0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
И кво Хибрида ще стои под масата само за гърнета...
И тука грешиш...Ползвам го главно за бавно търсене на отписани места,защото трябва да търкаш по-бавно с него.Ами не е бърз апарат,не е апарат с който може да тичаш на изплес.Вие май Български не разбирате като пишем всички дет работим с хибрид? Хибрида е апарат който да ползваш на петна,не е универсален! Да ама вади сигнали на места които са отрепани преди 20+ години,че и бити с какво ли не.Не може да работиш с него и да тичаш и да мълчи,усеща и най-малките разлики в почвата,особено на пресечен терен.И е нормално за такъв тип апарат.И не,не е само за гърнета,има достатъчно нехванати монети дет хваща и не само...Няма как да ви направят дълбок апарат дет да грундираш сабалем и да не мръдне до вечерта.Няма как да ви направят апарат с перфектна дискриминация,без да заработи мозъка на задкормилното устройство....P.S.Мен ако ме ме видите как грундирам ще се сцепите от смях Левичар съм и търкам с лява ръка.Кат грундирам местя в дясната и направо го подхвърлям да тупа в земята антената
Погледнато реално,кой е идеалният апарат?Всеки апарат си има трески за дялане.Също виждам че има апарати за 2500-3000лв които могат да се заместят от някои апарати за 1500 1700 лв,със същите качества.Хибрида си е доста различен апарат,има си своя индивидуалност.Аз не съжалявам че съм го купил,и ми се работи с него много,но времето ми е малко ограничено за това хоби.С него си трябва млатене изместо по нашенски.Но рано или късно ще дрънне над което трябва.
... Реално ще работи навсякъде, стига оператора да може да го настрои. ...