0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
Малко работата с апарата си е различна от влф-те с телевизори.Но който е работил със грундарките от едно време няма да има нужда от мн време за да изстиска от апарата целия потенциал.За колегите които обичат да надуват прага и да работят на фон,хибрида е супер с голямата антена ,но и едно кенгуро не би било излишно при бавните махове.
Тук със снимките е зор за видеа хептен.Пращал съм видеа на колеги .
Качвай в YouTube и дай линк или прати и на мен
Има , предполагам, достатъчно апарати продадени и нека колегите да дадат обратна информация. Някой постигал ли е тези дълбочини за монета, които се рекламират в клиповете на производителя?
Тук го хвалят трима човека, с теб четири, от общо над 45 000 преглеждания. Нормално е потребителите да се питат за информация, която да потвърди презентацията на производителя. А това, че ти заставаш веднага в защита е объркващо. Каквото си конструирал е вече факт. Оттук насетне апаратът ще трябва да се доказва сам .
https://www.youtube.com/watch?v=wLZJCycK99A&t=3s лека почва
Аз моята е купих март месец с голямата сонда(пеперудата) След 3 дни тестове на 10 различни места край Пазарджишко машината беше върната,защото не работеше.Няма да влизам в подробности,който иска може да ми звънне за повече инфо.Вчера се чух със Стефан ,който ми каза че машината имала сгрешен резистор на грунд баланса и това била причината,също ми каза че за моя район ,ще трябва друга сонда(смарт) ,защото почвата била тежка.Колко да е тежка Деус двойката работи без проблеми!Чакам да ми прати смарт сондата,за съжаление мога да я пробвам чак август месец.Общо взето това е от мен колеги ,вие си правете изводите!
Грешки се случват, но се оправят. Като няма правилен грунд баланс, няма как да работи нормално, колкото и да се пробва...Друга сонда ще трябва ако е магнитна почва. Ако не е, няма нужда. Ще се рабере. Жалко, че не си постоянно тук.
Реших да се прибера за 10дни около Великден . Клиповете са от мен
Реших да се прибера за 10дни около Великден . Ако си направил машината и мислиш че ще работи с пеперудата там където Деуса работи нормално,пращай я обратно,няма смисъл да чакам (смарт) антените.Клиповете са от мен