Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 111725 пъти)

borisla123, kodokan, goro50, traper250, Mikron и 14 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 468
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #615 -: Февруари 12, 2024, 09:33:10 am »
Ники, какви са тея постове с по две ухилени маймуни? Ако ги трием да не се сърдиш.
Съжалявам че се получичило така - така се вижда от злобни очи...
Моето виждане е:
 :) усмивчица - поздравление с усмивка...
 ;) намигване - съгласяване йес или да по български...

;D ухилен - това бих определил като ухилена маймуна...
Нямаш др. монокини - работим с това което има...
И между др. зам че съм трън в очите на всички ви - трябва да има и такива хора...

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 468
« Отговор #616 -: Февруари 12, 2024, 09:37:38 am »
Още са малко в България, пък и тук е особено положение  - хората се пазят, и никой не обича да се хвали ако е набрал на излет някой жълт минзухар или нещо друго читаво. Не че ги няма вече. Иначе за аутотрака съм против. Сорекса има и аутотрак, и авто баланс, но още от самото начало го карам само на ръчен грунд. По-добре да усещаш когато терена се мени и да грундираш начесто отколкото от мързел да си вкарваш автогол.
Чакай малко тук става дума за екстри на детектора а не за предпочитания...
Хубаво е детектора да има екстри...
И ще те цитирам "хубаво е че Хибрида се произвежда у БГ"...
« Последна редакция: Февруари 12, 2024, 10:07:08 am от pechkata »

Активен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
« Отговор #617 -: Февруари 12, 2024, 10:33:04 am »
Е аз пробвах с левче на 35см, но май ще е по-сигурно със нещо златно за всеки случай. Сега като се замисля следварително, ако бях тествал какво ще се чуе след като изкопах първите 20 см, сигурно нямаше да го копая тоя окоп, но на човек винаги му идва акъла в главата по-късно, когато има време за размишления, па и все пак исках да видя какъв ще ми е първия сигнал с този уред :) Като цяло не ми се вярваше че ще е чак толкова дълбок наистина...
Някой левчета имат доста желязо и съм забелязал , че в дълбочина и с Нокса и със Османчо особенно при по магнетитен пясък , чи изчерняват лесно. Направи си хубав тест със златна или сребърна монетка заровена и престояла повечко време за да си знаеш положението на дискраминацията. Поздрави!

Активен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
« Отговор #618 -: Февруари 12, 2024, 10:53:52 am »
За това ставаше дума: https://www.youtube.com/watch?v=sglhw9ERh3U
И това ако не е достатъчно за някой все още...........??? А това в сладоледената кутия е моята пръст , от моите градинки , дето някой според , че нямало желязна руда , а било топилки.  Колеги кажете това GPX може ли го , за другите апарати изобщо не питам?  ;)
« Последна редакция: Февруари 12, 2024, 10:59:29 am от traper250 »

Неактивен comander

• Напреднал потребител
  • Публикации: 169
« Отговор #619 -: Февруари 12, 2024, 11:19:19 am »
И това ако не е достатъчно за някой все още...........??? А това в сладоледената кутия е моята пръст , от моите градинки , дето някой според , че нямало желязна руда , а било топилки.  Колеги кажете това GPX може ли го , за другите апарати изобщо не питам?  ;)
при издут апарат се правят такива клипове както се издува на полигона а не на намален .

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1457
« Отговор #620 -: Февруари 12, 2024, 11:26:24 am »
при издут апарат се правят такива клипове както се издува на полигона а не на намален .
Изобщо не е намален. Точно преди прага на жужене е. В режим Coin 1, за да не му влияят арматутите в стените и пода и смущенията от ел. мрежата.
Значи пак трябва да го снимам още веднъж навън (специално за невярващите), да се вижда че има и чувствителност. :)   Ако нямаше, изобщо няма да чуе чешуйката 6х9мм.
Отделен въпрос е колко детектори дори и намалени на минимум ще могат да покажат такъв тест?

