0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
Защо при всяко включване Хибрида трябва да се грундира отново ?
Както споменах няколко страници по-рано, хибрида бие търсачито отсякъде. Интересно ми е дали ще успее да се пребори успешно и с някой GPX5000? Утре мисля да го пробвам моя на малко терсене терен - сигнума ловеше левче на 20см със зор - ще пробвам да видя дали ще чуя някой сигнал изобщо. Със сигнума съм извадил 2-3 железа оттам, и повече сигнали не хванах, би трябвало да е чисто - минато е и със сигнум, и с нокс 800. Ако намери нещо, значи отвява категорично и сигнума.
Има го тоя момент, освен ако е на земя която не е супер лека и еднородна. Апарата е много силен и ако е набримчен докрай е нормално при пускане да го пипнеш. Има терени на които горния слой е един ( да кажем 30 см) долния е друг и ако мръднеш долния слой може примерно да дойде на по-малка дълбочина. Апарата ги усеща тея работи. Не е кусур а особеност с която човек трябва да е наясно.
Според мен се дължи повече на факта, че колегата, който тества апаратите май хваща за пръв път хибрида. В началото питаше къде е грунд баланса. Затова всеки път проверява и малко повече завърта копчето за грунда отколкото трябва. Просто не му е свикнал...
Някяква друга трябва да е причината, защото един и същи човек пробва трите апарата, а само Хибрида се вижда и чува , че трябва да се грундира отново.
Забелязва се тази особеност с грунд баланса и затова питаме. В цялост теста изглежда напълно обективен. А на какъв режим беше включен Хибрида?
Направих едно тестче на хибрида с 1-о пени на Виктория.На една страна изправена я хваща на 11 инча с дискриминация в гаден чернозем.Това са си 29 см без малко.Хваща я ясно и чисто на релик1, като апарата е спокоен.Колегите се сещат какво е това монета една страна на 30 см.Пенито е сравнително тънка монета,по тънка от 1лв, и я сложих почти на 90 градуса.Имам клипче,който иска му го пращам на тел да види.Мерих дупката с пимпойнтера ,който е 10 инча.
Би полярното излъчване трябва да е с грунд трак ,има как да стане но не са го описали.