0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.
Аз нямам апетит към твойта почва , но ако домъкнеш една кофа (поне 10 литра обем ) пълна с черен магнетитов пясък от сарафово -бургас -ще проводя керван пратеници на магарета и катъри да вземат пясъка и да те черпят, докато паднеш под масата
А една кофа (поне 10 литра обем ) пълна с черен магнетитов пясък от сарафово -бургас
пълниш го в компотен буркан капачката е ясно пласмасова
в ,,онзи форум'' има осцилограмата.има снимки. има и доста мнения- особено ценни са тези на ivconic . публикуването на клипа ми тук няма смисъл . тук е Пульо-Сульо -Пульо ма говорете де -ни съ притиснявайте
Моят човек с триста зора си намери електрическата самобръсначка( подарък му е ) -беше я заврял в сака с въдиците и затова окъсняхме и ме беше яд , че не можахме да се видим като хора. знам ,че страдам от мегаломания, мания за величие , перманентни халюцинации и т.н. нема смисъл да се лекувам-края на света ще е съвсем скоро...
Какво ще го правиш този черен пясък? За щастие само на едно място в страната имаме черен пясък, по бургаските плажове. Поне аз не съм чул да има на друго място. Не знам защо някои хора се хващат за черния пясък като удавник за сламка, като че ли той е най важния критерий за металдетектинга в България. Може би защото е най-трудната среда за работа с металдетектор. Но много хора в БГ даже не знаят че има "такова животно". Относно орудените почви и "горещи скали" и всякакви видове камъни, те са толкова много и най-разнообразни, че човек цял живот може да събира и да си прави колекции от тях. Черния пясък обаче е доста по различен по характеристики от всички тях. Засега няма камък или почва, които да са проблем за хибрида. Дори от много силно орудените от всички краища на страната. Той все пак е релик машина, за монети и находки, разработван да работи по -дълбоко от масовите играчки и не е конструиран специално за черен пясък. Просто не му е това приоритет! За такава среда, трябва малко да се промени и да се намали малко чувствителността. Който иска да работи край Бургас специално на черен пясък, да се свърже с Командера, сигурен съм че ще му съдейства.На видеото с детектора на Любо, черния пясък се балансира, но се вижда, че засича едва-едва на два-три пръста. Ако на хибрида се намали толкова много чувствителността, и той работи така, (дори много по-добре) и то без да се налагат никакви промени по него. Но пак подчертавам, че засега не е приоритет...https://youtu.be/IqnoaxpvXr4?si=S3v2estCu02Sukj
Монети в буркани няма. И особено ако е пулсак тестове не се правят с буркан.