0 Потребители и 25 Гости преглежда(т) тази тема.
Какъв е този ,,Сенс,, , като този апарат няма такъв? Да не би да викаш на ,,Тресшолда,, ,,Сенс,,?
Когато излезе този детектор и copy/paste майсторите веднага започнаха да го човъркат и да опитват да свалят схеми, платки и софтуер, едва ли на някой от тях му е дошло наум, че в голяма степен постигнатите параметри могат да се дължат и на антената, в която също има особености и защити. P.S. Сега очаквам да видим снимки на отворени и разпарчетосани антени. Някои колеги са се дказали като особено способни в този вид дейност
Е, нека остане така тогава, не е болка за умиране. Така и така навсякъде на други места с минерализация се оправям без проблем. Само сенса ме бърка - на повечето места тук рядко отива над 3 ама тези неща не зависят от нас.
"Луд умора няма" това само у БГ го има - зависта... За какво му е тази схема - никога няма да заработи както трябва апарата и 10 схеми да имаш... Казвал съм го и пак ще го кажа - Добре е че Хибрида се произвежда от Микрон...
Колеги аз май ще се разделям с моя Хибрид. Здравословно не съм мн. добре за да катеря джендемите , да не говориме за дълбокото копане , щото нали уж всички искахме дълбок апарат. С двете антени ,,Пеперудата,, и най новата Елипса , не съм го пуснал все още никаде.
Върнете го на Микрон, той ви го дава с отстъпки, като на негов човек, а вие сега искате да се отървавате от Хибрида. Редно е Микрон да си го вземе за да го даде на друг негов човек. Той и без това вашия беше Тестов от Тестовата серия по-дълбок и не е стандартен сериен апарат.
За колко пари става дума - колко му искаш...?
Какво искат да покажат тук с керамиката върху целите? След 3-та минута.https://www.youtube.com/watch?v=qUGvtlBvxOU
Зависи от керамиката. Особено пък в комбинация със зле грундиран апарат.