Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 115121 пъти)

0 Потребители и 25 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3174
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1260 -: Ноември 01, 2024, 01:50:10 pm »
Какъв е този ,,Сенс,, , като този апарат няма такъв? Да не би да викаш на ,,Тресшолда,, ,,Сенс,,?

При този апарат трешхолд=чувствителност.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 219
« Отговор #1261 -: Ноември 01, 2024, 02:06:03 pm »
По принцип може да се влияе в известна степен от самия Тресхолд , като се спре жуженето става по плитък , но Тресхолд и Сенситивити са си отделни понятия. Тресхолд=праг на звук  и Сенситивити=чувствителност при всички апарати. В крайна сметка стана ясно на кое викаш ,,Сенс,,.  ;)

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 474
« Отговор #1262 -: Ноември 01, 2024, 02:18:32 pm »
Когато излезе този детектор и copy/paste майсторите веднага започнаха да го човъркат и да опитват да свалят схеми, платки и софтуер, едва ли на някой от тях му е дошло наум, че в голяма степен постигнатите параметри могат да се дължат и на антената, в която също има особености и защити.
P.S. Сега очаквам да видим снимки на отворени и разпарчетосани антени. Някои колеги са се дказали като особено способни в този вид дейност :)
"Луд умора няма" това само у БГ го има - зависта... ;)
За какво му е тази схема - никога няма да заработи както трябва апарата и 10 схеми да имаш... ;D
Казвал съм го и пак ще го кажа - Добре е че Хибрида се произвежда от Микрон... :)

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #1263 -: Ноември 01, 2024, 02:41:53 pm »
Е, нека остане така тогава, не е болка за умиране. Така и така  навсякъде на други места с минерализация се оправям без проблем. Само сенса ме бърка - на повечето места тук рядко отива над 3 ама тези неща не зависят от нас.
Това се променя за няколко минути. Някой път като не го ползваш за по-дълго време, прати насам да го направим.

"Луд умора няма" това само у БГ го има - зависта... ;)
За какво му е тази схема - никога няма да заработи както трябва апарата и 10 схеми да имаш... ;D
Казвал съм го и пак ще го кажа - Добре е че Хибрида се произвежда от Микрон... :)
Грешиш, не е само в БГ, а почти навсякъде. Лидерите в това отношение са доста на изток. Не знам дали за нещо завиждат, но едва ли има нещо да не са копирали, или поне да са опитали. Навремето като пуснахме Стингер 2, един от първите веднага замина за Shenzhou - в един от големите центрове в Китай където се произвежда електроника.
Явно не можаха да го копират, защото след известно време започнаха да ми предлагат да купели цялата документация за производството  му, като за това предлагаха $5000 ?! След като им отказах, започнаха да ме канят да отивам да работя при тях, като щели да ми осигурят всичко необходимо - жилище, автомобил, работно място с "добра заплата" и пр... Това беше някъде през 2009-та или 2010-та ::)

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #1264 -: Ноември 17, 2024, 10:47:28 am »
Колеги аз май ще се разделям с моя Хибрид. Здравословно не съм мн. добре за да катеря  джендемите , да не говориме за дълбокото копане , щото нали уж всички искахме дълбок апарат. С двете антени ,,Пеперудата,,  и най новата Елипса , не съм го пуснал все още никаде.

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 122
« Отговор #1265 -: Ноември 17, 2024, 11:28:22 am »
Колеги аз май ще се разделям с моя Хибрид. Здравословно не съм мн. добре за да катеря  джендемите , да не говориме за дълбокото копане , щото нали уж всички искахме дълбок апарат. С двете антени ,,Пеперудата,,  и най новата Елипса , не съм го пуснал все още никаде.

Върнете го на Микрон, той ви го дава с отстъпки, като на негов човек, а вие сега искате да се отървавате от Хибрида. Редно е Микрон да си го вземе за да го даде на друг негов човек. Той и без това вашия беше Тестов от Тестовата серия по-дълбок и не е стандартен сериен апарат.
« Последна редакция: Ноември 17, 2024, 11:32:37 am от hristo »

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #1266 -: Ноември 17, 2024, 12:27:47 pm »
Върнете го на Микрон, той ви го дава с отстъпки, като на негов човек, а вие сега искате да се отървавате от Хибрида. Редно е Микрон да си го вземе за да го даде на друг негов човек. Той и без това вашия беше Тестов от Тестовата серия по-дълбок и не е стандартен сериен апарат.
Щом толкова те вълнува парата съм го взел , колкото се продава и в момента , но ти не бери грижа за тези неща. И никак не е редно да изопачаваш това , което съм написал. А то е , че ,,Май ще се разцелям с апарата по здравословни причини,, не се отървавам. А ти какво направи , пипна ли най после с ръка Хибрида или не?

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #1267 -: Ноември 17, 2024, 07:59:22 pm »
За колко пари става дума - колко му искаш...?

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #1268 -: Ноември 18, 2024, 12:46:49 pm »
За колко пари става дума - колко му искаш...?
Ако искаш да говорим ще ти дам тел.

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 86
« Отговор #1269 -: Ноември 19, 2024, 12:27:21 pm »
Какво искат да покажат тук с керамиката върху целите?  След 3-та минута.
https://www.youtube.com/watch?v=qUGvtlBvxOU

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #1270 -: Ноември 19, 2024, 02:03:43 pm »
Какво искат да покажат тук с керамиката върху целите?  След 3-та минута.
Че в реално в земята керамиката не обръща сигнала , а дори напротив по отчетливо си го дава цвят. ;)

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3174
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #1271 -: Ноември 19, 2024, 03:03:04 pm »
Зависи от керамиката. Особено пък в комбинация със зле грундиран апарат.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #1272 -: Ноември 19, 2024, 03:18:29 pm »
Зависи от керамиката. Особено пък в комбинация със зле грундиран апарат.
Естественно а тук при мен зависи и от камъните.

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #1273 -: Ноември 20, 2024, 08:20:42 pm »

На последните му думи някой обърна ли внимание...? ;)
 - "Единична монета не се става богат"  ;D

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 86
« Отговор #1274 -: Ноември 20, 2024, 08:56:14 pm »
Хубаво го е казал човекът -"Tek bir para sizi zengin yapmaz". Ама го разбрах, след като ти обърна внимание, щото турски не знам. 7мин и 17 сек. Каза го съвсем в целта!
Другият подобен девиз е: " Не чакай на късмет, ами карай наред"
« Последна редакция: Ноември 20, 2024, 09:02:11 pm от неделя »