Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 113072 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен j

• Напреднал потребител
  • Публикации: 193
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #870 -: Април 04, 2024, 08:13:52 am »
Малко работата с апарата си е различна от влф-те с телевизори.Но който е работил със грундарките от едно време няма да има нужда от мн време за да изстиска от апарата целия потенциал.За колегите които обичат да надуват прага и да работят на фон,хибрида е супер с голямата антена ,но и едно кенгуро не би било излишно при бавните махове.

Колега качвайте видео... тестове да видим за кво иде реч в реални условия и търсене

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #871 -: Април 04, 2024, 02:47:45 pm »
Тук със снимките е зор за видеа хептен.Пращал съм видеа на колеги .

Неактивен j

• Напреднал потребител
  • Публикации: 193
« Отговор #872 -: Април 04, 2024, 06:28:25 pm »
Тук със снимките е зор за видеа хептен.Пращал съм видеа на колеги .

Качвай в YouTube  и дай линк   или прати и на мен

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #873 -: Април 06, 2024, 08:37:19 am »
Качвай в YouTube  и дай линк   или прати и на мен
Ако бързаш БГ не е много голяма,отиваш където се правят апаратите, все един тестов ще извади Стефани и напред.Има един колега от 150 км дойде,тествахме той си хвана апарата видя каквото искаше и си замина.Разбрах че си е купил, и това е.Носих и друг много хубав апарат за сравнение.

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 86
« Отговор #874 -: Април 10, 2024, 09:53:15 pm »
Има , предполагам, достатъчно апарати продадени и нека колегите да дадат обратна информация. Някой постигал ли е тези дълбочини за монета, които се рекламират в клиповете на производителя?
« Последна редакция: Април 10, 2024, 10:11:03 pm от неделя »

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #875 -: Април 10, 2024, 10:41:41 pm »
Има , предполагам, достатъчно апарати продадени и нека колегите да дадат обратна информация. Някой постигал ли е тези дълбочини за монета, които се рекламират в клиповете на производителя?
Вчера беше купен 106-я детектор в БГ. Не са кой знае колко много, но тук само няколко човека споделят. Много хора явно предпочитат да не участват в публични дискусии дори и ако следят темата тук или на други места.
А има и доста други, които са видели в някой който вече го е купил и решават и те да го имат. Без да участват в форуми, Фейсбуци и др. Не всичко се върти из форумите и социалните мрежи...

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 86
« Отговор #876 -: Април 10, 2024, 10:57:02 pm »
Тук го хвалят трима човека, с теб четири, от общо над 45 000 преглеждания. Нормално е потребителите да се питат за информация, която да потвърди презентацията на производителя. А това, че ти заставаш веднага в защита е объркващо. Каквото си конструирал е вече факт. Оттук насетне апаратът ще трябва да се доказва сам .
« Последна редакция: Април 10, 2024, 11:11:35 pm от неделя »

Неактивен Всм

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 21
« Отговор #877 -: Април 10, 2024, 11:05:26 pm »

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #878 -: Април 11, 2024, 12:07:56 am »
Тук го хвалят трима човека, с теб четири, от общо над 45 000 преглеждания. Нормално е потребителите да се питат за информация, която да потвърди презентацията на производителя. А това, че ти заставаш веднага в защита е объркващо. Каквото си конструирал е вече факт. Оттук насетне апаратът ще трябва да се доказва сам .
Който се пита и иска да потвърди дали е така показаното или не е, идва на място и сам проверява. Както направиха тези които истински се интересуват.  Други седят и с месеци се чудят и питат. Кой както си реши, няма зор... Може и въобще да затворим темата. И без това тук в БГ пазара е "никакъв"
Едно време старите хора казваха: "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват." :)
« Последна редакция: Април 11, 2024, 12:12:25 am от Mikron »

