kodokan, goro50, traper250, Mikron и 16 Гости преглежда(т) тази тема.
Ники, какви са тея постове с по две ухилени маймуни? Ако ги трием да не се сърдиш.
Още са малко в България, пък и тук е особено положение - хората се пазят, и никой не обича да се хвали ако е набрал на излет някой жълт минзухар или нещо друго читаво. Не че ги няма вече. Иначе за аутотрака съм против. Сорекса има и аутотрак, и авто баланс, но още от самото начало го карам само на ръчен грунд. По-добре да усещаш когато терена се мени и да грундираш начесто отколкото от мързел да си вкарваш автогол.
Е аз пробвах с левче на 35см, но май ще е по-сигурно със нещо златно за всеки случай. Сега като се замисля следварително, ако бях тествал какво ще се чуе след като изкопах първите 20 см, сигурно нямаше да го копая тоя окоп, но на човек винаги му идва акъла в главата по-късно, когато има време за размишления, па и все пак исках да видя какъв ще ми е първия сигнал с този уред Като цяло не ми се вярваше че ще е чак толкова дълбок наистина...
За това ставаше дума: https://www.youtube.com/watch?v=sglhw9ERh3U
И това ако не е достатъчно за някой все още........... А това в сладоледената кутия е моята пръст , от моите градинки , дето някой според , че нямало желязна руда , а било топилки. Колеги кажете това GPX може ли го , за другите апарати изобщо не питам?
при издут апарат се правят такива клипове както се издува на полигона а не на намален .
Изобщо не е намален. Точно преди прага на жужене е. В режим Coin 1, за да не му влияят арматутите в стените и пода и смущенията от ел. мрежата. Значи пак трябва да го снимам още веднъж навън (специално за невярващите), да се вижда че има и чувствителност. Ако нямаше, изобщо няма да чуе чешуйката 6х9мм.Отделен въпрос е колко детектори дори и намалени на минимум ще могат да покажат такъв тест?
Чакай малко тук става дума за екстри на детектора а не за предпочитания...Хубаво е детектора да има екстри...И ще те цитирам "хубаво е че Хибрида се произвежда у БГ"...
Какво стана има ли доволни или недоволни от машината