Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 162416 пъти)

0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен nikola.zhelev

• Старши потребител
  • Публикации: 260
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1485 -: Март 27, 2025, 12:27:30 pm »
Стефчо какво стана с това видео за шлаките където бяхме приказвали миналата седмица да се види как ги дава хибрида.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1497
« Отговор #1486 -: Март 28, 2025, 12:28:41 am »
При първа възможност ще го заснема.
Много работа напоследък и нямаше време да ходя до полигоните. А честно казано и бях забравил  :-X

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1487 -: Април 01, 2025, 02:58:24 pm »
Стефчо какво стана с това видео за шлаките където бяхме приказвали миналата седмица да се види как ги дава хибрида.
https://www.youtube.com/watch?v=4O2nXtP28LE
Първо е шлаката, после гранитен камък, след това 1лв.
Няма как да се объркат сигналите от цветна цел и от камъни и шлаки.
Смарта е отворен да чува всички възможни сигнали, за да има максимална дълбочина. Това донякъде затруднява някои хора, които са свикнали на лесните апарати с категорични сигнали от типа "Копай / не копай". Тук оператора много повече участва в определянето на сигнала и вземането на решение дали да се изкопае една цел или не, но затова пък "чува" неща които болшинството други изобщо не могат.

Активен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 283
« Отговор #1488 -: Април 01, 2025, 03:15:42 pm »
Както вече казах при шлаката и горещите камъни звукът е с бавна атенюация или бавно затихване /веене/ , докато при при цветен метал/монета/ е отсечен и няма плавното затихване.

Неактивен nikola.zhelev

• Старши потребител
« Отговор #1489 -: Април 01, 2025, 03:35:58 pm »
шлаките и камъните има едно провлачване на звука да рзбира се от чист цветен сигнал, Стефчо благодаря за видеото.тука при мен има доста шлака и ако не дели един апарат цвета от шлаката то се обезмисля работата с такъв уред.Стефчо кога ще излезе на пазара новия хибрид ако е по добър от към дълбочина и дискр. от стария да не бързам да взимам тоя благодаря предварително.

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 580
« Отговор #1490 -: Април 01, 2025, 06:00:43 pm »
Както вече казах при шлаката и горещите камъни звукът е с бавна атенюация или бавно затихване /веене/ , докато при при цветен метал/монета/ е отсечен и няма плавното затихване.
Брех ти стана спец - не бъди толкова котегоричен... ;D
По добре си гледай бидона със зелето - прекиснало е вече... ???

Активен traper250

• Старши потребител
« Отговор #1491 -: Април 01, 2025, 07:55:13 pm »
И как няма , като Хибрида го имам от време оно........ а за бидонья , ами той е прибран измит на сушинка :D .........абе той Любака ще те оправи по някое време в темата ти с правоъгълните импулси . ;D

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 330
« Отговор #1492 -: Април 01, 2025, 08:27:59 pm »
– след клипа с опяването на шлаките тубето ми предложи това -  https://www.youtube.com/watch?v=iwm_xa9HOmA  и аз ,клъвнах‘‘. Всеки опитен търсач ако гледа клипа ( има субтитри на БГ- включете ги ) ще се върне в спомените си за някой късметлийски ден - предчувствия ,предзнаменования...абе накратко – късметът, успеха е в главата  ;) апарата и обекта са важни, но  късметът, успеха е в главата ! а какво поддържа главата във форма ?- бъдънь с кисело зеье  ;)

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
  • Публикации: 263
« Отговор #1493 -: Април 01, 2025, 08:47:41 pm »
Има и такива камънйе юти,че ги пее като голем номинал б..з.На 4- пръста са надолу и то сравнително малък камък колкото топче за тенис на маса.Не съм се вслушвал за затихвания ,но определено няма почти никакво провлачане.Сигнал за копане си е та дрънка.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1494 -: Април 02, 2025, 08:56:20 am »
шлаките и камъните има едно провлачване на звука да рзбира се от чист цветен сигнал, Стефчо благодаря за видеото.тука при мен има доста шлака и ако не дели един апарат цвета от шлаката то се обезмисля работата с такъв уред.Стефчо кога ще излезе на пазара новия хибрид ако е по добър от към дълбочина и дискр. от стария да не бързам да взимам тоя благодаря предварително.
Няма определена дата, работи се по него (по тях). Вероятно няма да е само един модел, защото много хора искат да са цифровизирани с много настройки и функции, но и немалко други държат на опростения дизайн и си искат врътките...

Активен traper250

• Старши потребител
« Отговор #1495 -: Април 02, 2025, 09:17:33 am »
Има и такива камънйе юти,че ги пее като голем номинал б..з.На 4- пръста са надолу и то сравнително малък камък колкото топче за тенис на маса.Не съм се вслушвал за затихвания ,но определено няма почти никакво провлачане.Сигнал за копане си е та дрънка.
Случват се и такива когато са на 2 -3 пръста под земята и при тях наистина е много трудно защото са много близо под антената , а не ги виждаш.

Неактивен nikola.zhelev

• Старши потребител
« Отговор #1496 -: Април 03, 2025, 09:34:43 am »
Стефчо кога най рано ще видим тестове на новите хибриди.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1497 -: Април 03, 2025, 10:13:25 pm »
Стефчо кога най рано ще видим тестове на новите хибриди.
Като има готови във вид за снимане...ще се чуе, няма да останат в тайна :)