Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 111733 пъти)

borisla123, kodokan, goro50, Mikron и 13 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #840 -: Март 22, 2024, 07:51:28 am »
Митьо в дразги не ми се влиза и какви глупости говоря не знам........ ? Тук няколко човека го притежават и пишат , че апарата им харесва и има предимства , аз също видях тези предимства. Който не иска да ги види си е негова работа. На бялото черно не казвам. Знаеш добре каква е почвата тук и се надявам със Смарт антената да не се опитва да обръща при най проклетите места. Колегите със леки и средно орудени почви са много доволни от работата и там апарата развива целия си потенциал и цел за , която е създаден. Омръзна ми от пререкания , дайте да се молим здраве да имаме , че да си правиме кефа , ама комай не се сещаме за него , същите бяхме и на младини. Все си мислехме , че има по важни неща от здравето. С апарата имам само две излизания..........
« Последна редакция: Март 22, 2024, 07:59:09 am от traper250 »

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 468
« Отговор #841 -: Март 22, 2024, 09:18:25 am »

Ники, гледай какво става, мажоретките се увеличават от ден на ден. Скоро целия форум... ::)

Да вярно е нали това идеята на форума... ;)
Нямам намерение да те жиля просто констатирам факти видяни от просто око не че детектора не го бива - ако беше обрантото нямаше да се коментира... :)
Цената ми е мн. висока и за мен "гроздето е кисело" - ако се споразомеем на др. цена може би...
И не ме брой в мажоретния състав... ;D

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1457
« Отговор #842 -: Март 22, 2024, 09:32:02 am »
Да вярно е нали това идеята на форума... ;)
Нямам намерение да те жиля просто констатирам факти видяни от просто око не че детектора не го бива - ако беше обрантото нямаше да се коментира... :)
Цената ми е мн. висока и за мен "гроздето е кисело" - ако се споразомеем на др. цена може би...
И не ме брой в мажоретния състав... ;D
Искрено ме забавляваш  ;D
Ако имаше малко повече "на втория етаж" да го включиш да мисли, щеше да се усетиш, че Христо (който и да е той), е копирал части / извадки от нечии стари постове в темата назад. Защо го е направил, не знам... той си знае.
Въобще не те броя за нищо, не знам какъв състав ти се привижда и какви цени, и въобще за какво се бориш... но вече ме забавляваш истински. И не само мен ;D ;D ;D

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #843 -: Март 22, 2024, 09:41:18 am »
Забавлявай се тогава... ;D
https://www.youtube.com/watch?v=WEw0gv4kwpw

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #844 -: Март 22, 2024, 10:03:07 am »
Още повече ме забавлявате ;D ;D ;D
Владко е изтеглил "късата клечка" с бракувана антена. Имаше няколко такива в самото начало. Всичките ги сменихме на другите хора, и от тогава такива не се правят. Единствения който остана с такава антена и даже знам кой и от къде му е купувача. После взе и голяма антена...
Иначе евала, направил е оборот на фирмата, пък каквото си иска да снима :)
Пък и ние можем да поснимаме малко Маски какво могат и особено какво НЕ МОГАТ. :)

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #845 -: Март 22, 2024, 10:11:47 am »
Още повече ме забавлявате ;D ;D ;D
Владко е изтеглил "късата клечка" с бракувана антена. Имаше няколко такива в самото начало. Всичките ги сменихме на другите хора, и от тогава такива не се правят. Единствения който остана с такава антена и даже знам кой и от къде му е купувача. После взе и голяма антена...
Иначе евала, направил е оборот на фирмата, пък каквото си иска да снима :)
Пък и ние можем да поснимаме малко Маски какво могат и особено какво НЕ МОГАТ. :)
На това му казваме "на крив фуй вълната му пречи"... ;)

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #846 -: Март 22, 2024, 12:12:50 pm »
На това му казваме "на крив фуй вълната му пречи"... ;)
На мен нищо не ми пречи, напротив, работата върви с пълна сила. Обаче на теб и на още няколко индивида нещо ви пречи. Но хората не са толкова глупави, колкото си мислиш и виждат на кой колко му е "багажа". :)
Ей такива съобщения получавам ден през ден. Не смогвам да ги трия че ми се препълва пощата, а предпочитам да пазя по-важни и полезни неща. Ако знаеш теб как те бяха "нахранили", чак се изчервявам като се сетя. Изтрил съм го, иначе щях да ти пратя да се порадваш какъв имидж си изградил...
Кой каквото прави, на себе си го прави :)

