0 Потребители и 22 Гости преглежда(т) тази тема.
Абсолютно вярно е всичко гореказано...с едно допълнение- живеем в информационно поле , има нещо като телепатия и групово поведение , идеи и духовно ниво в планетарен мащаб -,, де сите турци-там и гол Хасан'' - периода 1960- 1990 години ( грубо казано ) бе период на много нови идеи в изкуството -духовен подем . сега са времена на упадък
Любо, за ей това говорихме днес: https://www.youtube.com/watch?v=Sa2mCV4V3GEПонеже много хора ме питат (някои са го видели на събора, други са чули от трети и т.н.), го пускам тук, за да не отговарям на всеки по отделно.
Тест на хибрида с 45 см сонда:https://www.youtube.com/watch?v=Op6oce9Xg_wВярно че това е въздушен тест, ама това не е обикбовена тояга на индукционен баланс. Това е пулсак, и загубата на сигнала в земята е минимална или никаква. Друго е важно. Досега пулсаци съм виждал разни, но пулсак да дели толкова категорично цветно/черно не съм видял. И друго - сигнала на големите медни 5 копейки е повече от добър. Щото повечето пулсаци на такъв сигнал мълчат като партизанин на разпит.Заредил съм се първи на опашката и чакам да излезе първата партида. Нищо чудно сорекса да остане за втори апарат като гледам как вървят нещата.
Блажени са верующите, защото тяхно е царството небесно...( Матей 5:3-12 ) Пулсаците печелят дълбочина ( спрямо въздушен тест ) в терени , които магнита се облепва частици от почвата (пясъка ) .Колкото е по-висока магнитната проницаемост ( по-силно залепва за магнита )-толкова по-голяма е печалбата – терена действа като магнитопровод и подобрява връзката между мишената и сондата .Обаче колкото по-висока е проводимостта на почвата –толкова по-голяма загуба на дълбочина ... и това засяга абсолютно всички технологии детектори . В геофизиката това е известно много отдавна и единственото спасение е много ниски работни честоти , което води до загуба на чувствителност за мишени с малки времеконстанти.Хибрид може да бъде направен по много различни начини – колкото начините да откажеш цигарите
Любо, колко от подводните детектори (особено за морето) са пулсаци? Май повечето?!Във водата проводимостта не е ли най-висока?На плажа - в прибоя, на мокрия пясък почти само пулсаци се ползват, с много малки изключения.Но пък е абсолютно вярно, че те трудно (или въобще не) "чуват" много малки цели с ниска проводимост.
Любо, "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват".
Тъй де , ма спецовете по фън шуи (feng shui ) в Сингапур съветват бизнесмените :,,никога не бъдете на първо място " . да не кажете , че не съм ви го казал , де
Понеже знам със сигурност че има доста хора които се интересуват от Mikron hybrid, а Стефан е доста зает, да пусна някаква предварителна информация за да е налице за всички във форума. Стандартната комплектовка ще е с 27 см сонда. Освен нея ще има и още 4 вида - 36см, 38см, 45 см и една елипса 16х28см. Апарата е с много сложен софтуер, но управлението ще е изцяло аналогово и лесно в олд скуул стил. Първата партида се предполага ще е готова в началото на октомври , но за съжаление няма да бъде в голям обем и едва ли излизашни бройки ще стигнат за свободна продажба по магазините щото май всичко е резервирано. Цената още не е ясна но със сигурност апарата няма да е бюджетна машина. Снимки ще има при първа възможност.