nikola.zhelev и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
Е, супер. Щом ще се прибереш скоро, тъкмо няма да се чака до Август. Смарт антените са почти готови и след някой ден ще ги пробваме в лютите странджански джендеми. Така че, докато се върнеш до Великден, ще имаш и една такава подарък. Може и да затрябва някъде, защото с колкото хора от твоя край говорим, има доста противоречиви мнения. Някои споменават и за много леки почви, но и за места където други апарати здраво се озорват. Явно зависи кой по какви места и обекти ходи...
Ръждясала права лопата я засича на 90 см въздушно....
Мисля че апарата на колегата нещо не в кондиция, може да е от антената, а може и захранването. Последно като излизахме с един колега, голяма стебърна пара (реплика на някаква турска) я отлепи на 65см, а малка жълта паричка 1,5гр си я чуваше много добре на 32 см, при което неговия нокс 900 даже не даде индикация за сигнал. Според мен прати апарата на Стефан да го погледне.
Категорично подкрепям мнението на Неделя... Варналии сте - нормално е...
Всяка година ходя на събора на Федерацията... Не съм давал мнение за този детектор - търся му кусурите а те на са малко...
- дискриминацията е далеч от това , което се представя. Вертикална дискриминация, застъпване на сигнала, бързи махове- всичко това е за повърхностните сигнали, които са ясни, така или иначе. В дълбочина нещата се обръщат категорично и е по-добре да не се ползват въобще тези прийоми.- апарата просто не млъква и не е за постоянна работа по този начин.- тези параметри , представени на клипове, трудно ги достигаме дори въздушно. Ръждясала права лопата я засича на 90 см въздушно като чист цвят. За цвета е нормално, за разстоянието не е като за 2400 лв+. Въздушно, да подчертая! Явно не са постоянни показателите, но това е грижа на производителя. А тези, които са са го подкрепили, ще чакаме подобренията. Производителят е определено коректен. А критиките дано ги приеме приятелски и конструктивно.
Може ли човек да даде мнение за кусурите на един автомобил и за това как вози, в който никога не е сядал, да не говорим да го е карал или да се е возил? Аз не бих давал мнение за нищо което не съм видял, пипнал, пробвал. Затова .... до събора.
Стефане мани го Николайчо, него прибора не го интересува. И в дома да му го занесеш все тая.