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #847 -: Март 22, 2024, 12:33:44 pm »
На мен нищо не ми пречи, напротив, работата върви с пълна сила. Обаче на теб и на още няколко индивида нещо ви пречи. Но хората не са толкова глупави, колкото си мислиш и виждат на кой колко му е "багажа". :)
Ей такива съобщения получавам ден през ден. Не смогвам да ги трия че ми се препълва пощата, а предпочитам да пазя по-важни и полезни неща. Ако знаеш теб как те бяха "нахранили", чак се изчервявам като се сетя. Изтрил съм го, иначе щях да ти пратя да се порадваш какъв имидж си изградил...
Кой каквото прави, на себе си го прави :)
Това е работа на твоя мажоретен състав - и снимките са техни... ;)

Активен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 740
« Отговор #848 -: Март 22, 2024, 03:47:33 pm »

Печка, това е абсолютно некоректен тест и ако не разбираш, за какво става на въпрос или си абсолютно неграмотен или се поставяш в услуга(мажоретка) на някой. Разбирам този ефект с отверката да го показва някой новобранец и да се чуди защо дава цветен сигнал вертикално и черен хоризонтално и да су пули може, ама този ефект го знае всеки търсач и това се получава на всеки нормално работещ апарат и ако и ти се чудиш, обади се на инженера, да ти го обясни научно защо се получава така. Това с керемидите и монети с железни сплави е толкова изтъркано, че само като се погледне и се разбира за манипулацията. А този човек пуснал клипа го познаваме отдавна, аз специално още от бандитото, когато правеше, съм се отвратил от поведението му към другите хора правещи детектори, нечестен човек, гледащ само да очерни другите и да прави мръсни номера. Мразя подобен начин на поведение и поради тази причина никога не съм пипал негов апарат, камо ли да си купя или да препоръчам на някой и това е без да съм обвързан с който и да е, просто странично наблюдение. Да не изброявам долните номера през годините към други модели детектори, тавата на командера ѝ прави какви ли не дисекции и клипове само и само да докаже че не струва, тестовете на АКА на манипулирани полигони  и още колко още подобни изцепки през годините, това е безкрайно нечестно и некоректно поведение. Сега и тук се получава грозна работа, абе хора, бъдете честни и не вредете на другите без причина(то има причина от засегнати интереси), но-поне бъдете хора и не плюйте без конкретни факти и да се изопачават нещата, нека да има критика, ама да е основателна, всички лоши неща в един момент се връшат и то скъпо и после се чудят защо им не върви на някой хора, за всичко си има причина!

Активен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
« Отговор #849 -: Март 22, 2024, 07:11:53 pm »
Е от такива злобари и манипулатори на филми се молих на админите да ми премахнат регистрацията в този форум. И като се махнах сякаш камък ми беше паднал от раменете. Голяма мъка , не се спират пред нищо , като си мислят , че по този начин могат да спечелят нещо. Срам и излагация!

