Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 138124 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 604
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #1035 -: Юни 03, 2024, 10:22:23 am »
"Правачите" ако знаят каква дигиталка се пече...даже не знам дали не беше по-добре малко да задържиш и да пуснеш направо нея. Квото и да копират на дисплея винаги да им пише "Микрон"  :)
xxxxxxx в  устната кухина,много  злоба  в  душата   на   конкуренцията  и по точно на  Владовата душа!!
« Последна редакция: Юни 07, 2024, 05:28:03 pm от imperio »

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 515
« Отговор #1036 -: Юни 03, 2024, 10:41:44 am »
https://www.youtube.com/watch?v=DU90a-ejogI

Тук вече ми хареса - ще се видим на събора... ;)

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 298
« Отговор #1037 -: Юни 03, 2024, 10:27:46 pm »

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1484
« Отговор #1038 -: Юни 03, 2024, 10:59:39 pm »
https://www.geotech1.com/forums/forum/technology/general-detectors/424555-nexus-mp-v3-any-owners  #2
31.05.2024 г., 13:16 ч
И това написано от някой с 3 поста, регистрирал се там преди 2 дни, отишъл да похвали Нексус и да оплюе хибрида. От това по ясно няма накъде. Поредните жалки напъни за манипулиране ;D

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #1039 -: Юни 04, 2024, 09:38:56 am »
Какво да се прави, конкуренция, не може да се избяга от подобни циркове. Но да се конкурираш с нещо наистина ново като предлагаш концепции от преди 30-40 години някак не върви и народа го вижда. Дребните производители едно на ръка, тях донякъде ги разбирам щото от това им зависи хляба, но и при големите нещата непрекъснато се въртят на преливане от пусто в празно, и непрекъснато откриване на топлата вода. Какво правят Майнелаб? Пускат орязан еквинокс, това не им стига и пускат още една изчанчена х-тера про под името х-тера-елит. За юни са обявили х-фактор който поне според анонса отново ще е в средняшкия клас. От гарет са обявили новия модел гарет щорм но даже с един куп патенти на Уайтс зад гърба им едва ли ще изкарат нещо кардинално ново. За нокта няма какво да говорим, сигурно още 20 години ще бълват нови модели вариации на фишер. За алго форс дето беше обявен за "хибрид" и технологичен пробив се оказа че си е типичен бюджетен майнелабовски пулсак с никаква дискриминация.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен avreliann

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 30
« Отговор #1040 -: Юни 05, 2024, 09:50:55 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=DU90a-ejogI

Тук вече ми хареса - ще се видим на събора... ;)
Най ми харесаха лодките на оператора след 50 та секунда, имаш ли обеснение за тях.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1041 -: Юни 05, 2024, 10:22:46 pm »
С лодки и без лодки, все тая. Идвайте и пробвайте сами и ще се убедите...

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
  • Публикации: 259
« Отговор #1042 -: Юни 06, 2024, 10:55:25 pm »
С лодки и без лодки, все тая. Идвайте и пробвайте сами и ще се убедите...
Точно казано в две изречения.Иначе тук се превърна в дневника на Тома Неверни.Кой с каквото може ще помогне с инфо за работата с Хибрида.Чифлика е супер локация за срещи с колеги,има си всичко наоколо.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1043 -: Юни 07, 2024, 09:13:00 am »
Докато едни се съмняват и се чудят какви кусури да търсят, други действат...

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1044 -: Юни 07, 2024, 04:41:34 pm »
Много хора влизат като гости и не виждат прикачените файлове.
Затова, линка е тук: https://i.postimg.cc/Jmgt3v0R/Screenshot-20240607-091000.jpg

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #1045 -: Юни 11, 2024, 12:40:43 pm »
За 35 години бая съм видял. Ама комбинацията от хибрида с подобрения плюс новата елипса...е няма такъв апарат. Горещо препоръчвам който се интересува от тая машина да върви на събора на федерацията в Чифлик. Ще има какво да види. С тая сонда без никакви гимнастики апарата работи съвсен нормално на магнетитната земя дето бях пускал клип по-назад в темата. А тоя камък на снимката убива всички апарати. Все едно е метална буца. Като състав е желязо, мед, арсен , селен, сребро, и разни други елементи. Даже с другите сонди с хибрида имам проблеми с него. С подобренията и тая сонда обаче апарата го пробива с цвят на монета зад него:
« Последна редакция: Юни 11, 2024, 01:14:50 pm от imperio »
Mikron металдетектори

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1046 -: Юни 11, 2024, 01:17:36 pm »
След подобренията дори и с другите сонди вече е малко по-добре на такива ужасни условия.
Вече стана дума по-рано, че и дискриминацията се подобри значително.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #1047 -: Юни 11, 2024, 01:28:48 pm »
Да, забелязах.
Mikron металдетектори

Активен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 254
« Отговор #1048 -: Юни 11, 2024, 01:43:29 pm »
Нека видят и се убедят накой хора , как се справя Хибрида с новата елипса и с моята желязна почва , която някога съм пратил на Стефан. Той ще носи кофата там и да видим ще има ли изобщо някакъв друг апарат дето  няма да умре или обърне сигнала и стане съвсем плитък. ;)

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 298
« Отговор #1049 -: Юни 11, 2024, 02:12:09 pm »
Нека видят и се убедят накой хора , как се справя Хибрида с новата елипса и с моята желязна почва , която някога съм пратил на Стефан. Той ще носи кофата там и да видим ще има ли изобщо някакъв друг апарат дето  няма да умре или обърне сигнала и стане съвсем плитък. ;)
Аз нямам апетит към твойта почва , но ако домъкнеш една кофа (поне 10 литра обем ) пълна с черен магнетитов пясък от сарафово -бургас -ще проводя керван пратеници на магарета и катъри да вземат пясъка и да те черпят, докато паднеш под масата ;D