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #879 -: Април 11, 2024, 01:14:26 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=wLZJCycK99A&t=3s    лека почва
Кой и как я измери колко е лека?
Скоро трябва да има събор, там може да се организират тестове и състезания и който реално се интересува, ще се види види и сравни кой как работи и какво може или не може. Скоро може да има и друг подобен прототип, още по добър.
А който му е кеф да търси кусури, да си гледа поляка, който нито знае къде се намира, нито какво прави. Дори една свястна антиреклама не можа да направи. Бяха му дали един хибрид и един Мантикор да ги сравнява, а той направи обратното - показа, че хибрида засича дълбоки монети, които Мантикора не "чува". Показа и че Мантикора засича кования гвоздей като цвят, а хибрида желязо. Пълен цирк, заради това и му изтриха филмите, а хибрида го купиха други желаещи. Сега няма и с какво да снима и качва стари небивалици.
С две думи, който желае да види, а Варна му е далеч, да заповяда на събора...

Неактивен PetarP

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 39
« Отговор #880 -: Април 11, 2024, 01:17:24 pm »
Аз моята е купих март месец с голямата сонда(пеперудата) След 3 дни тестове на 10 различни места край Пазарджишко машината беше върната,защото не работеше.Няма да влизам в подробности,който иска може да ми звънне за повече инфо.Вчера се чух със Стефан ,който ми каза че машината имала сгрешен резистор на грунд баланса и това била причината,също ми каза че за моя район ,ще трябва друга сонда(смарт) ,защото почвата била тежка.Колко да е тежка Деус двойката работи без проблеми!Чакам да ми прати смарт сондата,за съжаление мога да я пробвам чак август месец.Общо взето това е от мен колеги ,вие си правете изводите!

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #881 -: Април 11, 2024, 01:22:29 pm »
Аз моята е купих март месец с голямата сонда(пеперудата) След 3 дни тестове на 10 различни места край Пазарджишко машината беше върната,защото не работеше.Няма да влизам в подробности,който иска може да ми звънне за повече инфо.Вчера се чух със Стефан ,който ми каза че машината имала сгрешен резистор на грунд баланса и това била причината,също ми каза че за моя район ,ще трябва друга сонда(смарт) ,защото почвата била тежка.Колко да е тежка Деус двойката работи без проблеми!Чакам да ми прати смарт сондата,за съжаление мога да я пробвам чак август месец.Общо взето това е от мен колеги ,вие си правете изводите!
Грешки се случват, но се оправят. Като няма правилен грунд баланс, няма как да работи нормално, колкото и да се пробва...
Друга сонда ще трябва ако е магнитна почва. Ако не е, няма нужда. Ще се рабере. Жалко, че не си постоянно тук.

Неактивен PetarP

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 39
« Отговор #882 -: Април 11, 2024, 03:27:37 pm »
Грешки се случват, но се оправят. Като няма правилен грунд баланс, няма как да работи нормално, колкото и да се пробва...
Друга сонда ще трябва ако е магнитна почва. Ако не е, няма нужда. Ще се рабере. Жалко, че не си постоянно тук.

Реших да се прибера за 10дни около Великден . Ако си направил машината и мислиш че ще работи с пеперудата  там където Деуса работи нормално,пращай я обратно,няма смисъл да чакам (смарт )антените.Клиповете са от мен

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 473
« Отговор #883 -: Април 11, 2024, 06:56:11 pm »
  Реших да се прибера за 10дни около Великден . Клиповете са от мен
А бакалъм... ;)

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #884 -: Април 11, 2024, 08:43:11 pm »
Реших да се прибера за 10дни около Великден . Ако си направил машината и мислиш че ще работи с пеперудата  там където Деуса работи нормално,пращай я обратно,няма смисъл да чакам (смарт) антените.Клиповете са от мен
Е, супер. Щом ще се прибереш скоро, тъкмо няма да се чака до Август.  Смарт антените са почти готови и след някой ден ще ги пробваме в лютите странджански джендеми. Така че, докато се върнеш до Великден, ще имаш и една такава подарък. Може и да затрябва някъде, защото с колкото хора от твоя край говорим, има доста противоречиви мнения. Някои споменават и за много леки почви, но и за места където други апарати здраво се озорват. Явно зависи кой по какви места и обекти ходи...
« Последна редакция: Април 11, 2024, 08:57:53 pm от Mikron »