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 604
« Отговор #850 -: Март 23, 2024, 06:57:22 am »
Печка, това е абсолютно некоректен тест и ако не разбираш, за какво става на въпрос или си абсолютно неграмотен или се поставяш в услуга(мажоретка) на някой. Разбирам този ефект с отверката да го показва някой новобранец и да се чуди защо дава цветен сигнал вертикално и черен хоризонтално и да су пули може, ама този ефект го знае всеки търсач и това се получава на всеки нормално работещ апарат и ако и ти се чудиш, обади се на инженера, да ти го обясни научно защо се получава така. Това с керемидите и монети с железни сплави е толкова изтъркано, че само като се погледне и се разбира за манипулацията. А този човек пуснал клипа го познаваме отдавна, аз специално още от бандитото, когато правеше, съм се отвратил от поведението му към другите хора правещи детектори, нечестен човек, гледащ само да очерни другите и да прави мръсни номера. Мразя подобен начин на поведение и поради тази причина никога не съм пипал негов апарат, камо ли да си купя или да препоръчам на някой и това е без да съм обвързан с който и да е, просто странично наблюдение. Да не изброявам долните номера през годините към други модели детектори, тавата на командера ѝ прави какви ли не дисекции и клипове само и само да докаже че не струва, тестовете на АКА на манипулирани полигони  и още колко още подобни изцепки през годините, това е безкрайно нечестно и некоректно поведение. Сега и тук се получава грозна работа, абе хора, бъдете честни и не вредете на другите без причина(то има причина от засегнати интереси), но-поне бъдете хора и не плюйте без конкретни факти и да се изопачават нещата, нека да има критика, ама да е основателна, всички лоши неща в един момент се връшат и то скъпо и после се чудят защо им не върви на някой хора, за всичко си има причина!
И не  само това,абе  как  ще се  плюете  Вие  бре  колеги,хляб ще  има  за  всички  оня  си тръгна  клипове да прави на колегата си и да му прави антиреклама.Писането ,поведението си личи ,Стефан  е  интелигентен човек и разбиращ значи  хора по над 50 сме  да тръгнем да плюем ееееее парители ще  ви открадне ръцете ви ли ще отреже срамота.Стефан всема схемата  и  мисли по нея ,добавя -маха -другите  чакаме  да я копираме  ,ейййй във джоба си ще  ни носи всичките ама айде.Аз  не  го познавам чета  му постовете  това  момче  засужава и ще  направи още  по сериозна техника акъл има  и тоя  акъл никой клип няма да го спре.Оня  Каска ли е какъв  е  купил разглобил ,после купил релик некъв апарат и него разглобил и той не ставал,бе кой кур те кара па да ходиш с тия  апарати ходиси с твоита .Аз  ще  направя  клипове  с някоя  маска тук в Бургас  и ще  ги напускам  навсекъде и ко праим педал ще  съм  щото тъпча труда на другия  неправи така прави си маските продавай си и не се  занимавай с тъпотии.Мерак имам  за  тия  машшини ии от  Стефан ще взема и  от никой други -това го пиша защото харесвам неговото поведение.Поведението е начин на работа мислене  и общуване -на другия  е ....... ( цензурирано ) ...... ко да го правя..
« Последна редакция: Март 23, 2024, 07:16:13 am от stapkaneron72 »

Активен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1516
« Отговор #851 -: Март 23, 2024, 10:00:36 am »
Колега, цензурирах ти поста, защото се нарушават правилата на форума. Какво смяташ да правиш с колегата се уточнете на лични съобщения. 
Поздрави.

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 604
« Отговор #852 -: Март 23, 2024, 10:25:52 am »
Колега, цензурирах ти поста, защото се нарушават правилата на форума. Какво смяташ да правиш с колегата се уточнете на лични съобщения. 
Поздрави.
Добре  ,някой неща  не някой всичко в  очите се  казва,аз  сетне  ще  намеря 2//3  клипа  и  др  материал ,да видите тоя  каска ли е маска ли е  само тъпотии ,е  как  друг колега  не  оплю неговите
« Последна редакция: Март 23, 2024, 10:39:17 am от stapkaneron72 »

Активен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1516
« Отговор #853 -: Март 23, 2024, 11:24:38 am »
Да, разбирам те, но все пак да спазваме добрия тон на форума. Има някъде тема за Golden Mask и е добре там  да публикуваш клипове за да не спамим темата тук. Или си създай нова тема.  Според мен времето, което ще изгубиш за тези клипове можеш да използваш за по важни и смислени ѝ неща.  Предпочитам да пишеш за металдетекторите, които правиш, там ти е силата и компетентността. Клипове за  Golden Mask сме гледали много и сме работили с тези металдетектори. Поздрави.

Неактивен niki3

• Старши потребител
  • Публикации: 397
« Отговор #854 -: Март 23, 2024, 03:45:07 pm »
На по клиповете хваща па- добре среброто от GPX 5000 с двойна DD но не съм убеден за златото дали ще е по-добре от GPX 500O
Който търси може и да намери!Който не търси нема как да намери