Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 94178 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 453
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #285 -: Ноември 15, 2023, 11:32:22 am »
И тез фокуси сме ги виждали - след 1-та минута кутията изчезва от фокус - ???? ???

https://www.youtube.com/watch?v=G2YWg0dJpIo

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1433
« Отговор #286 -: Ноември 15, 2023, 11:44:09 am »
И тез фокуси сме ги виждали - след 1-та минута кутията изчезва от фокус - ??? ? ???

Фокусите са само в главите на фокусниците, а тук такива няма !!!
На мен дори през ум не ми е минавало да правя "фокуси". Какъв е смисъла, за какво да си губя времето с фокуси? Нали все някога ще се разбере, че са фокуси?! Толкова ниско не бих паднал! >:(
Затова и не съм си правил труда да държа кутията постоянно пред камерата! Видеото е снимано навремето не за някаква реклама, а за да види колегата какво реално се случва с неговата пръст която ми изпрати за проби. На него ли да му правя фокуси?! За какво? Това че показва това видео, е лично негово решение.
Нямам никаквъв зор да те карам да вярваш в каквото и да е!
Хората които реално се интересуват, много бързо разбират за какво става дума. Даже Любо разбра...

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #287 -: Ноември 15, 2023, 12:36:21 pm »
Живот и здраве времето ще покаже - кой какво има в предвид... ;D
Не ме разбирай грешно... ;)

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 195
« Отговор #288 -: Ноември 15, 2023, 01:23:19 pm »
И тез фокуси сме ги виждали - след 1-та минута кутията изчезва от фокус - ???? ???

Моите уважения колега , но ние не сме от онези филмаджии и фокусници , спокойно. Впрочем , като се замисля работата и възможностите на този апарат са такива , че в началото е мн. трудно да се повярва на всичко това , затова не казвай голяма дума защото някои ден ще съжаляваш и сам ще се убедиш в противното. На такова ниско ниво нито Стефан , нито аз падаме..........

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3151
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #289 -: Ноември 15, 2023, 07:56:19 pm »
Зарежи го Печката, и той не знае какво иска, и изобщо не знае за какво се бори в тая тема. Аз за тва не се заминавам с клипчета и прочее да доказвам нещо на тоя и оня. Реклама съм бил правил. Глупости на търкалета, от чисто егоистична гледна точка искрено се надявам да има повече такива като него в България дето не се вписват в таргета на бъдещите собственици. Колкото по-малко хибридни апарати има тук, толкова повече сигнали ще останат  8)
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #290 -: Ноември 15, 2023, 08:53:01 pm »
“Характер е,когато казваме истината - независимо дали имаме полза от това“... ;)

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 241
« Отговор #291 -: Ноември 15, 2023, 11:10:25 pm »
Зарежи го Печката, и той не знае какво иска, и изобщо не знае за какво се бори в тая тема. Аз за тва не се заминавам с клипчета и прочее да доказвам нещо на тоя и оня. Реклама съм бил правил. Глупости на търкалета, от чисто егоистична гледна точка искрено се надявам да има повече такива като него в България дето не се вписват в таргета на бъдещите собственици. Колкото по-малко хибридни апарати има тук, толкова повече сигнали ще останат  8)
   Това малко ми звучи като;-За бога братя не купувайте,стоката е много хубава.Кой няма да вдигне производство на нещо което се търси и носи дивиденти?Коя фирма не рекламира когато иска да продаде?Малко като пазар сме много ограничени,в предвид доходи население.Колкото толкова.Но и в западна Европа току така не се хвърлят да купуват слепешката каквото и да е.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3151
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #292 -: Ноември 15, 2023, 11:39:31 pm »
Е ти попита за обеците, намерих, пробвах, честно и почтено ти отговорих. Щото се вижда че проявяваш конструктивен интерес. Николайчо няма никакъв интерес, нито от апарата нито от нищо. Дойде само да се похвали че лепи платки на Бандито 2 от 25 години.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Стоян

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 20
« Отговор #293 -: Ноември 21, 2023, 07:11:20 am »
Здравейте,

кога се очаква този апарат да се появи на пазара и някаква ориентировъчна цена можете ли да дадете?

Поздрави!