Неактивен comander

• Напреднал потребител
  • Публикации: 169
« Отговор #621 -: Февруари 12, 2024, 02:55:04 pm »
Изобщо не е намален. Точно преди прага на жужене е. В режим Coin 1, за да не му влияят арматутите в стените и пода и смущенията от ел. мрежата.
Значи пак трябва да го снимам още веднъж навън (специално за невярващите), да се вижда че има и чувствителност. :)   Ако нямаше, изобщо няма да чуе чешуйката 6х9мм.
Отделен въпрос е колко детектори дори и намалени на минимум ще могат да покажат такъв тест?
Нали моабет трябва са става ….

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1457
« Отговор #622 -: Февруари 12, 2024, 04:11:15 pm »

Нормално е да има невярващи. Хората толкова дълго време са лъгани от всякакви търговски трикове на реклами и антиреклами, че голяма част не вярват просто така. Искат "око да види, ръка да пипне". На 2-3 пъти дори вече ни наричаха измамници. ;D
Такива обикновено ги каня на полигона да пробват сами и да повторят тестовете със своите ръце.
Повечето продадени апарати в БГ са след като са тествали на място и са се убедили кое как е.
Един поляк ми разправя за някакъв местен търговец, който правел такива номера (нямащи нищо общо с действителността), че после измамени клиенти го издирвали с полиция. Заради такива има недоверие...

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #623 -: Февруари 12, 2024, 07:13:27 pm »
Чакай малко тук става дума за екстри на детектора а не за предпочитания...
Хубаво е детектора да има екстри...
И ще те цитирам "хубаво е че Хибрида се произвежда у БГ"...
Не виждам с какво си трън в очите,просто може би си по-недоверчив.Какво толкова?Нали сме тук да предлагаме виждането си за дадена тема в хобито.И другото, вкус приятел няма.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 295
« Отговор #624 -: Февруари 16, 2024, 06:42:29 am »
Проблема с огромните трапове  с хибрида е решен !  ;) https://www.youtube.com/watch?v=x9sAcWhkgo4  - ето кой ще помага и ще копа яко    ;D  https://www.youtube.com/watch?v=TLYtEPNhHAE    :)   радвай се народе !

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #625 -: Февруари 16, 2024, 04:37:43 pm »
Сега проблем с дълбоките сигнали няма, земята е мека и се копае. Но дойде ли лятото вярно ще теглим тегло когато всичко стане кораво на кокал. Ама дай да се разберем, не винаги става дума за феноменално дълбоки дупки. Има стотици места които не се обработват, и на практика се оказава че на има няма един пинпойнтер дълбочина сигналите си стоят. Просто монетарките не ги чуват. Проверено с гаранция на 100%.
« Последна редакция: Февруари 17, 2024, 11:04:20 am от imperio »
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен nezabravim

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 24
« Отговор #626 -: Февруари 19, 2024, 08:04:12 pm »
Какво стана има ли доволни или недоволни от машината

Неактивен avreliann

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 28
« Отговор #627 -: Февруари 19, 2024, 08:59:32 pm »
Какво стана има ли доволни или недоволни от машината
Изглежда че колегите вадят и си траят, ни дума, ни вопъл, ни стон.

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 763
  • миндил и железарка
« Отговор #628 -: Февруари 19, 2024, 09:24:00 pm »
Аз не съм се разписал по темата защото съм излизал само три четири пъти с апарата, това което съм видял до сега е доста голяма дълбочина и дискриминация не по лоша от на висок клас монетарка. Харесва ми това че машината е адски стабилна и в същото време работиш на дълбочината на джипи, като железа се копаят доста по малко. Иска свикване с дискриминацията защото е по особена, антената трябва да е плътно до земята и когато се центрира сигнала се правят бързи махове или другия начин е да заходиш много бавно към сигнала и да спреш точно над него( този начин е по точен според мен). Аз работя на леки почви, грунда е между 6 до 8, колегите които работят на по тежки почви да кажат как се справя там.
« Последна редакция: Февруари 19, 2024, 09:27:04 pm от kronos555 »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #629 -: Февруари 20, 2024, 12:26:09 am »
По-напред вечер стана дума че никой не обича да се хвали ако е извадил нещо хубаво, независимо дали с хибрид или друг апарат. Няма смисъл от тея неща. Иначе машината си има свои особености с които човек трябва да свикне. Аз лично за сериозно търсене повече назад не се връщам, 30 години съм чакал такъв апарат. Сорекса остава резерв, за съвременни боклучарници върши добра работа.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори