хора не си заравят дупките. Нито е много трудно, нито отнема време да избуташ обратно пръстта.

Една част от хората точно затова намразиха хора с апарати по полето....Зимата като имах време да ходя,имаше двама новобранци с мен.Ей постоянно говорих да си заравят копките,че чак и по тях ходех...Аз си ритна с ботуша или ако съм извадил голям чим си го хвана с ръце и го върна.Не ставаме си като народ...възпитание нула,не сме само ние по тези полета...Смятайте как ще ви се "зарадват" друг път ако идете там...  :)

Неактивен Radislav

• Напреднал потребител
  • Публикации: 174
« Отговор #1532 -: Юни 11, 2025, 06:03:22 pm »
Да, за голямо съжаление културата на търсача е безкултурна. Но такива хора са със същият манталитет и в парка, и на улицата, и на магистралата-хвърлят си фасовете, кутийките от цигари, чашките от кафета, опаковките от вафли, и закуъски...където им допйде.Лисват им първите четеринадесет, не седем години. И е много трудно да превъзпиташ такъв човек.Простака си отсва ПРОСТак.