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #294 -: Ноември 21, 2023, 07:27:59 am »
Има писано , но........ а за цената около 1500Е.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 740
« Отговор #295 -: Ноември 22, 2023, 11:03:58 pm »
Такаа, досега тематиката разбуди интерес и разлая някой кучета, сега следва етап две и мен, а може би и други ги интересуват някои неща.
1. Кога ще го има наличен за покупка апарата и дали ще е скоро, не друго, ами вече е традиционен период за новогодишни подаръци и има посъбрана пара от сурвакане  може да се израсходи, иначе после след нова тихо. Няма какво да се лъжем, при сегашното положение в държавата с рестрикциите за хобито, при наличие на умора, повечето сме минали през доста уреди и покупка на нов ще е много трудна стъпка за предприемане, освен ако не е нещо наистина заинтригуващо.
2. И най важното, ще е ли на приемлива цена, според нашата черга.
Всичко друго са празни приказки и загуба на време.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 292
« Отговор #296 -: Ноември 23, 2023, 04:38:02 am »
Такаа, досега тематиката разбуди интерес и разлая някой кучета, сега следва етап две и мен, а може би и други ги интересуват някои неща.
1. Кога ще го има наличен за покупка апарата и дали ще е скоро, не друго, ами вече е традиционен период за новогодишни подаръци и има посъбрана пара от сурвакане  може да се израсходи, иначе после след нова тихо. Няма какво да се лъжем, при сегашното положение в държавата с рестрикциите за хобито, при наличие на умора, повечето сме минали през доста уреди и покупка на нов ще е много трудна стъпка за предприемане, освен ако не е нещо наистина заинтригуващо.
След Черния Петък, чадо Божие, след него... https://www.youtube.com/watch?v=4-7nDeeM4TU  . На един врачански колега жената  няколко пъти изхвърля апарата му от петия етаж... а на клипа детето е хванало чук- да клъца баща си по канчето –оти нема да останат парички  за коледни играчки ... сега всички сте като 2мин.40  сек. от клипа , ма после ?

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #297 -: Ноември 23, 2023, 08:19:25 am »
След Черния Петък, чадо Божие, след него... https://www.youtube.com/watch?v=4-7nDeeM4TU  . На един врачански колега жената  няколко пъти изхвърля апарата му от петия етаж... а на клипа детето е хванало чук- да клъца баща си по канчето –оти нема да останат парички  за коледни играчки ... сега всички сте като 2мин.40  сек. от клипа , ма после ?
Остъйй , и тва гу имъ , че ази имам сърбежи и по Аудиото и скоро докарах още два големи сандъка тука в хола и станаха три комплекта та не моа се обърна. Горе на втория етаж още един комплект тонколони големи.Три дена кавги и едвам стана на моята. Машинките пък от тъвъ краста са ми четири та за петата не знам........ма добре , че таз тема се позабрави и сме добре. Ся кроя планове и много мисля , как да стане номера , ако взема Хибрида , а дупки за запошванье , колко щеш? ::)

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 740
« Отговор #298 -: Ноември 23, 2023, 09:24:52 am »
След Черния Петък, чадо Божие, след него... https://www.youtube.com/watch?v=4-7nDeeM4TU  . На един врачански колега жената  няколко пъти изхвърля апарата му от петия етаж...
Смееш се, ама искам да гледам, когато пуснат на промоция Флукета и Тектроникси по  100 лева, как ще прескачаш старци и деца да се докопаш до касата.....така че всеки башка луд. Ние не сме по различни, големи деца.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1433
« Отговор #299 -: Ноември 23, 2023, 11:00:27 am »
Първата серия детектори не беше голяма и свърши много бързо. И добре, че не беше голяма, защото се наложи да се коригират 2-3 дреболии, нямащи отношение към работата му, а конструктивни, засягащи сглобяването му.
Ще има още готови (доста повече) през Декември. Цената му в магазина е 2800-2900лв според типа на сондата. Не е от най-ниските за БГ стандрта, но това не е бюджетен детектор от ниския клас и не е фокусиран основно към БГ пазара. Някои от европейските дилъри вече са насъбрали поръчки от клиенти на цени €2500 и чакат да ги получат. :o
Обикновено през Декември има доста големи коледни намаления, така, че който желае добра отстъпка, сега е момента.