Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 170142 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 293
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1515 -: Май 08, 2025, 03:29:11 pm »
За този фишер , колко си мечтаех преди години , а то се оказа , че е нищо особенно във възможностите му. Не знам обаче как ще е на орудено , като тук при мен.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 95
« Отговор #1516 -: Май 08, 2025, 09:58:03 pm »
Че как сме те пропуснали?  :o Мислех, че отдавна сме сменили антените на всички които имаха от тази серия, с този кабел.
Ако идваш на събора, обезателно се обади да ти дам една хубава антена.

Живи и здрави да сме - там съм, па и имам и да черпя по бира от преди :)
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
  • Публикации: 264
« Отговор #1517 -: Май 09, 2025, 07:30:52 pm »
Че как сме те пропуснали?  :o Мислех, че отдавна сме сменили антените на всички които имаха от тази серия, с този кабел.
Ако идваш на събора, обезателно се обади да ти дам една хубава антена. От тези антени с лошият кабел имам и аз ,и предполагам и други колеги.Ще има ли някакво намаление при покупката на друга?

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1504
« Отговор #1518 -: Май 10, 2025, 11:00:41 am »
От тези антени с лошият кабел имам и аз ,и предполагам и други колеги.Ще има ли някакво намаление при покупката на друга?
На няколко пъти предлагах да я сменим, но все казваше, че си я харесваш и върши работа. Но пък такива 27см не се правят отдавна. Ако я сменяме ще е с стандартната 28х32см, която е и забележимо по-дълбока.
Иначе да, винаги има отстъпки, и за всеки.